Béďa Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Ja bych to nedelal, ten muj uz neni nic moc. Navic je podstatne tezsi a uchycen na trech mistech (ty mas pokud vim dva) a musel bys upravovat privodni potrubi. Dal nevim jestli by ti hrdlo sedlo (jestli nemas mensi). Suma sumarum si myslim ze se to opravdu nevyplati. Ja jen kvuli ty koncovce, kdyz to ladis tak do originalu. Citovat
oni Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 no jo vlastne, ty mas urcite vetsi potrubi, to by opravdu neslo. no ten tvuj treti uchyt je prave super a i na kastli mam pro nej drzak. skoda ze na muj origo vyfuk ho nedavaj, hodne to odlehci vyfuku,pac tam to potrubi je hodne dlouhy a bez drzaku.. Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 jj, origo.. ovalna koncovka viz. foto Běďo kolik má nalitáno, na 1,8 16V mám ten samý se mi zdá.Ho chceš vyhazovat kvůli čemu? Citovat
Béďa Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Kolik má nalítáno ti neřeknu, koupil jsem ho s autem. Něco by ještě asi vydržel (není vysypanej nebo tak něco, pouze jsem převářel držáky), měnil jsem ale výfuk za nový. Vyhodit ho chci protože už se mi bez využití víc jak rok válí v garáži. Na 1.8ku pasuje, ten by měl být stejnej. Citovat
Strejdakopec Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Maluch ( a to i původní italská verze Bambino ) byl 650 ne 500! 500ccm byl Fiat 500, nicméně oba měly stejné - oválné koncovky výfuků, které vkusně ladily se tehdejším vzhledem auta. Fiat 500 z roku 69 mám doma - můžu nafotit. sorry v tomhle máš pravdu...beru malucha jako spousta lidi ve verzi polski fiat a je to 600 taky jsem ho měl na polní drifting takže se omlouvám ale vkusný výfuk to teda není....úzká trubička což ej vzhledem k obsahu a výkonu motoru normální ale na konci smáčklá jak sikovkama....spíš mi to přijde jak kdyby výfuk špatně spočítali ,pak si to uvědomili tak udělalï tohle jako provizorní řešení na furt Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Máte někdo vyzkoušeno, jaký maximální rozměr se vejde na Peugeot 2O6, aniž by se musel upravovat nárazník? Ať už ovál či kruh. Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Okruhlá koncovka : 100mm mám ja a vošla by aj väčšia Elipsovitá koncovka : 120x80mm natesno je šírka ale zmestí sa to Citovat
Frozz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Mám otázku: existují také nějaké pěkné koncovky výfuku, u kterých se při namontování nezmění zvuk na supr-trupr tunerský? Nebo každá koncovka změní automaticky zvuk. Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Mám otázku: existují také nějaké pěkné koncovky výfuku, u kterých se při namontování nezmění zvuk na supr-trupr tunerský? Nebo každá koncovka změní automaticky zvuk. Samozrejme väčšina koncoviek zvuk nezmení zmení ich len tlmič s koncovkou ako celok Citovat
Frozz Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Aha, já právě vždycky viděl nějakého tuzera - a z auta mu čouhal 20cm výfuk, a zvuk samozřejmě neúměrně hlasitý, tak proto se ptám. Takže když koupím koncovku bez tlumiče, zvuk zůstane stejný. Díky [upravil dne 4/2/11 22:13 Frozz] Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Okruhlá koncovka : 100mm mám ja a vošla by aj väčšia Elipsovitá koncovka : 120x80mm natesno je šírka ale zmestí sa to Sakra, chtěl jsem dát http://www.tuningshop.cz/akce-a-vyprodeje/sportovni-vyfuk-maxxinox-1x-137x87mm/ Jinak tento tedy půjde http://www.tuningshop.cz/akce-a-vyprodeje/sportovni-vyfuk-maxxinox-1x-100mm/ Popřípadě jistota http://www.tuningshop.cz/vyfuky-a-koncovky/sportovni-vyfuk-ulter-sport-peugeot-206-1-koncovka-95-65-mm-11/ Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 wefa : ten prvý v odkaze, ten bez úpravy nárazníka neni šanca ostatné dva bez problémov Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Nevím proč, ale ten první se mi moc líbí, ale řezat nechci Tím asi budu volit druhý? Popřípadě zkušenosti či hodnocení právě výfuků Maxxinox a Ultersport? Nebo co by jsi volil ty? Klidně hoď odkaz na jiný výběr. Samozřejmě každý má jiný vkus... [upravil dne 4/2/11 21:32 wefa] Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Ja by som volil overenú kvalitu : Sebring, Remus, Supersprint Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Nutno říci, že nechci křiklouna, jen lehce laděný zvuk Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 To sú ladené výfuky a majú pekný zvukový prejav Sú to kvalitné nerezové tlmiče a keď kúpiš presný typ pre tvoje auto a motor tak budeš milo prekvapený z decentného a zároven pekného zvukového prejavu Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Tomu věřím, ale nechci do toho tolik investovat :/ Kvalita musí být náležitě zaplacena, ale raději vložím do kol Citovat
lacek206 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 O.K. tak potom zober Ulter-a a budeš spokojný s ním, ťiež to neni na zahodenie a ani nie sú drahé tie Polské výfuky Citovat
wefa Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Nerad bych zde OT, nicméně určitě máš i vyzkoušeno jaké maximální kotouče narveš viď? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.