milanrejpid Odesláno 13. leden 2011 Odesláno 13. leden 2011 já jsem přemýšlel že udělám nový model ale nakonec sem se pustíl do starých světel a zatím to vypadá takto Citovat
čakom Odesláno 13. leden 2011 Autor Odesláno 13. leden 2011 to vypada supr. jak šlo leštění plexi? Citovat
oni Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 to teda, to cumim jako blazen. chtelo by to detailnejsi foto. sere me ze nemam plexi,ale sklo. Citovat
milanrejpid Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 to vypada supr. jak šlo leštění plexi? ahuj no docela na prd,ale kamarád je lakýra a to je borec.Měl sice od broušení uplně mozoly ale zvládl to.Začali jsme 80 a končili jsme 3000 pod vodou a pak jsme plexi přelakovali z obou stran bezbarvým lakem,kterým stříkáme auta.Zatím je to pořád ve stádiu vývoje a zdokonalování.Bohužel jsem sebou v garáži měl jen telefon,tak jsem to musel nafotit alespoň s tím.toho nárazníku si nevšímejte to je bebí které do jara odstraním... Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 milanrejpid: Paráda, vypadá to luxusně:potlesk Citovat
milanrejpid Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 tak to je mazec:potlesk milanrejpid: Paráda, vypadá to luxusně:potlesk díky snad to dokončím a povede se to...je tam ještě pár detailů Citovat
milanrejpid Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 to teda, to cumim jako blazen. chtelo by to detailnejsi foto. sere me ze nemam plexi,ale sklo. hale tak je vem rozlep a nech si je vybrousit viz: http://www.bixenony.com/cira-optika/ Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 Ale nerobia brusenie bez montaze xenonov u nich [Edited on 14.1.11 20:04 m3t4L_m4n] Citovat
martis Odesláno 15. leden 2011 Odesláno 15. leden 2011 milanrejpid vyzera to super!! ake projektory si pouzil?? alebo z coho?? velmi pekna praca!! Citovat
milanrejpid Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 milanrejpid vyzera to super!! ake projektory si pouzil?? alebo z coho?? velmi pekna praca!! ahuj použil jsem tyto Bi-Xenon LIGHT PROJECTOR H7 ale provedení 2010 takže už slim trafa a nove provedení čočky..díky moc [upravil dne 16/1/11 07:36 milanrejpid] Citovat
oni Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jj mam ty samy cocky co ty... ale mam obyc trafa, coz me docela dost sere,ale uz to vem cert. kazdopadne to sviti naprosto luxusne, krasna lajna pred autem, uz s tim jezdim nejaky den, mam je stazeny dolu a i presto super. nastesti ty carellacky skla nejsou tak neciry,takze to skoro vubec tok svetla nenarusuje. jinak xenonman lesti,vim,ale to pak sada svetel vyjde s montazi pres 8 tisic a to nedam.. [upravil dne 16/1/11 10:05 oni] Citovat
milanrejpid Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jj mam ty samy cocky co ty... ale mam obyc trafa, coz me docela dost sere,ale uz to vem cert. kazdopadne to sviti naprosto luxusne, krasna lajna pred autem, uz s tim jezdim nejaky den, mam je stazeny dolu a i presto super. nastesti ty carellacky skla nejsou tak neciry,takze to skoro vubec tok svetla nenarusuje. jinak xenonman lesti,vim,ale to pak sada svetel vyjde s montazi pres 8 tisic a to nedam.. [upravil dne 16/1/11 10:05 oni] no to bych taky nedal a nezkoušel si mu třeba psát a poprosit ho?Hodně věcí je jen o domluvě jinak nevím...no já jsem na to taky zvědav já si do všech aut dával jen ty přestavbový sady a dobrý samozřejmě sem si je zklopil abych tolik neoslňoval Citovat
oni Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jj zkousel uz dvakrat.... bylo mi receno ze ne,ono i kdyby lestil jen svetla,tak by to vyslo na svetla. kdybych mel cocky uz doma,tak budiz.. tam ta hrana je tak znatelna,ze to proste oslnovat ani nemuze,pokud to nesviti do nebe... Citovat
milanrejpid Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 jj zkousel uz dvakrat.... bylo mi receno ze ne,ono i kdyby lestil jen svetla,tak by to vyslo na svetla. kdybych mel cocky uz doma,tak budiz.. tam ta hrana je tak znatelna,ze to proste oslnovat ani nemuze,pokud to nesviti do nebe... tak to sou teda pěkný ubožáci.. jj to máš asi pravdu Citovat
oni Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 doufam, ze se nebude cakom zlobit,kdyz to dam sem... takhle to nejak vypada u me... Citovat
Vítek1 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 clovece kdyz jsem mel jeste Renault 19 tak byl v klubu jeden slovak mislim duri a ten si nechal od xwnonmana udelat svetla myslim ze tam jsou taky skleneny a jedno svetlo buchnul a nove si vybrousil sam. Tak jsem ho nasel tady http://www.renault19.cz/clenove.php?id_fotogalerie=42 ma tam mail mozna by ti poradil jak na to sklo Citovat
Kvasky Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 doufam, ze se nebude cakom zlobit,kdyz to dam sem... takhle to nejak vypada u me... Pěkný, jak to svítí? Budeš to ještě nějak dotahovat, nebo to je final? Citovat
oni Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 no covece sviti to nad moje ocekavani, dalkova tolik ani ne,ale tlumeny jsou super,krasna lajna svetla, do sirky, opravdu super. zatim to necham tak jak je. ono s tim moc veci delat nejde, premyslel jsem udelat to jako ty,ale prijde mi to skoda,protoze tahle cocka je uz okolo delana tak,aby nemusela bejt schovana. jinak rozhodoval jsem se mezi origem a tak trochu tuzingem,ale po par projizdek za tmy, volim radsi ty cocky. jinak teplota 4300 a super, i za mlhy nebo deste. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.