Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

u teba pohoda???u mna nie...mna to dost serie..ale nedokazem sa ktomu dostat...mam jednak plny program cestovanim a druha vec nedokazem to vymenit..nemestim tam ruku!!:bojim:bojim:bojim

Odesláno

no pohoda v tom zmysle ze je to tak ako to maju ostatni co predpokladam ze nie vsetci to maju zle, co neznamena ze je to takto v poriadku. tak som to myslel :)

jasne ze to stve aj mna ze to nedostrekne az hore, ale neni to tak tragicke zas natolko aby som to riesil.

vymenou trysiek sa to myslis ze zmeni ?

:papa

Odesláno

jjj...zmeni..pockaj na reakciu Premu alebo ostatnyich

uz je tu par vlakien kde otom pisu ako to pomohlo..ze cistenie pomoze len na chvilku...aj to nevycistis poriadne...

[upravil dne 31/1/11 19:18 godzilaTO]

Odesláno

Vozím v autě permanentně jednu trysku náhradní, když to přestane stříkat tak to hned vyměním. Za dva roky co auto mám tak sem měnil tři trysky a proto mi to stříká relativně dobře...

Odesláno

Tak potom ju stačí demontovať a vložiť do roztoku čo ti e usadeniny rozpustia, potom poriadne prepláchnuť poprípade ešte vyfúkať.

Odesláno

Za vyskúšanie to stojí, je to lacnejšia varianta a keď nepomôže až potom by som ich menil.

Ako roztok by možno postačil aj obyčajný ocot.

Odesláno

urcite ano... vyskusam to s jednou ci uvidim rozdiel. ved kyselinu solnu nepouzijem :D

ocot je 8% roztok co je uplne minimalne agresivum ale dostatocne silne na ake kolvek vapenate usadeniny...

Odesláno

Problem s mojimi ostrekovacmi som konecne vyriesi la to tak, ze som si kupil z obchodnej siete Halfords univerzalne trysky ostrekovacov Ripspeed LED Washer Jets (Ledky na nich som nenapajal nepotrebujem byt tronm v oku muzom zakona :D:D)za nejakych 5 eur vymenil za stare kedze tie ako vsetky univerzalne maju zo spodu skrutku a nenacvakuju sa ako originaly na 407 som pouzil extra silnu dvojstranu pasku do 50kg :D je aj na vnutorne a aaj vonkajsie pouzite cize voda s tym nic nespravi...

a teraz ked som prv nastavil nech to vystriekne najvysie ako sa da tak mi to dopada za auto a aj na zadne sklo :D nastavil som taku priemernu vysku a strika to pefektne krasne to rozprasuje uplne po celom skle ..bol som stastny ako male dieta ked som si ich vyskusal pocas jazdy... konecne koniec spinavemu celnemu sklu :) a k tomu aj na kapote skvelo vyzeraju su chromove takze sa mi skvelo hodia ku kluckam a spetnym zrkadlam :) rychla, lacna a najme velmi ucinna varianta riesenia problemu .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...