Haemorrhage Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Ahoj, pořád řeším takovej problém s tím, že se mi při startu a vypnutí motoru zatřese auto (Dvouhmotu nemám). Všiml jsem si jedné věci. A to té, že se podle mého až moc vychyluje motor dopředu a dozadu a to jak při startu tak při vypnutí. Při vypnutí je cítít jak doklepává motor a při pohledu se hodně vychyluje. Na jiným autě prostě vypnu klíček a konec. Vyměnil jsem už dva silentbloky (pod motorem a na převodovce). Zbývá tedy ještě ten co je na levo z pohledu na motor. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli to může způsobovat on, nebo co jiného by to mohlo dělat. Byl jsem u známýho co má P207 a tomu rozhodně tolik ten motor necestuje. Nechce se mi totiž vyhodit 2500 Kč za poslední silentblok s tím, že to nepomůže. Díky za odpovědi. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 ten, co zbývá vyměnit, je hlavní silentblok motoru...,na 406ce se rozlomí většinou spodní kovová část silentbloku--zkus ho jen demontovat a prohlédnout Citovat
Haemorrhage Odesláno 16. prosinec 2010 Autor Odesláno 16. prosinec 2010 Já teda nevím, ale podle mě s ním nic není. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.