Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 206, 2.0

Zdravím, dneska se mi stala podivná věc, jak má 206ka ten displey, který zobrazuje nastavenou teplotu vozu, úrověn větráků, kam směřovat ofuky atd.. mi zcela zhaslo (vše jinak normálně svítí) neřešil sem to, až jsem chtěl zapnout klimatizaci a zjistil že nejede. Jakoby nesepne ani relé, prostě nejede kompresor ani větrák, nic.. Smile Nevíte čím by to mohlo být? Jen tak zbežně jsem rozhodil ten středový kryt rádia atd.. vzadu na tom centrálním ovládání prostříkal kontakty, ale pořád to nesvítí, ani nejede klima. Snad jsem to napsal pochopitelně. Má někdo nápad, čím by to mohlo být? Dnes už byla tma, ale zítra zkontroluju pojistky, popřípadě, které a kde najdu relátko ke spuštění klimy? Díky za každou radu.

Odesláno

Tak displey jsem už vyřešil, byla jen prasklá žárovka. Nicméně Klima pořád nefunguje. Kopresor je dobrý, ten jsem zkoušel, relátka i pojistky jsou dobré. Na displey se klima přepne, bohužel to je tak všechno.. Byl jsem na dia, ale Bosh ani Atal se nedokázali dostat do jednotky klimy. Má někdo nějákou radu, proč klima nefunguje? Chladiva je dost. Nebo není někde poblíž někdo s Diagnostikou pro přímo Peugeot?

Odesláno

No tak pročti příspěvky, tohle se tu řeší 2x do týdne. Pokud je pod cca 5-6° tak klima nespíná to je tak přibližně všechno. Když dáš vnitřní okruh tak alespoň u mě spíná i při nižších teplotách, ale když opravdu mrzne tak ani na vnitřní okruh. Zajeď někam do tepla a uvidíš...

Odesláno

Dnes je 14 stupňů, klima nefunguje. Ani na vnitřní okruh, nespustí se.

Edit: Dával jsem do vyhledávání Klimatizace, klima a nic to nenašlo, asi jsem nenatrefil, na něco, kde se to řešilo. :)

[upravil dne 23/12/10 13:55 Eon]

Odesláno

Když napíšu \"klimatizace\" tak mi vyjede tolik příspěvků, že ještě zítra mám po stromečkem co číst... totéž \"klima\"....

Teplota na sluníčku je jedna věc, na výparníku druhá... ale pravdou je, že mně to v těhdle teplotách funguje. Nejčastější je únik chladiva a s tím spojený pokles tlaku který odpojí kompresor. Píšeš sice, že je dost, ale nevím jak jsi to zjistil. Nech to na jaro...

[upravil dne 23/12/10 15:08 koblih69]

Odesláno

Ano, to sice najde, ale nenajde to nic ohledně těch teplot, když je chladněji.. Nevěděl jsem, že něco takového existuje. :) Chladiva je podle mě dost, protože expanzní ventil je hodně natlakovaný. Každopádně to příští týden vezu na mašinku, ať to ověří. Já bych klidně počkal do jara, ale je mi divné jak z ničeho nic, může přestat fungovat. Do té doby chladila ihned a celkem fest..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...