Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud někdo poskytne český hlas, klidně jej zaměním a s tím čtením názvů silnic je to jak píšou ostatní, hlasová syntéza v cz není. Přiznám se, že já mám hlas vypnutý úplně, jen koukám, když potřebuji na displej podle hlasu se tady stejně moc jezdit nedalo (zpoždění, nepřesnost povelů...)

Odesláno
jj potvrzuju, mám monochrom CT v 807 a je plně funkční.:papa

a je to verze 5.52 VAN

takže přece jen existuje čeština pro RT 3 s malou obrazovkou?

Mám ale soft 6.63,bude to i tak fungovat?

Ano mám i verzi pro 6.63

RT3 s malym displejom?? monochrom?? to ako RD4?? :myslim:myslim

Odesláno

No moc jich není, ale já třeba jednu mám.

TADY jsme to taky řešili.

Jinak já si teda nemůžu stěžovat. Navádí mě dost přesně a včas a dá se podle hlasu v poho jet.:roker

Odesláno

Možná by pomohlo, kdyby stanleyirl popsal jaký má vlastně problém. Popis \"Mam pocit ze tam je nieco po*rate so SW. \" toho teda moc neřekne.:myslim To se potom dost těžko radí... Jak se ten \"problém\" konkrétně projevuje? Co nefunguje nebo funguje špatně?

Odesláno

No ja to teda popisem... Hlavny dovod pre co chcem preinstalovat je taky ze ked som skusal navigaciu tak moju polohu na mape zobrazovalo asi tak s 1-2min opozdenim. V podstate sa moja poloha zobrazila na mape a sipka ostala nehybna aj napriek tomu ze som sa pohyboval. Sipka sa pohla vzdy v 1-2 minutovych intervaloch a potom ostala stat na jednom bode. Polohu zobrazilo vzdy spravnu. Dalej vzdy vyhadzovalo chybu pokial som zapinal navigaciu na dialnici a niekedy zamrzla celkom alebo sa sama od seba pocas jazdy restartovala. Dalej som sa niekde docital ze pri starte by sa rt3-ka nemala restartovat... znamena to ze ak zapnem kluc do polohy 2 a spusti sa rt3 a potom otocim klucom doprava (start) a rt3 sa restartuje odznova, treba vymenit bateriu?

Odesláno

No okrem ineho mi hned pri starte vyhadzuje chybu abs a esp.. ma to nieco spolocne s ostatnymi okolnostami? Ja by som na diagnostiku siel problem je v tom ze som na Malte a domov pojdem az v aprili. A maltanom do ruk svoje auto nedam aj keby som mal rucne premerat tie senzory. :roker

Odesláno

Pokud ti nesviti ESP off tak snimace ABS jsou OK.. menil jsem ložisko předního pravého kola a při vytahování ABS čidla jsem jej poškodil.... a ESP se po rozjetí vyplo a nešlo zapnout, dokud jsem čidlo nevyměnil ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...