Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefukční ventilace?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, umí někdo poradit proč mi fouká vzduch (i při zapnuté ventilaci na plno) vždy pouze z vrchní mřízky na odmlžování oken? Z výdechů ventilace nejde nic (výdechy mám samozřejmě v otevřené pozici). Jedná se o 407 2.0hdi, dvouzónová klima. Díky za tipy.

Odesláno

nene, ať zapnu cokoliv (režim AUTO, vnitřní cirkulace, vnější cirkulace, atd.), tak fouká vždy jen odlmlžování, ale z ventilace nic..

Odesláno

Keď máš klimatizáciu nastavenú na \"AUTO\" tak si kúrenie riadi samo (mne to robí to isté). V zime keď sa kúri mi fúka v automatickom režime cez tie fukare na okná (z výduchou nejde nič) a ešte fúka zo stredového panelu z výduchou na nohy predných a zadných cestujúcim. V lete to fúka aj z ostatných výduchou keď to chladí a tak mi vychádza že cez zimu keď sa kúri tak udržiava sklá aby sa nezarosili a nemrzli a keď teplo sála hore tak sa kabína vyhrieva od spodku.

Odesláno

I v režimu AUTO by měl foukat vzduch z výdechů, když zapnu větrání na max... nafouká nic i když zapnu vnitřní , nebo vnější cirkulaci na plno, fouká pouze odmlžování.

Odesláno

A zobrazovala se ti změna nastavení na displeji? Pokud ano, tak by to mohly být servomotorky klapek. Pokud ne, tak ovládání (počítač) klima. Na diagnostice by se to také mohlo zjistit.

Odesláno

Displej zobrazuje vše v pořádku. Už jsem to zjišťoval i přes dealera Peugeot a tvrdí mi, že to s největší pravděpodobností bude servomotorek klapek... Nevíš, co obnáší oprava? Máš s ní zkušenosti? Dik

• O 8 let později...
Odesláno

Díl č. 3 za 912,- Kč . Musíš vyndat rádio (2x10 torx) a potom postupně displej , spodní výdechy a dostaneš se k té vrchní mřížce (vždy odšroubovat 2x20 torx)

407.JPG

Odesláno

Kolem dokola je tam asi 8 pacek , nejlepší je to z boku podebrat nějakou plastovou špachtlí nebo něčím podobným a zabrat . Myslím , že se nemusíš bát , za těch let na dílně jsem neurval ani jednu a to jsem byl kolikrát i surovej , když to nešlo ;)

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...