DanculD Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 pán boh jej to oplatí na deťoch, bude ich veľa a budú strašne škaredé... A krive Ser na nu. Pohodlicko sa jej s tebou uzivalo dobre. By som chcel vidiet jej myslienky, ked musi byvat zrazu u rodicov. [upravil dne 21.12.2010 12:08 DanculD] Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Já to řeknu jinak: Jendou budeš vzpomínat jen na to hezké, co jste spolu zažili... A pak na to hezké s další... a jednou pak na to hezké se kterou aktuálně budeš. Věř mi, sám jsem to zažil. Dostal jssem se z toho snadadno. Radikálně a rychle. Jenou takhle jsem se s ní naposled vyspal, vzal jsem si ji jako největší ku*vu a ráno ji vyhodil. Brečela, ale já měl klid, protože jsem jí jasně dal najevo, co je zač, že si jiné zacházení nezaslouží, a že to vím. A v budoucnu se mi můj názor na ni jen potvrdil. Leč dnes nevzpomínám a když si vzpomenu, tak jen na to fajnové. Citovat
Y2K Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 ...Jenou takhle jsem se s ní naposled vyspal, vzal jsem si ji jako největší ku*vu a ráno ji vyhodil... :super:super:papa:potlesk Citovat
Demo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Edison :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Edison to vystihl krásně - naposled jí pořádně naložit ať má na co vzpomínat a pak jí ukázat, kde nechal tesař díru Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 PetrCoupe: drz se chlape, hlavne nebud sam, nesed doma a vyraz do sveta, najdi si nejakou babu, zasukej si a jdi zase dal, jednou mi jeden člověk řekl, ženský jsou jako tramvaje, když jedna ujede, tak přijede další. Moje zkušenost s bejvalkou: byli jsme spolu od 16, dva roky pohoda, potom jsem omylem prisel na neveru, no neveru, meli jsme tyden pauzu a ona se vyspala se svym spoluzakem (v chatce, kde byly dalsi tri holky. Sukali spolu dvakrat na jednu sprcku, jednou vecer, podruhy k ranu - to jsem se dozvedel az pozdeji a jeste ted mi je na bliti z toho, ze jsem ji ho tam po tomhle extempore vrazel jeste asi 5 let....). No a nejako jsme to ustali, pak jsem ji tu neveru 3/4 roku vracel s moji sekretarkou (vyborna pichna) a pak jsem koupil v kvetnu pezota (s nulou na uctu, cely byl na uver) a ona zmenila praci, tam byl financni reditel, slovo dalo slovo a ja tak nejak sel do prdele i s novym autem, dluhem jako krava, bydleni jsme dokoncili v unoru a ja se na zacatku cervence pakoval...... vystehovala me po 7 letech v pytlich na odpadky, kurva jedna zasrana, kurva prolhana, kuni ksicht...----sorry ale ja jsem zase nastvanej, jeste to ve mne drime, a to uz je 5 let......... Oddie: u tvych rad se kocham a TOHLE PLATI SPECIALNE PRO MICHAELCOUPE A DADADVID - poslouchejte je, protoze Oddie se fakt snazi poradit a pomoci, specialne dadadavid mi prijde tak, ze si jednou strasne natluce...... my spolu byli fakt dlouho a az dlouho po rozchodu jsem ji prestal milovat, ale zaroven si uvedomil, ze jsme kazdy vyrostl a vyvinul se v jineho cloveka, ktery ma jine zajmy... bohuzel, bohudik? tot otazka [upravil dne 21/12/2010 13:16 Scratch] Citovat
Edison Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Viděl bych to následovně: Co Tě nezabije, to Tě posílí. Z toho plyne vzít si z minulosti naprosto jakékoli ponaučení. Je vcelku fuk, jestli člověk díky nějaké životní příhodě pozná něco o sobě, nebo o světě kolem sebe. Jde jen o to, aby z toho jakékoli poznání měl. Pak může poupravit své mínění o sobě nebo o světě kolem sebe a přiměřeně své jednání pozměnit tak, aby budoucnost byla lepší. A to je to, co propojuje minulost s budoucností prostřednictvím současnosti. Kupodivu toto platí jak filozoficky, tak fyzikálně. Citovat
dolly1010 Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 PetrCoupe: Až se budeš nudit, tak si můžeš přčíst cokoliv z této stránky: http://pompano.webgarden.cz/ Já když jsem se rozešel s mladou, tak jsem překoukal celej seriál a pak přečet tuhle stránku skrz naskrz Člověk hned přešel na jiný myšlenky Citovat
Existujuci Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 PetrCoupe: drz se chlape, hlavne nebud sam, nesed doma a vyraz do sveta, najdi si nejakou babu, zasukej si a jdi zase dal, jednou mi jeden člověk řekl, ženský jsou jako tramvaje, když jedna ujede, tak přijede další. Moje zkušenost s bejvalkou: byli jsme spolu od 16, dva roky pohoda, potom jsem omylem prisel na neveru, no neveru, meli jsme tyden pauzu a ona se vyspala se svym spoluzakem (v chatce, kde byly dalsi tri holky. Sukali spolu dvakrat na jednu sprcku, jednou vecer, podruhy k ranu - to jsem se dozvedel az pozdeji a jeste ted mi je na bliti z toho, ze jsem ji ho tam po tomhle extempore vrazel jeste asi 5 let....). No a nejako jsme to ustali, pak jsem ji tu neveru 3/4 roku vracel s moji sekretarkou (vyborna pichna) a pak jsem koupil v kvetnu pezota (s nulou na uctu, cely byl na uver) a ona zmenila praci, tam byl financni reditel, slovo dalo slovo a ja tak nejak sel do prdele i s novym autem, dluhem jako krava, bydleni jsme dokoncili v unoru a ja se na zacatku cervence pakoval...... vystehovala me po 7 letech v pytlich na odpadky, kurva jedna zasrana, kurva prolhana, kuni ksicht...----sorry ale ja jsem zase nastvanej, jeste to ve mne drime, a to uz je 5 let......... Oddie: u tvych rad se kocham a TOHLE PLATI SPECIALNE PRO MICHAELCOUPE A DADADVID - poslouchejte je, protoze Oddie se fakt snazi poradit a pomoci, specialne dadadavid mi prijde tak, ze si jednou strasne natluce...... my spolu byli fakt dlouho a az dlouho po rozchodu jsem ji prestal milovat, ale zaroven si uvedomil, ze jsme kazdy vyrostl a vyvinul se v jineho cloveka, ktery ma jine zajmy... bohuzel, bohudik? tot otazka [upravil dne 21/12/2010 13:16 Scratch] :potlesk:potlesk Citovat
oni Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 jako Scratch me hodne pobavil... :D jinak k tomu xichtbuku, kdyz to zacalo, jsem si rikal k cemu, pak uz to mel kazdej,tak jsem si rikal, ze jsem asi divnej,ale ted toho vubec nelituju,jsem rad ze ho nemam, kdyz vidim,jak lidi magorej kvuli takovymu nesmyslu. co dokaze vyvolat jedna podelana stranka.. Jinak sem to cely procetl a tvoje jednani PetrCoupe me prekvapilo a chvalim, myslim si ze si to udelal dobre a na urovni a neklesnul si na jeji uroven. Citovat
Y2K Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 K tomu FB: AM I A JOKE TO YOU? PS: Kto nevie o co ide asi nepozerava South Park Citovat
AKCZ Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Kdyz uz je tu rec i o FB tak jako vse i FB je o lidech.. mam ho a nijak se z toho nehroutim ani nesilim Stejne tak muzu najit smsku.. dopis.. nebo milostnej obrazec v jeskyni Nepovazuju FB za tak velky zlo.. a pokud si tam nekdo pise takove veci .. no comment Citovat
oni Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 to akcz: jenze to ses jeden z mala, lidi uz si podrezavaj ruce na svete kvuli XB. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 nevěra byla je a bude... nenávidět někoho pro jeho slabost je hrozně jednoduché, ale hodit to zahlavu a začít znovu je mnohem mnohem těžší... taky jsem si tím prošla a nakonec jsem si toho \"zmetka\" vzala a teď máme velmi velmi šťastné manželství Citovat
AKCZ Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Puvodne sem to nechtel snad ani psat ale taky si myslim ze nevera neznamena vzdy hned konec.. dokonce to muze v pripade kdy nemaji moc odzito a je to z jakesi mladicke nerozvaznosti vztah jeste upevnit.. vim zni to hrozne.. Ale taky se na to nemuze nikdo spolehnout.. o tom by se daly psat dloouhe clanky Nicmene boli to boli.. to kazdopadne.. a tezko se pak hleda duvera.. Citovat
oni Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 nevim,pro me tohle je znamka nedokonalosti vztahu, proc kdyz mam krasnej vztah, nic mi v nem nechybi,proc bych ho menil.. Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Úlet se může stát. Pokud někdo ujede, s někým se vyspí, uvědomí si, jaká to byla blbost, a dále to neopakuje a nepokračuje v tom, dá se to ještě celkem pochopit a tak nějak to vzít. Pokud si z toho ale někdo udělá styl života a vodí partnera za nos dlouhodobě a opakovaně, zůstane s někým takovým jen šílenec. Citovat
AKCZ Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 Úlet se může stát. Pokud někdo ujede, s někým se vyspí, uvědomí si, jaká to byla blbost, a dále to neopakuje a nepokračuje v tom, dá se to ještě celkem pochopit a tak nějak to vzít. Pokud si z toho ale někdo udělá styl života a vodí partnera za nos dlouhodobě a opakovaně, zůstane s někým takovým jen šílenec. Citovat
secouver Odesláno 21. prosinec 2010 Odesláno 21. prosinec 2010 PetrCoupé: ozývá se Ti, nebo snaží se o návrat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.