Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

607 s automatom, ci bez ?

Recommended Posts

Odesláno

Já měl k dispozici na půl dne 2,2 Hdi automat a můžu jen chválit.. Nebál bych se do něj jít.. Je to taková pohodička a tou volnou rukou můžeš hladit frajárku.. :-)

Odesláno

Myslite ze DSG je to naj z prevodoviek? Mozno technologiou akou to radi, ale poruchovostou su teda na prvom mieste. Ja osobne nemam skusenost, ale nasi zakaznici taxikari maju teda hoooodne. 70 percent z tych co mali DSG v Oktavke a passate tak nemali pekneho slova na tu prevodovku co kvality sa tyka. Vsetci tyto 70 percentny boli s nou v servise, kde im to v ramci zaruky vymenili za novu a ked sa im rozsypala treti krat tak radsej auto predali a isli do ineho.

Ja som bol rad . Aspon bola robota s instalaciami.:D

Odesláno

Ano, len je otazka ktore ... Jofo pise ze fajn, ale pokial sa nemylim, ma facelift a 6 stupnovi automa t... 6 stupnovi autmat by bral ... O rychlu jazdu sa mu samozrejme nejedna, nie je pirat, ale pokial chce rychlo predbehnut, tak na tom pomerne dost zalezi ..

Ale to je jedno, pytal som sa na nazory ... Co sa tyka image, uz som to pisal, bohuzial, sme taky narod, ze passat tu bude vzdy viac znamenat, ako 607 cka ... Tu je to proste tak ...

Nakonec to vyzera asi tak, ze od svojho mechanika kupi Volvo S80 2.4 D5 s manualom, 2002 jka za 6 tis. E, tak som zvedavy ...

Odesláno
Starší automat bych si troufl vzít jedině od Mercedesu.

Tie su nesmrtelne ?

[Edited on 21/12/10 21:06 Lubk0]

Odesláno

Myslim, ze ano, radi aj nadalej dobre tak dufam, ze este nieco pojazdi. Klop, klop.

Sice som im musel najskor napisat, ze jediny schvaleny olej je tam Mobil ATF JWS 3309, lebo tam chceli naliat nieco ine. Ale potom som im poslal specifikaciu priamo od Peugeotu a dali mi tam to co som napisal. Na oleji bolo vidiet, ze uz je tam dlhsiu dobu, sice nesmrdel ani v nom neboli ziadne piliny ale bol taky ako keby zasednuty. Tak vypustili, napustili novy, prebehli to, zase vypustili, napustili, znovu prebehli, skontrolovali hladinu, zaplatil som 5500Kc a isiel :D

Inak pristup a vlastne vsetko super.

A ty ako, zatial v pohode?

[upravil dne 21.12.2010 23:21 DanculD]

Odesláno

ja si na kickdown stezovat nemuzu. kdyz jsem dal v kopci plynovy pedal na podlahu, tak ze dvou ni netusicich spolucestujicich se vydralo neco jako \"uaaauuu\". :cool:

pri podrazeni prodleva je, ale opravdu se s ni staci naucit pocitat a tomu prizpusobit predbihaci manevr.

Odesláno

Dnes kupil to volvo, tlacil ho cas, chcel mat na sviatky auto ... Ale musim uznat, ze jazdy a vyzera perfektne ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...