Haemorrhage Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Ahoj, pořád řeším takovej problém s tím, že se mi při startu a vypnutí motoru zatřese auto (Dvouhmotu nemám). Všiml jsem si jedné věci. A to té, že se podle mého až moc vychyluje motor dopředu a dozadu a to jak při startu tak při vypnutí. Při vypnutí je cítít jak doklepává motor a při pohledu se hodně vychyluje. Na jiným autě prostě vypnu klíček a konec. Vyměnil jsem už dva silentbloky (pod motorem a na převodovce). Zbývá tedy ještě ten co je na levo z pohledu na motor. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli to může způsobovat on, nebo co jiného by to mohlo dělat. Byl jsem u známýho co má P207 a tomu rozhodně tolik ten motor necestuje. Nechce se mi totiž vyhodit 2500 Kč za poslední silentblok s tím, že to nepomůže. Díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ten, co zbývá vyměnit, je hlavní silentblok motoru...,na 406ce se rozlomí většinou spodní kovová část silentbloku--zkus ho jen demontovat a prohlédnout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haemorrhage Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Já teda nevím, ale podle mě s ním nic není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts