iv-ko Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 několikrát se mi stalo,že po několika dnech nenastartuji. Dobiji aku a pohoda. něco je asi sepnuto. Až náhodou jsem zjistil,že je zapnuta klima- budˇautomat nebo venkovní ventilace nebo cirkulace uvnitř a kontrolka ventilátoru/vrtulka/ je sepnutá. Přitom vždy po odstavení voz. vždy klimu a ventilaci vypínám. Momentálně to řěším,že odpojím + kontakt a pak jen nastavím datum a čas. Záhada. nevím co s tím dík Citovat
Přema Odesláno 20. prosinec 2010 Odesláno 20. prosinec 2010 U 407 vše po určité době vypíná BSI jednotka.....spíš špatná baterka Citovat
iv-ko Odesláno 20. prosinec 2010 Autor Odesláno 20. prosinec 2010 baterka /varta/ je nová. Původně jsem myslel, že aku odchází a zbytečně jsem kupoval baterku Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Aj nova moze byt nafigu. A este teraz ked je taka zima tak si treba uvedomyt ze bateria straca skoro 40 percent kapacity ked je mraz. Inac by som vyskusal zapojit ampermeter do serie s bateriou a sledoval aky prud to berie po zamknuti auta. Takto by som to nechal zapojene aspon hodinu a meral odber. A ked napises sem nameranu hodnotu po zamknuti, potom po kazdych 10 tich minutach tak ti budeme mozno vediet povedat ci je baterka nafigu, alebo nieco v aute. Citovat
Tango C8 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 U 407 vše po určité době vypíná BSI jednotka. To samé je u citronů. Kluk mi nechal zaplé světla v interieru a taky se nic nestalo. Ono když máš něco zaplé, tak po cca 15 min. to spadne do eco mode, či jak se to píše. a všechno zhasne:-) Supr. To bude asi něco jiné Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Pravdepodobne vadný štartér ide do skratu, dosť častá závada. Citovat
jofo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Alebo niektora dioda v alternatore. Treba to merat. To anotherone. Moze byt v tom startery nejaky zvod co by mu ju vytlkalo postupne, alebo je to taky skrat ze za dve hodky baterka je KO? [upravil dne 21/12/10 10:57 jofo] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Čo viem tak sa to prejavuje pri štartovaní, štartér točí, ale berie viac prúdu akoby mal. Tuším Přema ho už kvôli tomu menil. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 hhlavne vtedy nepripajat do serie ampermeter a merat odber prudu pri startovani, lebo ohnostroj zaruceny a z Vasho ampermetra ostane popolcek Citovat
iv-ko Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 kluci- dík. baterkou to není dělalo to i v létě. odběr v klidu tam je dost velký, při odpojení +polu to jiskří. zkusím přeměřit. klimatizace to nedělá./to jsem už ověřil/ typuju to asi na altík /Dioda/. Ještě pro upřesnění po asi 3 nebo 4 dnech nastartuji v pohodě. Ale po 14 dnech se sotva rozsvítí kontrolky a stropní světlo. sakra musím na to přijít .jinak auto PES-ŽOT super! Citovat
iv-ko Odesláno 25. prosinec 2010 Autor Odesláno 25. prosinec 2010 ješte BSI jednotka -policajt běží. ptotože vypnu a ještě kolem auta po cca 15 min mi hlásí economy hlídač a rádio se vypne. Citovat
jofo Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Aku velku mas baterku? Myslim kapacitu. Citovat
Marcel00 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 ...odběr v klidu tam je dost velký, při odpojení +polu to jiskří... to je kolko mA??? ked vravis ze v klude je odber velky? to ze to zaiskri nic neznamena... pripoj do serie ampermeter a potom sa mozeme bavit dalej... inak je to debata o nicom a k nicomu nevedie... uz \"jofo\" v 3-om prispevku ti to pisal.... inak skoda debaty [upravil dne 25/12/10 22:27 Marcel00] Citovat
iv-ko Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 baterka má 76 Ahod /koupím měřák/ a změřím odběr v klidovém stavu a několikrát po sobě a také změřím o kolik mi kleslo napětí. Nebude to hned, nebotˇted budu dost často jezdit. chce to nechat týden v klidu. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Tu máš postup ako to urobiť a čo by si asi mal namerať. Citovat
iv-ko Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 ještě zkusím vyměnit aku z mojí 405 /bossch/ též 74 Ahod a budu vylučovací metodou k jádru věci. Ještě dotaz. Kolik by asi stála oprava altíku nebo starteru? nemám odhad, ale asi dost? dík. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 zbytocne si komplikujes zivot, pricom by stacilo urobit zakladnu vec co ti tu ostatni radime... skoda tebe radit.... poradim ti, kup si novy alternator, novu baterku a ked minies aspon 600€ tak potom si az zmeraj kolko ti to odobera v klude... pekne sviatky a stastny novy rok vsetkym... Citovat
iv-ko Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 dík za přání a rady. hned zítra kupuji měřák / ten se doma využije/ a popojedem dál. Také přeji všem do Nového roku vše nej.... a je tu dobrá parta, že se pořád dovídá nové věci okolo Pesana. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.