Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všetci, mám otázočku...včera mi menili čelné sklo na 307 sw (prasklina od kamienka-štandard :) ) a auto bolo v teple 4 hodiny, ako aj píše výrobca lepiaceho kitu na obale. Ale akonáhle idem po nerovnostiach, počujem také akoby škretie čelného skla, akoby sklo klepkalo o niečo iné. Prejavuje sa to hlavne na hrbolatej ceste. Keď zatlačím rukou na čelné sklo na kraji z vonku, dokážem ho ešte stlačiť. Je možné, že git ešte nie je zatuhnutý poriadne? Treba čakať? Predtým sklo držalo pevne bez pohnutia. Ďakujem za príspevky ;)

Odesláno

Mozna ze to ma na svedomi teplotni rozpinavost??? Videl jsem Peugeoty,kterym v lete praskaly celni skla...hlavne 306ky ..jinak to muze byt jen nejaky kus ledu jestli tam mas..a jestli ne tak je to pruser :)

Odesláno

v každém případě ihned reklamuj a požaduj písemný záznam o reklamaci z důvodů těch zvuků při jízdě--okno by mohlo i prasknout a pak budeš krytý...

Odesláno

V zásade ide o to, že nezatlačím na stred skla, ale priamo na kraj (rub) a vidím, že má jemný pohyb. Akoby git ešte nezatuhol úplne. Jednoducho povedané, sklo drží a tesnení, ale git nie je 100 percent vytvrdnutý. Mám ešte počkať? Pozn. viem, že sklo dokáže prasknúť, ani by ma nenapadlo tlačiť na stred.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...