xavier Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 Začal sa mi zadrhávať pohyb stieračov. Prekontroloval som kľby tiahiel, tie som aj premazal vazelínou a volnosť pohybu hriadelov na upevnenie ramienok stieračov. Všetko vyzerá OK, avšak, ak pustím stierače po\"suchom\" skle, alebo keď po ostreknutí robia posledny pohyb dolu, tak sa zasekáva pohyb, alebo ostanú stát. Môže byť problém v prevodovke alebo motorčeku? Dá sa vymeniť len motorček s prevodovkou alebo sa musí meniť celá zostava? Po demontáži ramienok, celý mechanizmus ide bez problémov - má plynulý chod a nezasekáva sa, len sa mi vidí, že chod je dosť hlučný. Mal ste už niekto takýto problém? Ako ste ho riešili? Díky za pomoc. Citovat
janci.b989 Odesláno 24. prosinec 2010 Odesláno 24. prosinec 2010 To bude zrejme motorčekom.Nachádza sa v ňom plastové kolečko a to odchádza pri zhoršenom chode stieračov.Skus mrknúť sem na motorčeky www.lacnediely.sk. Citovat
jara1 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 mam tu jeden starší motorek na stěrače Citovat
Martinsk Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Určite motorček Ale kupuj motorček z toho istého roku výroby ako máš ty. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Asi to bude motorčekom, možno len opotrebované uhlíky, už tu bol podobný problém na 607. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.