Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja ju mám prilepenú obojstrannou páskou. Čo sa týka vŕtania nie som úplne presvedčený, že to je zakázané. Pod celistvosťou si predstavujem, že nie je roztrhnutá napoly, ale hádať sa nebudem.

Odesláno

Dnes som to na DI overoval... moze sa srobovat avsak nie cez cisla a pismena, pripadne znaky SK a EU.

Takze kludne mozete srobovat. Vrtanim sa neporusi celistvost a citatelnost sucasne. celistvostou sa rozumie to ze keby ju niekto obstrihal atd.

Takze overene a potvrdene :)

[upravil dne 22/12/10 20:57 Marcel00]

Odesláno

Daj tam sadrokartonove sroby, ja ich tam mam od novoty a nikto si nato este nestazoval. Zdialky to aj tak nie je vidno a zblizsia to vizera ako muska.

Odesláno
Já jsem při koupi auta dal ten plastový držák o 2cm nahoru a je klid.

tiez som nad tym uvazoval, ale vyzera to dost skaredo... :bojim

ja uz som to poriesil prisrobovanim na tu plochu priamo na narazniku a vyzera to fajne... Drzi jak pribite :aut a vyzera to kulovo \"jak od maminy\"

[upravil dne 24/12/10 20:43 Marcel00]

Odesláno

..keď som si po strate prvej značky vybavoval náhradnú povedal mi príslušník čo mi ju vydával aby som si ju kľudne prichytil skrutkou len nesmie byť cez štátny znak teda znak EU (po novom) a že by nemala byť cez písmená. Že zákon to nezakazuje len sa potom nedá reklamovať keď by opadla farba alebo tak. V rakúsku to vidím bežne aj na francúzskych autách. Nakoniec som dal rámček trochu vyššie a ešte obojstrannú pásku, odvtedy OK!

Odesláno

no kym mi opada farba tak dva roky ubehnu, takze uz to bude jedno, aj ked som sa stym este nestretol.

to co ti vravel prislusnik je pravda a preto ziadny problem pred pekne pripevnenou éčévé :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...