Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jofo: ale to je predsa uplne normalne si myslim :) ... ak je vzdy a vsetko idealne, tak je urcite niekto pod hroznou papucou a raz sa z toho zruti :aut

Odesláno

a navic skvele vychazim i s \"tchýní\" :D coz se musi uznat,ze je vyjmecna vec :D ale byly v jednu dobu casy kdy jsem musel rozkopat vsechno v pokoji vzteky na ni,protoze jednou vyvedlaneco hrozneho..ale to je na dlouho..

Odesláno

No proste muz a zena je ako pes a macka. Kazdy ma uplne geneticky dane ine zmyslanie pohlady na vec. Proste skor ci neskor sa to prejavi.

Ani ja som tomu nechcel verit, ale ked som sa ozenil tak po par rokoch uz som si zacal spomynat ako mi kto vravel ze sak sa ozen a uvidis.

Je to uplna pravda. Ale svoju zenu mam stale rad.

Odesláno

O tejto teme by som ja osobne mohol pisat roman.Mam s tym skusenost.

Moja rada: este ju prefikni na rozlucku a potom jej povedz ze o tom vies.:D:D:D

To uz ako tu citam asi nestihnes,

Samozrejme zartujem. Treba to riesit s chladnou hlavou.Ciom skor ju pustis z hlavy tym lepsie.

Drzim palce.

Odesláno

První vztah je vždycky obrovské riziko, protože si dotyční nikdy neodžili tu zkušenost, kdy o někoho přijdou, jak snadné je nechat si zblbnout hlavu, jak ten \"nový\" vypadá ze začátku úžasněji, a jak také časem zevšední a je třeba ještě horší než ten předchozí - prostě ti v prvním vztahu si zpravidla toho vztahu neumí dostatečně vážit. Argumentujte si příklady z okolí jak chcete, statistika je neúprosná. Taky jsem byl takhle naivní, a dnes jsem rád, že mě to stálo poměrně málo, dopadl jsem o 1000% líp než kamarád, co si vzal tu co pro ni byl první, a milostivá dostala pubertu po asi 15 letech s dvěma dětma na krku.

Odesláno
Její odůvodnění: ,, Já jsem to tak nechtěla\" ...

kdyz fena nechce, pes neskoci

Z vlastni zkusenosti si myslim, ze zitra ti bude hur. ted jsi napumpovanej adrenalinem(nebo necim jinym, mozek to zaridi), takze jsi (trochu) otupely. \"kocovina\" prijde rano az to z tebe pres noc vyprcha.

Odesláno
...

:D no..uz jsem mel spousty vztahů a jsem velkej cíťa takze jsem vzdycky bulel atd..proste jak to tak bývá...ale to nejde vysvetlit,ona proste vim ze mi nic neprovede,uz treba proto ze do spolecnosti chodime jen spolu,mezi jiny pubertaky by nezapadla,pac nechlasta a nekouri a tim padem jsme oba pro ostatni v okolí zaostaly atd...potom ze jsem doma stale spolu a nema na to cas pac fut dela nejaky projekty atd do skoly a nikdy na to nemela ani myslenky...ale za ty 3 roky jsem si nejak nekontroloval penezenku a zjistil jsem ze jsem do ni vlozil darkama asi 10 litruů :D to byl telefon,nejaky znackovy hadry atd...ted by se mi ty prachy hodily,a navic byla takova ze si ty darky za boha nechtela vzit nikdy...ale ja jsem rad kdyz delam radost jinym a hlavne s tim pocitem,ze vim ze se spokoji i s malym plysakem za stovku....proste jí byste musely poznat treba nekdy na srazu kdyz se objevim...schvalne si to zapamatujte a az me nekdy opusti tak vam to extra kazdymu napisu a uznam ze jsem se mýlil.... :)

Měl jsi leda tak kulový a ne spoustu vztahů, tím si krm vrstevníky, co neuměj počítat a možná ti to sežerou. Jestli jsi s touhle holkou 3,5roku nebo kolik jsi to psal, nemohl jsi žádné spousty vztahů stihnout ani kdyby se rozkrájel, vzhledem k tomu, kolik ti je, možná tak pár pubertálních výstřelků, ale vztahů ani ve snu. Schválně si to zapamatuj ty a přečti si to po pár letech po sobě, jestli si řekneš, jaký jsi byl vůl, budeš na dobré cestě.

Odesláno
První vztah je vždycky obrovské riziko, protože si dotyční nikdy neodžili tu zkušenost, kdy o někoho přijdou, jak snadné je nechat si zblbnout hlavu, jak ten \"nový\" vypadá ze začátku úžasněji, a jak také časem zevšední a je třeba ještě horší než ten předchozí - prostě ti v prvním vztahu si zpravidla toho vztahu neumí dostatečně vážit. Argumentujte si příklady z okolí jak chcete, statistika je neúprosná. Taky jsem byl takhle naivní, a dnes jsem rád, že mě to stálo poměrně málo, dopadl jsem o 1000% líp než kamarád, co si vzal tu co pro ni byl první, a milostivá dostala pubertu po asi 15 letech s dvěma dětma na krku.

to se stalo tatoj,nasel si prytelkyni,ta byla ze zacatku hodna vozila mi darky sladkosti atd...no a po 3 letech??už je fuč :)byly to nejhorsi leta meho zivota..nehla zadkem,ja jsem musel uklizet cely dum,rapch,podlahu atd...jidlo sem si musel obstarat sam,protoze jsem tu byl jen s ni a nevlastnim bratrem kterej byl stejnej...tata totiz jezdi na cely tyden do prace...kazdpopadne to bylo zajimavý

Odesláno

Qcko. Len si to uzivajte a poviem ti len tolko. Stale sa rozpravajte, rieste veci spolu a nenechavajte sebemensi problem na nahodu. A robyt co najmenej velkych kompromisov. A potom to bude fajn. Tiez si myslim ze ak planujete nejaku spolocnu buducnost tak zacnite spolu byvat a uvidis ci ti bude vyhovovat alebo nie.

Ale vy tiez vyzerate ako stastny par.:D taky bezstarostny, krasne sa doplnate....

Odesláno

muzu agumentovat priklady, ktere to dosvedcuji? vim asi tak o jednom pripadu, kde tomu tak nebylo a vzhledem k tomu, jaci oba jsou si myslim(!) ze uz k tomu nedojde, ale jinak do puntiku vzdy a vsude .)

Odesláno

[/rquote]

Měl jsi leda tak kulový a ne spoustu vztahů, tím si krm vrstevníky, co neuměj počítat a možná ti to sežerou. Jestli jsi s touhle holkou 3,5roku nebo kolik jsi to psal, nemohl jsi žádné spousty vztahů stihnout ani kdyby se rozkrájel, vzhledem k tomu, kolik ti je, možná tak pár pubertálních výstřelků, ale vztahů ani ve snu. Schválně si to zapamatuj ty a přečti si to po pár letech po sobě, jestli si řekneš, jaký jsi byl vůl, budeš na dobré cestě.[/rquote]

Ja nekrmim ale mluvim to je za prve...a samozrejme to byly takovy ty vztahy na 2-3 mesice a konec...ale me to proste mrzelo a byl sjem z toho vzdy dlouho spatnej...mel jsem cca 4-5 takovych vztahů..

[upravil dne 19/12/10 19:13 Dadadavid]

Odesláno

jofo: my spolu byvame svojim sposobom, len tak na striedacku u mna alebo u nej :D ... kazdopadne zatial som v stadiu ze je mi skor zle ked som par dni bez nej :aut ... a neboj sa, riesime vsetko a ja riesim vacsinou rychlo, j som strasne tvrdohlavy totizto :D

Odesláno

to se stalo tatoj,nasel si prytelkyni,ta byla ze zacatku hodna vozila mi darky sladkosti atd...no a po 3 letech??už je fuč :)byly to nejhorsi leta meho zivota..nehla zadkem,ja jsem musel uklizet cely dum,rapch,podlahu atd...jidlo sem si musel obstarat sam,protoze jsem tu byl jen s ni a nevlastnim bratrem kterej byl stejnej...tata totiz jezdi na cely tyden do prace...kazdpopadne to bylo zajimavý

jééé, pohádka o popelákovi :D

Odesláno

Ozaj Qcko. Idem domov teraz na sviatky tak by sme mohli dat stretko u vas v namornikovy. Dali by sme pecene kolienko a ukazal by som ti ten moj vytvor. Dceru Leu.

Odesláno

Dada: ano, ale to nejsou vztahy, přesně o tom mluvím.

Jinak cos psal, dobrá zkušenost pro poučení, když se dokážeš poučit i z cizích chyb a nejen ze svých, jen dobře. I když i to je trochu dvojsečné. Ale aspoň si pak člověk natluče na jiných věcech než opakováním chyb druhých :)

Odesláno

Ja nekrmim ale mluvim to je za prve...a samozrejme to byly takovy ty vztahy na 2-3 mesice a konec...ale me to proste mrzelo a byl sjem z toho vzdy dlouho spatnej...mel jsem cca 4-5 takovych vztahů..

[upravil dne 19/12/10 19:13 Dadadavid]

Vztah je dle mého něco, když ti dva spolu už mají nějaké dlouhodobé zážitky, radosti i strasti, určitě to není tříměsíční chození (respektive šukání) :D Tři měsíce ti koluje v krvi hormon a to nevidíš, neslyšíš, zkrátka jsi zamilovanej. Vztah je hlavně o toleranci a ne o tom, že za tři měsíce jeden nebo druhej zjistí, že si nevyhovujou z jakéhokoliv hlediska - je to taková zkušební doba :D :D

Odesláno

jééé, pohádka o popelákovi :D

neznám...bohuzel

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...