ToLa Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Kamarádova 807 2,2HDI se dneska rozhodla že nenastartuje... (-10) Odpoledne po dání jiné baterky také nic... Dvě minuty převalování a výsledek ani ťuk. Mě osobně přijde, že startér toči hodně pomalu a vim ze svého auta, že pomalé otáčky mohou být v mrazech důvod špatného chytání... Jemu to dělá od doby co má auto i v létě, první otočení je takové jak když je vybitá baterie, ty další už jsou rychlejší, ale pořád je to dle mě dost pomalý. V klidu se dá počítat kolik otáček startér udělá... Je to funkce těchto motorů, nebo je to už unavený startér? Jemu prý bylo řečeno, že to tyto auta dělaj, že to je funkce, ale mě se to moc nezdá... Díky za Vaše postřehy Citovat
Haryk Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 pamatuji ještě u starej Oktávky ,taky točil pomalu a futra byly vydřený,po výměně futer OK Citovat
ozzy56 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 aby motor chytil, musí mít stanovené startovací otáčky, aby je měl, musí být OK jak baterka, tak starter,když je dobrá baterka,tak bude dobré udělat celkovou opravu starteru-ložiska, uhlíky,proměření vinutí a kontrola na zkuš. stolici... je ale jasné,že v mrazech to nebude točit jako v červenci i když bude vše OK Citovat
Milan+ Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Zas tak velkej rozdíl by neměl být,pokud není startér opotřebený. Dokonce je o tom ted psáno ve SM special Diesel. Dnes tady u nás -9 a Ulyšák šel na drc. Citovat
Wensdy Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Kamarádova 807 2,2HDI se dneska rozhodla že nenastartuje... (-10) Odpoledne po dání jiné baterky také nic... Dvě minuty převalování a výsledek ani ťuk. Mě osobně přijde, že startér toči hodně pomalu a vim ze svého auta, že pomalé otáčky mohou být v mrazech důvod špatného chytání... Jemu to dělá od doby co má auto i v létě, první otočení je takové jak když je vybitá baterie, ty další už jsou rychlejší, ale pořád je to dle mě dost pomalý. V klidu se dá počítat kolik otáček startér udělá... Je to funkce těchto motorů, nebo je to už unavený startér? Jemu prý bylo řečeno, že to tyto auta dělaj, že to je funkce, ale mě se to moc nezdá... Díky za Vaše postřehy Pomalý otáčení může bejt taky ztuhlostí ze zimy. Já jsem měl loni při velkejch mrazech podobný problémy se startováním. Nezkoušel jsi přemejšlet o závadě jinde? Zamrzlá horší nafta? Zadělanej palivovej systém? Mě se částečně odstranily problémy po použití nějaký srágory na čištění palivové soustavy a také jsem od té doby začal brát naftu na značkových pumpách. No uvidíme jak to bude letos [upravil dne 1.12.2010 21:15 Wensdy] Citovat
ToLa Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 To nenastartování bylo zamrzlou naftou to jo, ale startér bude tedy taky asi mrtvej, po stání v garáži to chytlo. Citovat
sidonius1 Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Je bohužel pravda, že HDI potřebuje na start určité otáčky motoru. Jinak zkus zavolat sem www.naautomobily.cz umí nové stratéry a alternátory za zajímavé ceny. A neprodává turecký krámy typu starline a pod. Tohle je od francouzkého výrobce. Já tam bral pro tátu na Ducato. [upravil dne 2/12/10 15:12 sidonius1] Citovat
ToLa Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 Já bych ho nechal repasovat, to vyjde levněji a stejně kvalitně. Je to kolem 2tis se zárukou. Citovat
ToLa Odesláno 6. prosinec 2010 Autor Odesláno 6. prosinec 2010 Ještě technický dotaz... Jak lehce se dá dostat ke startéru abych ho vyndal? Horem, spodem, z boku? :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.