Seekss Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Zdravím, mam takový malý problémek. Mám v plánuu přidat na svoji 406ku (rok v.96) mlhová světla do předního nárazníku na místa tam kam by mělý patřit a kde zatím nejsou , ale nastává několik otázek Bude stačit namontovat mlhovky a připojit je na konektory které jsem si povšiml, že jsou již připravené v předním nárazníku ??? Následně zda bude stačit dodat 2x pojistky ??? A bohužel další otazník je ten, že prý mlhová přední světla mají mít někde relátko, ale jelikož jsem nikdy jinde jinou 406ku s mlhovkama neskoumal tak ani nevim kde a hlavně jake relátko být ??? A následné bude stačit jen vyměnit stávající pačku pod volantem, která bude umět zapínat tyto světla ??? A naštěstí poslední otazka když to vše dobře dopadne mají se zapisovat přední mlhovky do velkého TP ??? Předem moc děkuji za jakou koli dobrou radu :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Já jsem si u minulé 406 mlhovky taky dodělával, ale já je jen koupil, oddělal krytky na nárazníku, nasadil mlhovky, zapojil a hotovo, nemusel jsem dělat nic víc:) Každopádně jsem nic do TP nezapisoval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Já jsem ho tam právě měl, protože jsem si s ním zapínal zadní mlhovky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 neco je tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Oki tak TP zahazuji za sebe a utíkam s měřákem (zda tam je šťáva) skouknout ty pojistky, které by měli být pokud jsem to dobře našel v pojistkové skřiňce u motoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Páčka je obyč umí jen směrovky a běžně co ma umět s tím, že režim předních mlhovek tam neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 zadni mlhovka se ti zapina kde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Zadní se mi zapínaji na středovem panelu vedle vyhřívání zadního okna a 4řek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 to budes mit nejspiš připravu na mlhovky v levo nad kalkulačkou. co maš za měsic výroby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Tak tím pádem já už mlčím:) Škoda, já jsem to měl teda jednodušší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Rok výroby - přesněji podle TP 10.1995 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Šalda: asi tam puvodne mlhovky byly pak to nekdo naboural a mlhovky už nedal. proto si tam mel všechno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Tak na pačku je to příjemný ale vubec by mi nevadilo i na ten vypínač, ale haček nastavá že tam žádný vypínač nemam, budu se muset vydat asi na vrakač . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 ten vypinač se hodne blbe shani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Šalda: asi tam puvodne mlhovky byly pak to nekdo naboural a mlhovky už nedal. proto si tam mel všechno. To je docela možný, protože to bylo bouraný na předek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Teď jsem odendal ten kryt kde by měl být ten vypínač a vykouklo na mě tohle, předpokládám, že něco z toho by mohlo být na mlhovky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Oki děkuji zatím všem za dobre a užitečné rady :papa:papa ted jen počkám na mlhovký a skusím sehnat to relatko s čudlíkem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Tím čudlíkem jsem myslel tlačítko snad ale to relatko bude v mototechně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seekss Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Tak jsem opět na mrtvém bodě, snažím se sehnat relátko na ty mlhovky, ale kudy jsem zašel a myslím tím vrakoviště, tak mi bylo zděleno, že ať jim donesu presný typ toho relátka a že mi jsou pak schopný ho prodat. ALE jak jim ho mam donest, když jsem nikdy žádny neměl :roll:roll Nemohl by mi nekdo prosím poradit ten typ na to moje fofr faro :aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
čakom Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 zkus to tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts