alternativ Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Mike407: a nenasel by se link na Tvou hlasovou cestinu? Slovenstina mi sice nevadi, ale kdyz uz mi to pise cesky, tak by to mohlo cesky i mluvit Citovat
tadom Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Pokud někdo poskytne český hlas, klidně jej zaměním a s tím čtením názvů silnic je to jak píšou ostatní, hlasová syntéza v cz není. Přiznám se, že já mám hlas vypnutý úplně, jen koukám, když potřebuji na displej podle hlasu se tady stejně moc jezdit nedalo (zpoždění, nepřesnost povelů...) Citovat
godzilaTO Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 jj potvrzuju, mám monochrom CT v 807 a je plně funkční. a je to verze 5.52 VAN takže přece jen existuje čeština pro RT 3 s malou obrazovkou? Mám ale soft 6.63,bude to i tak fungovat? Ano mám i verzi pro 6.63 RT3 s malym displejom?? monochrom?? to ako RD4?? :myslim Citovat
jarmyl Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 No moc jich není, ale já třeba jednu mám. TADY jsme to taky řešili. Jinak já si teda nemůžu stěžovat. Navádí mě dost přesně a včas a dá se podle hlasu v poho jet. Citovat
godzilaTO Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 aha okej...dikes..lebo otom viem ze RD4 sa neda upravovat..co sa tyka dorabania jazyka,,dakujem.. Citovat
stanleyirl Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Da sa kompletne preinstalovat od zakladu RT3 s velkym farebnym displayom? Chcel by som to v Anglictine ale kompletne. Mam pocit ze tam je nieco po*rate so SW. Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 no ten display přeinstaluješ tím, že tam vrazíš CD s posledním FW a potvrdíš jeho přehrání... data jako SMS či adresář ale zůstanou, to se gumuje jinde... Citovat
stanleyirl Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 No ono tam je uz 6.63 mas lepsi napad? Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 to nevadi... ono se to prehraje i kdyz to tam mas... Citovat
stanleyirl Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 No to znie zaujimavo... vies o nejakom doveryhodnom linku na stiahnutie... lebo tych linkov je tu kopa aj po forach potreboval by som nejaky overeny... Citovat
Mike407 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Já to stáhnul z download sekce na webu eurovan2 a šlape to bez problémů. Stačí se tam jen zaregistrovat a můžeš stahovat. Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 JJ, jak píše Mike407... jedině eurovan2 fórum Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Přehrát system jedině z lisovaného originálu. A myslím, že to nepude, pokud tam už tato verze je. Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Se svoji RT3, + 3 dalšími, jsem vždy operoval pomocí vypálených CD. Koupil jsem kvalitní CD, vypálil je rychlostí 8x a udělal kontrolní součet a vše bylo OK... Citovat
Mike407 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Možná by pomohlo, kdyby stanleyirl popsal jaký má vlastně problém. Popis \"Mam pocit ze tam je nieco po*rate so SW. \" toho teda moc neřekne. To se potom dost těžko radí... Jak se ten \"problém\" konkrétně projevuje? Co nefunguje nebo funguje špatně? Citovat
stanleyirl Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 No ja to teda popisem... Hlavny dovod pre co chcem preinstalovat je taky ze ked som skusal navigaciu tak moju polohu na mape zobrazovalo asi tak s 1-2min opozdenim. V podstate sa moja poloha zobrazila na mape a sipka ostala nehybna aj napriek tomu ze som sa pohyboval. Sipka sa pohla vzdy v 1-2 minutovych intervaloch a potom ostala stat na jednom bode. Polohu zobrazilo vzdy spravnu. Dalej vzdy vyhadzovalo chybu pokial som zapinal navigaciu na dialnici a niekedy zamrzla celkom alebo sa sama od seba pocas jazdy restartovala. Dalej som sa niekde docital ze pri starte by sa rt3-ka nemala restartovat... znamena to ze ak zapnem kluc do polohy 2 a spusti sa rt3 a potom otocim klucom doprava (start) a rt3 sa restartuje odznova, treba vymenit bateriu? Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 První zajeď na diagnostiku, a nech si zjistit, který snímač ABS máš vadný, vyměnit, vymazat chyby a vyzkoušet. Potom napiš. Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 ABS? Vada ABS by se projevila vyplým ESP nebo chybou ABS na palubní desce, ne? ... Citovat
stanleyirl Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 No okrem ineho mi hned pri starte vyhadzuje chybu abs a esp.. ma to nieco spolocne s ostatnymi okolnostami? Ja by som na diagnostiku siel problem je v tom ze som na Malte a domov pojdem az v aprili. A maltanom do ruk svoje auto nedam aj keby som mal rucne premerat tie senzory. Citovat
adam.bogocz Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Pokud ti nesviti ESP off tak snimace ABS jsou OK.. menil jsem ložisko předního pravého kola a při vytahování ABS čidla jsem jej poškodil.... a ESP se po rozjetí vyplo a nešlo zapnout, dokud jsem čidlo nevyměnil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.