Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Čo všetko sa kontroluje na servisnej prehliadke p207

tom_182

Recommended Posts

Dobrý deň,

Veľmi pekne vás chcem požiadať, ak by mi vedel niekto fundovane napísať, čo všetko by mi na Peugote 207 kontrolovali/menili v autorizovanom servise? Ide o servisnú prehliadku po 60 000km. V servisnej knižke nie je presný popis čo všetko sa má skontrolovať. Volal som do peugeotu, ale tam mi len povedali približnú sumu za servis, cca. 280€ a viac. Vďaka za pomoc! ,-)

Zaleži aky maš motor, aka doba je od poslednej prehliadky, čo sa na nej robilo,.... Je toho veľa čo sa da skontrolovať - zakladne veci ako olej, filtre,... a možno aj brzdovka, chladiaca kvapalina, ...

Ja viem že keď sme dávali na servis firemnú 206-ku pri 30000km tak to stalo 220,- eur a menili olej, olejovy filter a pozreli auto ako take či je ok. Od tej doby to robim iba ja :)

ale ked uz ti povedia pribliznu cenu tak ti mozu povedat aj pracu ktora sa za tu cenu vykona. ci?

pri 60t km asi uz brzdovku bude treba menit a podobne. a teraz neviem ci si dobre spominam pri 60t km sa menia aj sviecky ale to som si neni isty.

treba sa ich popytat a hotovo.

a pretekar ty uz toho robis viac sa mi zda :D

a kde to je v serviceboxe?

myslim si ze je to len v platenej verzii srviceboxu, pre servisakov...

Je to pod Dokumentaciou - Technicka dokumentacia (ta nova) - potom Udrzba - Plan udrzby -> zvolis podmienku pouzivania (Europa normalni), kolko rokov mas najazdenych a kolko km a cak :)

napr pre motor 1.6l 150konove THP, Europa normalni, 3roky a 60.000km

post-9340-14109613831009_thumb.png

[upravil dne 30.11.2010 09:30 buga]

Dobrý deň,

Veľmi pekne vás chcem požiadať, ak by mi vedel niekto fundovane napísať, čo všetko by mi na Peugote 207 kontrolovali/menili v autorizovanom servise? Ide o servisnú prehliadku po 60 000km. V servisnej knižke nie je presný popis čo všetko sa má skontrolovať. Volal som do peugeotu, ale tam mi len povedali približnú sumu za servis, cca. 280€ a viac. Vďaka za pomoc! ,-)

keby sme vedeli aky mas motor tak ti aj posepkame co ta caka :roker

Dobrý deň,

keby sme vedeli aky mas motor tak ti aj posepkame co ta caka :roker

Ahoj, ďakujem za tvoju reakciu.

Motor mám:

identifikačné číslo motora (typ) KFV

zdvihový objem valcov: 1360.0 cm3

katalyzátor: RKAT

najväčší výkon motora/otáčky: 54.0 kW

druh paliva: benzín 95

Veľmi budem povďačný za odpoveď! :super