Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Mlhová světla 406ka.

Seekss

Recommended Posts

Zdravím,

mam takový malý problémek. Mám v plánuu přidat na svoji 406ku (rok v.96) mlhová světla do předního nárazníku na místa tam kam by mělý patřit a kde zatím nejsou :) , ale nastává několik otázek :roll Bude stačit namontovat mlhovky a připojit je na konektory které jsem si povšiml, že jsou již připravené v předním nárazníku ??? Následně zda bude stačit dodat 2x pojistky ??? A bohužel další otazník je ten, že prý mlhová přední světla mají mít někde relátko, ale jelikož jsem nikdy jinde jinou 406ku s mlhovkama neskoumal tak ani nevim kde a hlavně jake relátko být ??? A následné bude stačit jen vyměnit stávající pačku pod volantem, která bude umět zapínat tyto světla ??? A naštěstí poslední otazka když to vše dobře dopadne :super mají se zapisovat přední mlhovky do velkého TP ???

Předem moc děkuji za jakou koli dobrou radu :papa:papa:papa

Tak jsem opět na mrtvém bodě, snažím se sehnat relátko na ty mlhovky, ale kudy jsem zašel a myslím tím vrakoviště, tak mi bylo zděleno, že ať jim donesu presný typ toho relátka a že mi jsou pak schopný ho prodat. ALE jak jim ho mam donest, když jsem nikdy žádny neměl :roll:roll:roll

Nemohl by mi nekdo prosím poradit ten typ na to moje fofr faro :aut:aut:aut