tessicz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Ahoj lidičky mám dotaz nevíte někdo nebo nepotkal jste se někdo s tím - teď v jak nasněžilo a je zima tak při popojíždění po městě častém zastavování s nastartovaným motorem - auto se šíleně rozklepe a rozvrčí - při stání nebo při pomalém popojíždění. Když chcípnu motor tak to ještě chvilku klepe a vrčí a pak to přestane. Pak opět nastartuju a je to ok a nebo není. Jak kdy někdy pak jedu a je pohoda a někdy to třeba za 5 minut udělá i 3x. nevíte někdo co to může být? Mám 2.7 HDI Všem moc díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benžík Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Nemáš led a sníh na vrtulích ventilátoru na chladiči? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tessicz Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Tak na to sem se nekoukal zítra za světla se kouknu díky za tip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Jo, mě se klepalo jako ratlik a na vrtulich byl LED, a to mě udělalo při zapnutí klimy, myslel jsem že mam v pánu kompresor;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tessicz Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 No klepe se to jak zběsilej vibrátor což by se možná někomu mohlo líbit , ale mě vážně ne snad to bude ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.roubal Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Mě se teď taky stalo, že začalo něco vrčet, ale myslím, že je to nějaký ventilátor v topení. Protože když ventilátor úplně vypnu tak je ticho a když ho jen trochu zesílím, tak to začne vrčet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts