Sifon Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Mám dotaz, z pozice řidiče nejde ovládat okno u spolujezdce. Nejde stáhnout, ani jednou polohou. Nahoru jde. Nejde také jedna poloha na stažení pravého okna vzadu. Byl jsem v servisu kde je jeden člověk na peugeoty a ten říkal že musím do origo servisu a tam objednat celý ovládací panel do dveří. Nechával jsem při koupi auto vevnitř vyčistit. Možná jen zateklo do kontaktů ??? Stalo se to už někomu z Vás, rozebírali jste to? Díky za rady. Luboš Citovat
AnotherOne Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Skontroluj prechodku - husí krk medzi dverami a karosériou či tam nie je prelomený niektorý drôt. Citovat
Sifon Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Husí krk vypadá neporušeně, myslíš že se to mám pokusit nějak rozebrat ??? Citovat
74dave Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Začal bych spínačem u 406 mě blblo okno u řidiče a byl to spínač dostalo se tam vlhko tak jsem ho rozebral vyčistil a byl klid. Citovat
Sifon Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Taky si myslím že to bude těma kontaktama, nevím jen jak se do toho leze, nerad bych nadělal zbytečné škody. Už jste to prosím někdo dělal na 407SW ??? Díky za reakce. Citovat
bubakkaja Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Kdyztak ovladac mam 4xokna zrcatkla sklapeci. Citovat
Sifon Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Díky za rady a nabídku, nakonec jsem ovladač rozebral, vyčistil a vše funguje jak má. Pokud by to někdo chtěl dělat, moje zkušenost: V podstatě je třeba odšroubovat jen jeden šroub který je pod gumou u úchytu pro zavírání dveří, jinak samé plastové západky. Jediné s čím byl problém byl přepínač k nastavení zrcátek, tam jsem kousek plastu odlomil. Ani po rozebrání jsem ale nezjistil jak se to vlastně dělat má. Mějte se čau Luboš Citovat
bubakkaja Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Jen ho vyloupnes smerem ven.Kdyz porves ten vrchni plast vyskoci i ovladac na zrcatka. Citovat
Sifon Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 Jo, tak to nakonec dopadlo, ale je to třeba udělat silou, nijak jinak to asi nejde. Citovat
bubakkaja Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Ja rozebiral asi jen 4 a slo to vzdycky sice silou ale slo i pak porad dobre drzelo. Citovat
micki407 Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Kdyztak ovladac mam 4xokna zrcatkla sklapeci. Ahoj za kolik by jsi měl ten ovladač pro 4 okna jen orientačně Citovat
Guest pecuch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 Ahoj, taky s tím mám problém, některý polohy mě nejdou, nebo špatně. Včera jsem to rozebral, prostříkal WD, ale je to ještě o něco horší. Nerozebral jsem to ale celý, jen vyndal ze dveří, sundal ten ovladač zrcátek (taky kousek praskl, ale drží) a sundal jsem jen ten spodní kryt. Vyloženě k těm jednotlivým tlačítkům jsem se nedostal, chce to tam asi odjistit ty západky na každé straně, tuším tři čtyři z každé strany. Jen se bojím, aby tam něco neulomil. No ale jdu na to, jdu to vyndat z auta. R. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 občas si ty moje okna taky dělaj co chcou v zimě ,stáhnu okno dolu pak nahoru pak zase sjede dolu sami atd rozebrane tlačitka prostříkane kontaktorem ale pomohlo to jen na chvílku i baterku jsem odpojil zapojil naučil jsem dojezdy oken a skřipnutí prstu ale vysledek nic moc je to divné WD nenpoužívej!! střikej to jen sprejem přimo na kontakty. Citovat
Guest pecuch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 (upraveno) Tak u auta je to vyndaný, teď jak to rozebrat abych tam něco neulomil. Předpokládám, že nějak zastrkat všechny ty jazýčky, nebo se dají nějak vyloupnout přímo ty tlačítka jednotlivých oken? Upraveno 15. únor 2015 uživatelem pecuch Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 myslíš konektory to de vyndat šroubovakem chtělo by to fotku co myslíš Citovat
Guest pecuch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 Ne konektory, co mam vlastně pročistit. Myslel jsem, že sundám ty jednotlivý tlačítka a vyčistím a prostříkám to pod něma. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 aha tak to ti neporadim nedělal jsem to,ale taky mě to zajímá ale nevím jestli ten plast nepraskne Citovat
Guest pecuch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 Právě se bojím, abych něco nepodělal. Včera jsem to prostříkal tak jak je to na fotce, mačkal jsem na tlačítka všemi směry, ale akorát se to trošku zhoršilo. U řidiče mě nejde automatika na zavření okna a u pravého zadního okna vůbec zavřít okno. Otevřít jde. Citovat
Guest pecuch Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 Tak už to mám opraveno. Nakonec to nebylo tak složitý. Rozebrat to jde vcelku dobře, jen se musí opatrně na ty západky. Ty jednotlivý tlačítka jdou odcvaknout taky dobře, ale není to vůbec potřeba. Jde o to dostat se po odtažení těch jistících jazýčků na obou stranách a pak to opatrně celý stáhnout dolů. Pozor, je tam tišťák, gumová vložka s kontakty a pak různý hejbátka, tak ať se to nerozsype. Jde o ten tišťák, takže pořádně očistit, já jsem tam měl nánosy prachy, oxidaci a plno toho WD co jsem tam nastříkal. Takže se ani nedivím, že to blblo. Teď už je to OK, okna jezdí v obou režimech jedna báseň. :-) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. únor 2015 Odesláno 15. únor 2015 jen ze zvedavosti se zeptam na co tam je ten posledni cudlik ??ten mikrospinac ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.