Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Matt čierna 406tka [1.8 16V] => V koži + komplet výfuk

Recommended Posts

Odesláno

Tak po zladeni interiru do modrej, resp podsvietenie mi rusilo interier v noci zelene radio ... Ktore som vymenil za APLINE CDE-112Ri ... V 4 farbach a je tam hlavne modra a co ma najviac zarazilo, kvalita zvuku ovela lepsia ako na CDE 100 vke, uplne super !!! :) ...

autoradio-alpine-cd-mp3-usb-cde-112ri.jpg

Fotku v noci pridam neskor kedze som ho tam este len teraz osadil a auticko pojde na \"facelifting\" asi kolo 17.teho :) ... potom hodim fotky borci

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak konecne nejake dobre spravy, auto je KONECNE uz u pana klempiara a lakyrnika :) takze uz sa konecne vraciam trosku do hry :) hned ako pridem z Nemecka. A auticko doveziem domov tak hodim fotky ...

A + dalsia malinka novinka - inspiroval som sa z fora a spravil som si kryty prahou :) tak isto postnem fotku zatial tolko odomna ;)

Odesláno

Nazdar, konecne po tyzdni cakania a par mesiacov sporenia na opravu :D som opat dal mojho leva do povodneho stavu , resp lepsieho lebo kapota bola cela k.o. :) ... Detailnejsie fotky pridam neskor ... :super

Foto :

dsc0058w.th.jpg dsc0057mw.th.jpg

Odesláno

Tak dnes som bol trosku nakupovat ...

Objednane repro Hertz ovaly do NOVEHO zadneho plata s roletkou a odkladacim boxom.

Na radu pridu rozvody, silenbloky ramien ktore uz dostali dobre zahulit a tak isto oprava rucnej brzdy...

Inspiroval som sa tu na forku a spravil som si nerezove prahove listy...Fotky pridam zajtra.

Dalej mi chybal ten kryt na kufri zvnutra.A nemam tam centralko - to by som chcel casom dorobit...

A kupil som aj novu origo radicku ta moja je malinko prasknuta... Ak by niekto chcel odkupit poslite SZ dam foto :)

[upravil dne 14/6/11 20:39 KapriQ]

Odesláno

Fotky pridavam neskor kedze som bol na cestach a nebol cas :) ...

Striekanie parapetky :D z bezovej na ciernu :X

dsc0067gre.th.jpg

Nerezove listicky, budu sa davat druhe, ale musim dat vyrobit peugeot-acke nalepky :) ...

dsc02014kw.th.jpg dsc02013jc.th.jpg

Nova parapetka :)

dsc02012h.th.jpg dsc02011y.th.jpg dsc02010h.th.jpg

Ovaly 6x9 HERTZ

dsc02009c.th.jpg

Nalakovane stierace, predtym boli hrdzave a bilo to do oci

dsc02003eh.th.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak caute pezotaci,opat novinky...

Konecne som dal porobit veci ktore bolo treba spravit,dosiel na mna rad a stalo ma to pekny balik :

Vymenene silenbloky ramien/zadne/predne

\"GO\" motora ,zrovnanie hlavy,pretesneny cely motor a vsetko co s tym suvisi,guferka nove atd..

Novy chladic

Nova SPOJKA

Vymena rucnej brzdy - vyrieseny problem s opierkou od GUZU

Stalo to majland ale dufam ze uz sa budem moct konecne bezstarostne vozit ....

Fotky prihodim ked pridem domov ,uff

• O 2 týdny později...
Odesláno

Po dlhsej dobe slubovane fotky, vobec nestiham ...

dsc02109resize.th.jpgdsc02110resize.th.jpgdsc02111resize.th.jpg

dsc02112resize.th.jpgdsc02113resize.th.jpgdsc02114resize.th.jpgdsc02117resize.th.jpg

dsc02118resize.th.jpgdsc02119resize.th.jpgdsc02120resize.th.jpgdsc02121resize.th.jpg

dsc02122resize.th.jpgdsc02123resize.th.jpgdsc02124resize.th.jpg

Opierka :

dsc02108resize.th.jpg

Dalsie novinky budu coskoro, budu sa lepit nalepky :) ...

Prve momenty z motora su super, motor treba zabehnut, uz zacina chytat vykon,

prva jazda 300km , spotreba 6.25 a to som isiel 150km nalozene auto a naspat 2ja a obcas som tomu aj stupil na semaforoch :P... Inak kludna jazda mimo mesto 70 max 100 ...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Konecne sa mi podarilo dokoncit denne ledky :) ... Tu su foto (Z mobilu, nie je to pekne vidiet ale aspon nieco, skusim to potom s digitalom :/ v noci tie fotky to ten mobil vobec nepobral )

led2t.th.jpgled3q.th.jpgled4ea.th.jpg

Este sa chystam dokoncit interier, inak menili ste uz niekedy podsvietenie zapalovaca ? :) sa mi podarilo na modre, hodim foto ak niekto bude mat zaujem aj postup...

A posledne dokoncenie osvetlenie masky :)

Odesláno

Zatial nic ale ked ma zastavia asi bude pruser :)... ale sak uvidime,casom to nebudu cajti ani riesit...bude to mat kazdy.Ako kedysi to bolo s 3. brzdovym svetlom...

Ale paci sa mi to a to je hlavne :D

Odesláno
Konecne sa mi podarilo dokoncit denne ledky :) ... Tu su foto (Z mobilu, nie je to pekne vidiet ale aspon nieco, skusim to potom s digitalom :/ v noci tie fotky to ten mobil vobec nepobral )

led4ea.th.jpg

Hm,to je celkem dobrý:super,chtěl sem si to udělat na coupečku když sem ho měl,ale ty to nemáš ve vnitř že? to je myslim taková ta nalepovací jakoby páska?:myslim

Odesláno

hore som pisal ze som si toho vedomy...

Su to led pasky,skusim to lepsie vyfotit a je to vnutri v hmlovkach,nie vonku :)...dalo to zabrat docela piplacka

to 733thunder:

Kedysi sa 3brzdove svetlo nemontovalo,a mali to az auta neskorsie.Tak si ludia 3.brzd. svetlo montovali sami a casom to cajti tiez prestali kontrolovat len to som tym chcel povedat :) staci pobehat net...

[upravil dne 24/9/11 18:40 od KapriQ]

Odesláno

ja jsem to driv mel vyreseny tak, ze jsem koupil normalne homologovany denni sviceni o sirce cca 22 cm a napasoval je do mlhovky. mlha fungovala, denni taky a nikdy nebyl problem. jen ted vymyslim uplne neco jinyho :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...