KapriQ Odesláno 14. květen 2011 Autor Odesláno 14. květen 2011 Tak po zladeni interiru do modrej, resp podsvietenie mi rusilo interier v noci zelene radio ... Ktore som vymenil za APLINE CDE-112Ri ... V 4 farbach a je tam hlavne modra a co ma najviac zarazilo, kvalita zvuku ovela lepsia ako na CDE 100 vke, uplne super !!! ... Fotku v noci pridam neskor kedze som ho tam este len teraz osadil a auticko pojde na \"facelifting\" asi kolo 17.teho ... potom hodim fotky borci Citovat
KapriQ Odesláno 6. červen 2011 Autor Odesláno 6. červen 2011 Tak konecne nejake dobre spravy, auto je KONECNE uz u pana klempiara a lakyrnika takze uz sa konecne vraciam trosku do hry hned ako pridem z Nemecka. A auticko doveziem domov tak hodim fotky ... A + dalsia malinka novinka - inspiroval som sa z fora a spravil som si kryty prahou tak isto postnem fotku zatial tolko odomna Citovat
KapriQ Odesláno 12. červen 2011 Autor Odesláno 12. červen 2011 Nazdar, konecne po tyzdni cakania a par mesiacov sporenia na opravu som opat dal mojho leva do povodneho stavu , resp lepsieho lebo kapota bola cela k.o. ... Detailnejsie fotky pridam neskor ... Foto : Citovat
Stuchy Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 je dobře že LEV už zase dýchá jak má Citovat
KapriQ Odesláno 14. červen 2011 Autor Odesláno 14. červen 2011 Tak dnes som bol trosku nakupovat ... Objednane repro Hertz ovaly do NOVEHO zadneho plata s roletkou a odkladacim boxom. Na radu pridu rozvody, silenbloky ramien ktore uz dostali dobre zahulit a tak isto oprava rucnej brzdy... Inspiroval som sa tu na forku a spravil som si nerezove prahove listy...Fotky pridam zajtra. Dalej mi chybal ten kryt na kufri zvnutra.A nemam tam centralko - to by som chcel casom dorobit... A kupil som aj novu origo radicku ta moja je malinko prasknuta... Ak by niekto chcel odkupit poslite SZ dam foto [upravil dne 14/6/11 20:39 KapriQ] Citovat
KapriQ Odesláno 21. červen 2011 Autor Odesláno 21. červen 2011 Fotky pridavam neskor kedze som bol na cestach a nebol cas ... Striekanie parapetky z bezovej na ciernu :X Nerezove listicky, budu sa davat druhe, ale musim dat vyrobit peugeot-acke nalepky ... Nova parapetka Ovaly 6x9 HERTZ Nalakovane stierace, predtym boli hrdzave a bilo to do oci Citovat
Dadadavid Odesláno 21. červen 2011 Odesláno 21. červen 2011 Teď jsem si tak všiml,jak stahuješ okna?Že na straně řidiče nevidím žádné ovládání Citovat
KapriQ Odesláno 22. červen 2011 Autor Odesláno 22. červen 2011 No el. okna som tam mal asi dorabane od predchadzajuceho majitela, mam ich na stredovej konzole pri rucnej pake ... skusim najst foto Citovat
KapriQ Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Tak caute pezotaci,opat novinky... Konecne som dal porobit veci ktore bolo treba spravit,dosiel na mna rad a stalo ma to pekny balik : Vymenene silenbloky ramien/zadne/predne \"GO\" motora ,zrovnanie hlavy,pretesneny cely motor a vsetko co s tym suvisi,guferka nove atd.. Novy chladic Nova SPOJKA Vymena rucnej brzdy - vyrieseny problem s opierkou od GUZU Stalo to majland ale dufam ze uz sa budem moct konecne bezstarostne vozit .... Fotky prihodim ked pridem domov ,uff Citovat
KapriQ Odesláno 25. červenec 2011 Autor Odesláno 25. červenec 2011 Po dlhsej dobe slubovane fotky, vobec nestiham ... Opierka : Dalsie novinky budu coskoro, budu sa lepit nalepky ... Prve momenty z motora su super, motor treba zabehnut, uz zacina chytat vykon, prva jazda 300km , spotreba 6.25 a to som isiel 150km nalozene auto a naspat 2ja a obcas som tomu aj stupil na semaforoch ... Inak kludna jazda mimo mesto 70 max 100 ... Citovat
KapriQ Odesláno 26. červenec 2011 Autor Odesláno 26. červenec 2011 Tak par samolepiek A tu vyroba prahov po druhý krat Citovat
KapriQ Odesláno 24. září 2011 Autor Odesláno 24. září 2011 Konecne sa mi podarilo dokoncit denne ledky ... Tu su foto (Z mobilu, nie je to pekne vidiet ale aspon nieco, skusim to potom s digitalom :/ v noci tie fotky to ten mobil vobec nepobral ) Este sa chystam dokoncit interier, inak menili ste uz niekedy podsvietenie zapalovaca ? sa mi podarilo na modre, hodim foto ak niekto bude mat zaujem aj postup... A posledne dokoncenie osvetlenie masky Citovat
crazybiker Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 tie denne led su celkom dobre :-)a co nato policajti? Citovat
KapriQ Odesláno 24. září 2011 Autor Odesláno 24. září 2011 Zatial nic ale ked ma zastavia asi bude pruser ... ale sak uvidime,casom to nebudu cajti ani riesit...bude to mat kazdy.Ako kedysi to bolo s 3. brzdovym svetlom... Ale paci sa mi to a to je hlavne Citovat
OldtimerMan Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 Konecne sa mi podarilo dokoncit denne ledky ... Tu su foto (Z mobilu, nie je to pekne vidiet ale aspon nieco, skusim to potom s digitalom :/ v noci tie fotky to ten mobil vobec nepobral ) Hm,to je celkem dobrý,chtěl sem si to udělat na coupečku když sem ho měl,ale ty to nemáš ve vnitř že? to je myslim taková ta nalepovací jakoby páska? Citovat
MilanF1 Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 Vypadá to fakt dobře, ale těžko bych na nich asi hledal homologaci E a značku RL Citovat
Qcko Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 A k tomu to mas zle zapojene ... vyzera to sice super, len si koledujes o pokutu Citovat
KapriQ Odesláno 24. září 2011 Autor Odesláno 24. září 2011 hore som pisal ze som si toho vedomy... Su to led pasky,skusim to lepsie vyfotit a je to vnutri v hmlovkach,nie vonku ...dalo to zabrat docela piplacka to 733thunder: Kedysi sa 3brzdove svetlo nemontovalo,a mali to az auta neskorsie.Tak si ludia 3.brzd. svetlo montovali sami a casom to cajti tiez prestali kontrolovat len to som tym chcel povedat staci pobehat net... [upravil dne 24/9/11 18:40 od KapriQ] Citovat
JardaMoj Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 ja jsem to driv mel vyreseny tak, ze jsem koupil normalne homologovany denni sviceni o sirce cca 22 cm a napasoval je do mlhovky. mlha fungovala, denni taky a nikdy nebyl problem. jen ted vymyslim uplne neco jinyho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.