Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

světla 406 old vs. čočky --- projekt zastaven pro nedostatek času---

Recommended Posts

Odesláno
to vypada supr. jak šlo leštění plexi?

ahuj no docela na prd,ale kamarád je lakýra a to je borec.Měl sice od broušení uplně mozoly ale zvládl to.Začali jsme 80 a končili jsme 3000 pod vodou a pak jsme plexi přelakovali z obou stran bezbarvým lakem,kterým stříkáme auta.Zatím je to pořád ve stádiu vývoje a zdokonalování.Bohužel jsem sebou v garáži měl jen telefon,tak jsem to musel nafotit alespoň s tím.toho nárazníku si nevšímejte to je bebí které do jara odstraním...

post-25284-14109614633536_thumb.jpg

Odesláno
milanrejpid vyzera to super!! ake projektory si pouzil?? alebo z coho?? velmi pekna praca!!

ahuj použil jsem tyto Bi-Xenon LIGHT PROJECTOR H7 ale provedení 2010 takže už slim trafa a nove provedení čočky..díky moc

[upravil dne 16/1/11 07:36 milanrejpid]

Odesláno

jj mam ty samy cocky co ty... ale mam obyc trafa, coz me docela dost sere,ale uz to vem cert. kazdopadne to sviti naprosto luxusne, krasna lajna pred autem, uz s tim jezdim nejaky den, mam je stazeny dolu a i presto super. nastesti ty carellacky skla nejsou tak neciry,takze to skoro vubec tok svetla nenarusuje. jinak xenonman lesti,vim,ale to pak sada svetel vyjde s montazi pres 8 tisic a to nedam..

[upravil dne 16/1/11 10:05 oni]

Odesláno
jj mam ty samy cocky co ty... ale mam obyc trafa, coz me docela dost sere,ale uz to vem cert. kazdopadne to sviti naprosto luxusne, krasna lajna pred autem, uz s tim jezdim nejaky den, mam je stazeny dolu a i presto super. nastesti ty carellacky skla nejsou tak neciry,takze to skoro vubec tok svetla nenarusuje. jinak xenonman lesti,vim,ale to pak sada svetel vyjde s montazi pres 8 tisic a to nedam..

[upravil dne 16/1/11 10:05 oni]

no to bych taky nedal a nezkoušel si mu třeba psát a poprosit ho?Hodně věcí je jen o domluvě jinak nevím...no já jsem na to taky zvědav já si do všech aut dával jen ty přestavbový sady a dobrý samozřejmě sem si je zklopil abych tolik neoslňoval

Odesláno

jj zkousel uz dvakrat.... bylo mi receno ze ne,ono i kdyby lestil jen svetla,tak by to vyslo na svetla. kdybych mel cocky uz doma,tak budiz.. tam ta hrana je tak znatelna,ze to proste oslnovat ani nemuze,pokud to nesviti do nebe...

Odesláno
jj zkousel uz dvakrat.... bylo mi receno ze ne,ono i kdyby lestil jen svetla,tak by to vyslo na svetla. kdybych mel cocky uz doma,tak budiz.. tam ta hrana je tak znatelna,ze to proste oslnovat ani nemuze,pokud to nesviti do nebe...

tak to sou teda pěkný ubožáci.. jj to máš asi pravdu

Odesláno
doufam, ze se nebude cakom zlobit,kdyz to dam sem... takhle to nejak vypada u me...

Pěkný, jak to svítí? Budeš to ještě nějak dotahovat, nebo to je final?

Odesláno

no covece sviti to nad moje ocekavani, dalkova tolik ani ne,ale tlumeny jsou super,krasna lajna svetla, do sirky, opravdu super. zatim to necham tak jak je. ono s tim moc veci delat nejde, premyslel jsem udelat to jako ty,ale prijde mi to skoda,protoze tahle cocka je uz okolo delana tak,aby nemusela bejt schovana. jinak rozhodoval jsem se mezi origem a tak trochu tuzingem,ale po par projizdek za tmy, volim radsi ty cocky. jinak teplota 4300 a super, i za mlhy nebo deste.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...