Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dnes ,,objevil,, polohu stěračů, kdy se zastaví oprostřed skla :mad:,--před myčkou jsem si hrál :)

ještě musím najít polohu přepínače světel, abych mohl při běhu motoru úplně vypnout světla, to se mi asi nepodaří, když mám denní svícení, leda ho nechat vypnout,že?

Odesláno

Mňa to denné svietenie tiež pekne s...re, pretože potom napr. automatické svetlá (na senzor) strácajú svoj zmysel aj funkčnosť... :-/

O tom, že sa nedajú úplne vypnúť ani nehovorím... pri najbližšej príležitosti to pôjde vypnúť cez DIAG... :bacha

Odesláno

Ja by som denné svietenie nevypínal, už som si naň zvykol. Skôr zabudnem svietiť, keď idem s iným autom.... Denné svietenie sa mi páči na služobnom pasate, kde, keď mám páčku akože zapnuté svetlá, funguje to ako denné svietenie, v prípade, ak chcem parkovačky pri bežiacom motore dám do strenej polohy, a tak isto ich môžem úplne vypnúť.

Odesláno
napr. automatické svetlá (na senzor) strácajú svoj zmysel aj funkčnosť... :-/

Podla mna to az tak zmysel nestraca pri aktivivanom dennom svieteni ,po zotmeni sa automaticky prepnu sveta spolu s osvetlnim pristrojovky atd. cize packy svetiel sa vobec nechytam.

[upravil dne 28/3/12 08:58 od pito.za]

Odesláno

pito ale cituj celu vetu. ak mas v dia zapnute automaticke svietenie (niektori oznacuju ako denne) potom nemaju automaticke svetla na senzor ziadny vyznam kedze sa ti svetla spolu s pristrojovkou zapnu hned po nastartovani. druha vec je ze ked uz ma auto funkciu automatickeho svietenia na senzor malo by mat aj denne svietenie co cinicovo nema pokial viem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...