beno76 Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Chcem sa opytat aky system je v dolievani nemrznucej kvapaliny. Ked dolejem do vyrovnavacej nadrzky cistu nemrznucu zmes rozriedi sa v obehu cirkulaciou alebo ostane len v nadrzke a az pri poklese hladiny v systeme ju vtiahne do obehu. Citovat
Haryk Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 jo vcucne ,tím jak se ohřívá voda,tak se zvětšuje objem a tím se to všechno smíchá a to se opakuje pořád dokola ,fyzika Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 asi jsem chyběl ve fyzice:),ale když bude expanzka poloprázdná a doliješ čistou nemrzku, tak bude dlouho trvat,než se promísí řeším to tak,že vypustím kohoutem na chladiči např. dva litry do PETky, pak naliju litr čisté nemrzky do expanzky, nastartuju a doliju co chybí z té PETky a zbytek mám na dolívání...,možná to dělám zbytečně složitě Citovat
beno76 Odesláno 3. prosinec 2010 Autor Odesláno 3. prosinec 2010 asi jsem chyběl ve fyzice:),ale když bude expanzka poloprázdná a doliješ čistou nemrzku, tak bude dlouho trvat,než se promísí řeším to tak,že vypustím kohoutem na chladiči např. dva litry do PETky, pak naliju litr čisté nemrzky do expanzky, nastartuju a doliju co chybí z té PETky a zbytek mám na dolívání...,možná to dělám zbytečně složitě pozeral som ma chladic a nevidel som ten vypustaci ventil kde presne je? Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Naliji jak destilovanou vodu, tak i nemrznoucí kapalinu a jedu projet auto. Samozřejmě, že ovzdušňuji a dolévám. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 beno76 ventil mám dole na chladiči, kukni směrem od motoru (mám na něm hadičku pro snadné a čisté vypouštění) problém je, že některé chladiče ventil nemají... Citovat
beno76 Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 Dakujem za rady dolial som a hadam sa to premiesa ventil na vypustenie tam nemam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.