Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak topení začalo zase topit. To je fakt záhada. Jak se projevují odcházející servomotorky které nastavují klapky??? Kolik jich tam je a jakej je k nim přístup? A jaká je případně cena?

Odesláno

V tom vlákne Přema písal že môže byť problém s komunikáciou medzi počítačmi v chladnom počasí.

Ak ti to funguje tak to nerieš. Možno nejaká dočasná anomália.

Odesláno

tak ta anomalia sa stala dnes aj mne .... zacal fukat len studeny ... teplota a vsetko ostsatne sa dalo nastavovat ale fukal len studeny ... po odpojeni baterky zas fuka ako ma :myslim mam sa pripravit ze nieco pojde do pecka? :grr ci ?

Odesláno

No mne to takto sem tam zblbne ale za 7 rokov čo mám 407 kúrenie zatiaľ funguje..klop..klop

To sa ti len Peugeotík trošku pripomína aby si nezabudol že ho máš:D

Odesláno

tak dnes zas ... teraz sa pre zmenu nedalo prepnut nic ... svietil ofuk celneho skla tak isto aj AUTO a dokonca aj vnutorny obeh ... :myslim toto uz ee normalne sakra ... po odpojeni a zapojeni baterky vsetko v normale ... zacina ma to pekne srat :grr

Odesláno

Už som písal aj v druhom vlákne...

Treba sa vyvarovať vypnúť auto so zapnutým ofukom okien alebo nastavenou vyššou teplotou nad cca 23st

Je to taká nasie...cia anomália ale žiť sa s tým dá :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

A uz se to stalo i me. V klidku si to stipu domu, najednou nejaky krupnuti a jak tak vystupuju z auta na nohach rampouchy. Na moji strane jen studeny vzduch a u manzelky horko.

Nejsem blazen abych to daval za ty kacky do origo servisu, mate nekdo popis jak se ta vymena kladek dela? Nejlepe nejaky foto?

Odesláno
A uz se to stalo i me. V klidku si to stipu domu, najednou nejaky krupnuti a jak tak vystupuju z auta na nohach rampouchy. Na moji strane jen studeny vzduch a u manzelky horko.

Nejsem blazen abych to daval za ty kacky do origo servisu, mate nekdo popis jak se ta vymena kladek dela? Nejlepe nejaky foto?

poslal som ti maila a par foto,,co ta caka ak si to budes robit sam:papa,,vela stastia

Odesláno

Zdravím. Kdyby někdo potřeboval, tak doma celé ovládání od klimy a všeho pod přístrojovkou mám, včetně servomotůrků apod. Samozřejmě nenechám vše, ale mohu se podělit. Musím si nechat pro strýčka náhodu ( chodí občas nevhod) :roll

Odesláno

Zdravím všechny,tak mi dneska taky vyplivlo topení,ale jen u spolujezdce celá polovina fouká studený.Mužete mi někdo taky poslat ty fotky na email:myslim Díky moc:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...