Joozino Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Fizola, mohol by som ta poprosit o tie fotky ? dakujem Citovat
Martin407 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Tak topení začalo zase topit. To je fakt záhada. Jak se projevují odcházející servomotorky které nastavují klapky??? Kolik jich tam je a jakej je k nim přístup? A jaká je případně cena? Citovat
Juve Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Mohlo to byt len zblbnute ovladanie...dala sa ti nastavovat teplota??? Pozri link co dal Judes o 2 prisp.hore... Citovat
Martin407 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Ovládání bylo v pohodě. To fungovalo normálně. Citovat
Judes Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 V tom vlákne Přema písal že môže byť problém s komunikáciou medzi počítačmi v chladnom počasí. Ak ti to funguje tak to nerieš. Možno nejaká dočasná anomália. Citovat
DERT123 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 tak ta anomalia sa stala dnes aj mne .... zacal fukat len studeny ... teplota a vsetko ostsatne sa dalo nastavovat ale fukal len studeny ... po odpojeni baterky zas fuka ako ma mam sa pripravit ze nieco pojde do pecka? ci ? Citovat
Juve Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 No mne to takto sem tam zblbne ale za 7 rokov čo mám 407 kúrenie zatiaľ funguje..klop..klop To sa ti len Peugeotík trošku pripomína aby si nezabudol že ho máš Citovat
DERT123 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 tak dnes zas ... teraz sa pre zmenu nedalo prepnut nic ... svietil ofuk celneho skla tak isto aj AUTO a dokonca aj vnutorny obeh ... toto uz ee normalne sakra ... po odpojeni a zapojeni baterky vsetko v normale ... zacina ma to pekne srat Citovat
Juve Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Už som písal aj v druhom vlákne... Treba sa vyvarovať vypnúť auto so zapnutým ofukom okien alebo nastavenou vyššou teplotou nad cca 23st Je to taká nasie...cia anomália ale žiť sa s tým dá Citovat
DERT123 Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 lenze ja som mal nastavene auto bez klim. a ofuk som tiez nemal zapnuty ... Citovat
Lada78 Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 A uz se to stalo i me. V klidku si to stipu domu, najednou nejaky krupnuti a jak tak vystupuju z auta na nohach rampouchy. Na moji strane jen studeny vzduch a u manzelky horko. Nejsem blazen abych to daval za ty kacky do origo servisu, mate nekdo popis jak se ta vymena kladek dela? Nejlepe nejaky foto? Citovat
buburak Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 A uz se to stalo i me. V klidku si to stipu domu, najednou nejaky krupnuti a jak tak vystupuju z auta na nohach rampouchy. Na moji strane jen studeny vzduch a u manzelky horko. Nejsem blazen abych to daval za ty kacky do origo servisu, mate nekdo popis jak se ta vymena kladek dela? Nejlepe nejaky foto? poslal som ti maila a par foto,,co ta caka ak si to budes robit sam:papa,,vela stastia Citovat
alternativ Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ahoj buburak, posli prosim ten mail i me, me topeni na spolujezdcove strane taky kleklo Diky! Citovat
buburak Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Ahoj buburak, posli prosim ten mail i me, me topeni na spolujezdcove strane taky kleklo Diky! Ahoj,,maš to v maili,,vela stastia Citovat
Flying_dragon Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Zdravím. Kdyby někdo potřeboval, tak doma celé ovládání od klimy a všeho pod přístrojovkou mám, včetně servomotůrků apod. Samozřejmě nenechám vše, ale mohu se podělit. Musím si nechat pro strýčka náhodu ( chodí občas nevhod) Citovat
Lada78 Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Dnesni informativni navsteva Peugeot servisu stala za to. Opravna sada klapek 1800kc a prace cca. 3800 kc. Odhad 6 az 7 hodin prace. Citovat
alternativ Odesláno 31. leden 2012 Odesláno 31. leden 2012 Ahoj,,maš to v maili,,vela stastia Diky moc! Citovat
dandan Odesláno 2. únor 2012 Odesláno 2. únor 2012 Zdravím všechny,tak mi dneska taky vyplivlo topení,ale jen u spolujezdce celá polovina fouká studený.Mužete mi někdo taky poslat ty fotky na email:myslim Díky moc:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.