Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 a Magicar 3000

Recommended Posts

Odesláno

Hi all,

mam 406 2.0HDi , rozhodol som sa, koli absencii alarmu, pre namontovanie MagiCaru 3000 spolu s dialkovym strom. Kamarat to ma na BMW a vravel ze je s tym velmi spokojny, tak by zaujimali vase skusenosti s tymto produktom.

Dakujem

Prajem Stastne a Vesele !!!

Odesláno
Napsán autorem lexa

Teď budu do 3 aut montovat magicar 9000A, z toho dva pažrouty. Jaké zkušenosti by to měly být? Mi se Magicar líbí, co k tomu dodat.;):o:papa

Ja si to idem dat montovat zajtra, ale odporucili mi M3000, ze je lepsie zabezpeceny DS ako u M9000 hoci ta 9000 je desingovo krajsia a ma vibracne. Za kolko to montujes ty??? kompet + praca?

dik

Odesláno

Tak, uz to mam namontovane druhy den, zatial hodotenie: super !!!

akurat montaz trvala od 8.00 - 19.00

Fakt super!

Odesláno

Normalne tam kde som si to daval robit, by to stalo 13.500,- sk (zariadenie + montaz) a mal som to trochu lacnejsie 11! u nas stoji M3000 a M9000 cca 8.500,-sk.

dalsi den bez sklamania.

No, akurat trochu mi vadi, ze ked mam auto pripravene na DS a odomknem si dvere, napr. ze potrebujem nieco vybrat, tak sa mi DS zrusi. Ono je to sice bezpecnejsie, ale mohlo by to fungovat nadalej. Ale to je zatial PRVA mucha ktora mi na tom vadi. Inac fakt super. Mozem iba odporucat!

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...