Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož venku sakra sněží mam trochu problém,ja přituhlo přestaly mi fungovat přední stěrače,je možne že zamrzly?přimrzle nejsou všude byl led všechno jsem očistil,ale ani se nehnou,zadní přitom jde v pohodě.jelikož vecer musim do prace je to celkem problem pri te chumelenici.nevite nekdo co s tm?mam peugeot 306....

Odesláno

Jest-li to chápu dobře, tak přimrzly ke sklu a nemáš možnost zajet do tepla, aby rozmrzly? Doporučuji polít nemrznoučkou do ostřikovaců, na toto používám koncentrát -60°C. Z prevence když zaparkuji, tak na gumičku trochu stříknu, aby mi nepřimrzly. ;)

[upravil dne 1/12/10 14:17 MilanF1]

Guest servisman
Odesláno

nesetkal jsem se stím doposud,spíš jsem se setkal že blbnul konektor u motorku -oxidace kontaktu očistit prostříknout ,nebo spálený motorek zarezlá táhla stěraču,

Odesláno

ty jo tak to vubec ne,jak napeti?co to znamena?ale zkousel jsem jen otocit klickem a pohnout packou sterace,tak jde videt,jak sviti byterka tak kdyz zmacknu sterac tak to trosku ztmavne jako kdyz to bere stavu z baterky tak packa snad je dobra.

Odesláno

Mám ten samý problém...jakmile klesne teplota pod cca -12 stupňů,stěrače prostě zamrznou!Nepomáhá ani nalití nemrzky(na ně).Jediné co pomůže je oteplení,pak zase šlapou jako hodinky.Nevíte co tam ve vnitř může zamrzat?

Odesláno
mam i tak zkusit vymenit ty pojistky?ale nevm ktera to presne je :(

Ak mas 13 poistiek, tak skus skontrolovat poisku c.9, ak s 23-mi, tak poistku c. 24.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...