Holland Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Zdravím,já byl po 2 letech na 1garančce a vše jsem si přečet v příručce a pro jistotu i na internetu stránky Peugotu-servis/tam je i cena za úkony/a jen jsem zíral -cena 4100,-Kč!!Úkony-výměna oleje a filtru a pak jen vizuální kontrola všeho !!!Asi jsem platil někomu u Peugotu brýle atd:myslimTak dál budu asi míjet servis jen zdálky a vše udělám již doma:P Citovat
epicus Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Zdravím,já byl po 2 letech na 1garančce a vše jsem si přečet v příručce a pro jistotu i na internetu stránky Peugotu-servis/tam je i cena za úkony/a jen jsem zíral -cena 4100,-Kč!!Úkony-výměna oleje a filtru a pak jen vizuální kontrola všeho !!!Asi jsem platil někomu u Peugotu brýle atd:myslimTak dál budu asi míjet servis jen zdálky a vše udělám již doma:P zdravím, já jsem platil za prohlídku 2800kč. Krom výměny oleje a doplnění kapalin je tam i diagnostika, což v mém případě bylo jen k dobru ( našli vadnou lambda sondu a zdarma vyměnili ! ) Citovat
dahl Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 zdravim, v mem pripade 3500 bez DPH. Vymena oleje, olejoveho a vzduchoveho filtru. Doplneni kapalin, ale tvrde nauctovano zvlast pr. 2l ostrikovaci kapaliny - 230 kc bez DPH (nikdo to po nich doplnit nechtel). V protokolu byla jeste napsana vizualni kontrola...Kdyz jsem se ho ptal, jak vypadaj brzdovy desky, dost neverohodne mi rekl vymyslenou odpoved \"jsou na 90ti procentech\"... Oleje mi tam nalili tak 3litry (byl ve spodni ctvrtine rysky po steceni) Totalu Quartz 9000 5w-40, kteryho stoji kanystr 5l 800kc...Takze s jejich mnozstevnima slevama je moje prohlidka stala 500kc + 150kc 30minutovej plat zamestnance, na vymenu oleje. Vyinkasovali 4200kc + mi udelali velkej flek na calouneni sedacky, kteryho jsem si v prvni chvili nevsimnul az doma. Obecne na me nezanechali nijak dobry dojem, mluvili se mnou jak s nesvepravnym. Neberu to ale pausalne, vzdy zalezi na cloveku, s kterym zrovna mluvite. Tahle moje zkusenost je s Peugeot Domansky v Praze 9. Citovat
buga Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 zdravim, v mem pripade 3500 bez DPH. Vymena oleje, olejoveho a vzduchoveho filtru. Doplneni kapalin, ale tvrde nauctovano zvlast pr. 2l ostrikovaci kapaliny - 230 kc bez DPH (nikdo to po nich doplnit nechtel). V protokolu byla jeste napsana vizualni kontrola...Kdyz jsem se ho ptal, jak vypadaj brzdovy desky, dost neverohodne mi rekl vymyslenou odpoved \"jsou na 90ti procentech\"... Oleje mi tam nalili tak 3litry (byl ve spodni ctvrtine rysky po steceni) Totalu Quartz 9000 5w-40, kteryho stoji kanystr 5l 800kc...Takze s jejich mnozstevnima slevama je moje prohlidka stala 500kc + 150kc 30minutovej plat zamestnance, na vymenu oleje. Vyinkasovali 4200kc + mi udelali velkej flek na calouneni sedacky, kteryho jsem si v prvni chvili nevsimnul az doma. Obecne na me nezanechali nijak dobry dojem, mluvili se mnou jak s nesvepravnym. Neberu to ale pausalne, vzdy zalezi na cloveku, s kterym zrovna mluvite. Tahle moje zkusenost je s Peugeot Domansky v Praze 9. to by si mal napisat sem na forum, je tu pokec priamo o tom Peugeote http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=90 Citovat
epicus Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 bylo by zajímavé, porovnat víc servisů a zkušenosti. Já mám v dosahu dva značkové a rozdíl je znát nejen v ceně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.