Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nad niecim podobnym som uvazoval aj ja ako tie neony.. ale skor nejake led svetielka pod pristrojovku na osvetlenie casti ako su pedale a tak isto aj na spolujazdcovu stranu... no premyslal som.. ci sa to neda napojit aj na ten spinac co je vo dverach... ktory sa zapne ked otvoris dvere... mozno by sa to dalo napojit aj k tomu aby kable nemuseli ist od stropneho svetla.. co vy na to ?

Odesláno
nad niecim podobnym som uvazoval aj ja ako tie neony.. ale skor nejake led svetielka pod pristrojovku na osvetlenie casti ako su pedale a tak isto aj na spolujazdcovu stranu... no premyslal som.. ci sa to neda napojit aj na ten spinac co je vo dverach... ktory sa zapne ked otvoris dvere... mozno by sa to dalo napojit aj k tomu aby kable nemuseli ist od stropneho svetla.. co vy na to ?

mam take neony, ze ked ich dam pod predne sedadla, tak mi to osvetli predny aj zadny priestor pri nohach. ostava mi len to pekne niekde zapojit. od dveri som rozmyslal takisto, len treba najst kam vedu kable dnu niekde v okoli poistnej skrinky. musi tam byt nieco kde sa da natiahnut stava plus tie dvere....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no čo , 207-čkáry nuda :-)

Akurát ma PSA riadene nas..li, keď mi odmietli vymeniť tyčky stabilizátora v rámci záruky v Žiline sa so mnou ani nebavili. , Hajz..li v Poprade, mi po telefonáte, sľúbili vymeniť vrámci záruky. Tak som tam letel ako blázon, prv ma nechali 15´čakať po dohodnutom termíne, dali auto na zdvihák, a začali ma vydierať, že mi to spravia iba ak zaplatím, tak ma to stálo 47€. Po sťažnosti v PSA, mi napísali, že tyčky spadajú pod záruku, ale že som neabsolvoval záručnú prehliadku, tak mi nemohli to spraviť vrámci záruky. Na to som im poslal kópiu prijímacieho protokolu z PP, kde som mal uvedené 47 501km, a najbližšia prehliadka podľa servisky mala byť po 47 943. Tak mi jednoducho neodpovedali už 2 mesiace, takže Peugeot servis sú takéto podľa môjho názoru svine.

A teraz raďte múdre hlavy čo mám robiť?? Písal som sťažnosť aj na ŠOI-ku, tam som tiež nepochodil, lebo auto mám písane na IČO.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...