silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 jelikož venku sakra sněží mam trochu problém,ja přituhlo přestaly mi fungovat přední stěrače,je možne že zamrzly?přimrzle nejsou všude byl led všechno jsem očistil,ale ani se nehnou,zadní přitom jde v pohodě.jelikož vecer musim do prace je to celkem problem pri te chumelenici.nevite nekdo co s tm?mam peugeot 306.... Citovat
punkac Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 zkoušel jsi je, když byly přimrzlý a zalepený sněhem? Mrkni na pojistku, třeba je spálená Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 no prave prvne jsem asik je zkusil nevedel jsme ze budou zamrzle Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 pojstka bude pod volantem?nejake jsou iv motorove casti Citovat
MilanF1 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Jest-li to chápu dobře, tak přimrzly ke sklu a nemáš možnost zajet do tepla, aby rozmrzly? Doporučuji polít nemrznoučkou do ostřikovaců, na toto používám koncentrát -60°C. Z prevence když zaparkuji, tak na gumičku trochu stříknu, aby mi nepřimrzly. [upravil dne 1/12/10 14:17 MilanF1] Citovat
MilanF1 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 tak jsem si to přečetl znovu, ke sklu je asi přimrzlé mít nebudeš. Takže dej na radu punkáče. Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 :)ke sklu neprimrzly,bohuzel.... Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 a pojistka ? koukal jsi na to ? Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 ne musim skaknout ven co kdyz to nebude pojistka:(muze to byt proste zamrzle? Citovat
Guest servisman Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 nesetkal jsem se stím doposud,spíš jsem se setkal že blbnul konektor u motorku -oxidace kontaktu očistit prostříknout ,nebo spálený motorek zarezlá táhla stěraču, Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 ale to uz budu muset vykuchat ne? Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 ty jo tak to vubec ne,jak napeti?co to znamena?ale zkousel jsem jen otocit klickem a pohnout packou sterace,tak jde videt,jak sviti byterka tak kdyz zmacknu sterac tak to trosku ztmavne jako kdyz to bere stavu z baterky tak packa snad je dobra. Citovat
silvar Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 mam i tak zkusit vymenit ty pojistky?ale nevm ktera to presne je Citovat
Rasl Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Mám ten samý problém...jakmile klesne teplota pod cca -12 stupňů,stěrače prostě zamrznou!Nepomáhá ani nalití nemrzky(na ně).Jediné co pomůže je oteplení,pak zase šlapou jako hodinky.Nevíte co tam ve vnitř může zamrzat? Citovat
miroja Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 mam i tak zkusit vymenit ty pojistky?ale nevm ktera to presne je Ak mas 13 poistiek, tak skus skontrolovat poisku c.9, ak s 23-mi, tak poistku c. 24. Citovat
silvar Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 tak vyzkouseno auto jsme nechal v teple a sterace jdou,takze stejne jako Rasl je to zamrznutim motorku asik,ale co s tim kurnk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.