AnotherOne Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Ja ju mám prilepenú obojstrannou páskou. Čo sa týka vŕtania nie som úplne presvedčený, že to je zakázané. Pod celistvosťou si predstavujem, že nie je roztrhnutá napoly, ale hádať sa nebudem. Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 Dnes som to na DI overoval... moze sa srobovat avsak nie cez cisla a pismena, pripadne znaky SK a EU. Takze kludne mozete srobovat. Vrtanim sa neporusi celistvost a citatelnost sucasne. celistvostou sa rozumie to ze keby ju niekto obstrihal atd. Takze overene a potvrdene [upravil dne 22/12/10 20:57 Marcel00] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Takže som si to vysvetlil dobre. Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 snad len doplnim ze som happy ze sa konecnce zbavim tej plastovej spaty a bude to kultura na urovni... Citovat
lacek206 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 A nemá byť náhodou tabuľka na plastovom držiaku pre jednoduchú demontáž z vozidla ??? Citovat
Marcel00 Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 nieje to povinnost a v zakone sa o tom nic nehovori. Ak ta policajt vyzve na odovzdanie ECV si povinny mu ich dat. Ako to urobis je na tebe. Plastove podlozky povinne niesu. Citovat
obaf Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Daj tam sadrokartonove sroby, ja ich tam mam od novoty a nikto si nato este nestazoval. Zdialky to aj tak nie je vidno a zblizsia to vizera ako muska. Citovat
marko306 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 A nemá byť náhodou tabuľka na plastovom držiaku pre jednoduchú demontáž z vozidla ??? maximálne tak pre jednoduchú demontáž zlodejov palív z čerpačiek Citovat
Sifon Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Já jsem při koupi auta dal ten plastový držák o 2cm nahoru a je klid. Citovat
Marcel00 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Já jsem při koupi auta dal ten plastový držák o 2cm nahoru a je klid. tiez som nad tym uvazoval, ale vyzera to dost skaredo... ja uz som to poriesil prisrobovanim na tu plochu priamo na narazniku a vyzera to fajne... Drzi jak pribite a vyzera to kulovo \"jak od maminy\" [upravil dne 24/12/10 20:43 Marcel00] Citovat
andy 3823 Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 ..keď som si po strate prvej značky vybavoval náhradnú povedal mi príslušník čo mi ju vydával aby som si ju kľudne prichytil skrutkou len nesmie byť cez štátny znak teda znak EU (po novom) a že by nemala byť cez písmená. Že zákon to nezakazuje len sa potom nedá reklamovať keď by opadla farba alebo tak. V rakúsku to vidím bežne aj na francúzskych autách. Nakoniec som dal rámček trochu vyššie a ešte obojstrannú pásku, odvtedy OK! Citovat
Marcel00 Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 no kym mi opada farba tak dva roky ubehnu, takze uz to bude jedno, aj ked som sa stym este nestretol. to co ti vravel prislusnik je pravda a preto ziadny problem pred pekne pripevnenou éčévé Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.