Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nemáte někdo zkušenosti s nosiči této značky http://www.tazne.cz/stresni-nosice/peugeot/5008/2010/cruzber-s-a/  potřebuji příčníky pouze na střešní box a nechce se mi dávat za thule 5000,- na kola mám nosič na tažné.

A proč Thule za 5000kč ???  Já koupil origo nosič Peugeot na 5008ku se střešnima okrasnýma lištama za 3606vč DPH !!!  Proč kupovat nejaký neoriginál........nechápu !!!

Upraveno uživatelem petrkaspi
Odesláno (upraveno)

Jeste jsem zapomel napsat ze pozaduju T-drazku pro upevnovaci system co mam na boxu. Coz bohuzel original nosic nesplnuje jinak bych si ho poridil.

Upraveno uživatelem kadli,pavel
Odesláno (upraveno)

Jeste jsem zapomel napsat ze pozaduju T-drazku pro upevnovaci system co mam na boxu. Coz bohuzel original nosic nesplnuje jinak bych si ho poridil.

Aha tak je něco jiného......tak v tom případě by pro mě bylo jediné řešeni a to je THULE. Nic jiného bych si na střechu nedal.......Thule = záruka kvality !!! Také jsem na předešlém voze experimentoval z neznačkovou výbavou na kola až jsem je honil po pangejtu !!! Od doby co mám na střeše držáky na kola od firmy Thule jsem klidnej ! Proto pro mě jedině origo nebo Thule.

Upraveno uživatelem petrkaspi
Odesláno

Podle Service Boxu a podle vlastní zkušenosti vím že origo Peugeot příčníky nemají T drážku !!! T drážka schovaná pod gumou byla např. u origo příčníku pro 307ku ale né u těchto. Tyto jsou komlet s PVC povrchem černé barvy s antikorozním ošetřením. Přikládám pár obrázku i s aktuální cenou dle Servce Boxu.

post-47877-0-50518000-1420366282_thumb.p

post-47877-0-37835200-1420366298_thumb.p

post-47877-0-55315100-1420366307_thumb.p

post-47877-0-69448600-1420366319_thumb.p

Odesláno

Takový příčník jsem měl na 407 a tam dráška T byla, ale musela se vysunout černá guma. A myslím si, že to má i ten na 5008.

Odesláno

Takový příčník jsem měl na 407 a tam dráška T byla, ale musela se vysunout černá guma. A myslím si, že to má i ten na 5008.

Ano máš pravdu Peugeot 307, 308, 407 měl hliníkové tyče s gumou na vrchu, kterou když vytáhneš tak tam máš T drážku.  Origo tyče pro 5008, 3008 ale takovou možnost nemají..........bohužel !!! Pak jedině Thule které T drážku mají. Mě by se taky občas T drážka hodila. Mám ty origo které v akci vyšli na 3606kč.

post-47877-0-91529600-1420393373_thumb.p

post-47877-0-23408900-1420393386_thumb.p

Odesláno (upraveno)

tak ja som nedavno kupil original nosic na Peugeot 3008 a box THULE TOURING 780. zatial maximalna spokojnost....

post-45853-0-24576600-1420658349_thumb.j

post-45853-0-23017500-1421915235_thumb.j

Upraveno uživatelem xjordyx
  • O 2 týdny později...
Odesláno

ako to tu čítam, tak som už úplne zmätený z tých nosičov. máte niekto nosič na panoramatickej streche s lyžinami? viete mi napísať konkrétne typy priečníkov, kitov, strešného boxu, nosiča bicyklov a pod. aj s foto? neviem si normálne vybrať, lebo mi nie sú jasné tie detaily z nízkym a vysokým držiakom a pod.

Odesláno

Já mám Thule.

kit na auto 3104

patky 753

příčníky AERO 862 - 135cm (ale stačí i o jeden rozměr kratší - 127cm, tuším 869), dnes se myslím dělají už jen wing (9..) nebo hranatá (7..)

nosič kol já mám Thule 532 s uchycením v T drážce. Ale měl jsem na střeše i 591 s T drážkou, taky v pohodě. Box mám Atlantis 600

Já volil delší příčníky.

Odesláno

je v tom nejaký rozdiel či je panorama, alebo nie? To všetko čo si písal Pacho som už pozeral, len som nebol istý, či je to vhodné, ale

bo treba hladať niečo iné...

Odesláno

Já mám panoramatickou střechu. Ono když jsou ty okrasné ližiny, tak je tam snad vždy panorama. Když nemáš ližiny, jsou jiné patky, tedy jiný kit, ostatní je stejné. Taky jsem kdysi spekuloval, jestli snížené patky 753, které jsem měl z předchozího auta nebudou nízké, ale nemám problém. Je možné, že třeba boxy nebo nosiče kol s nějakým spodním upevněním mohou mít problém, ale nevím. Já mám vše Thule a s ničím problém, box se upevňuje zevnitř, nosiče kol jsou přes T drážku.

Akorát to kazí výhled skrz panorama. Zase si každopádně všimneš, když ti uletí, když už jsem si vzpomněl na reklamu na pojišťovnu... ;)

Fotku bohužel nemám, tyhle věci kazí optický dojem, tak nefotím...

• O 5 měsíců později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Dobrý den, nevíte náhodou jaký je rozměr přes šířku střechy od těch pevných bodů ve střeše (hříbků) A a B? Jde mi o nastavení příčních nosičů na střechu. P 5008. Děkuji

Odesláno

Dostačující jsou Thule x69 - 127cm

Já mám Thule x62 - 135cm

Těch 127 cm je tak akorát, mezi patkou a zátkou jsou 2 cm na každé straně... Já mám tedy podélníky, ale rozdíl bude minimální.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám dotaz jsou zaměnitelné nosiče pro auto s lištami a bez lišt?

Len ciastocne.

tyc a patky su identicke. treba si len kupit iny kit. Ja som tak urobil - starsie auto som mal bez list a nove mam s listami - staci len vymenit ten kit.

musim povedat vsak ze ten kit bez list je praktickejsi (pohodlnejsi na montaz) ako ten s listami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...