tom_182 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dobrý deň, Veľmi pekne vás chcem požiadať, ak by mi vedel niekto fundovane napísať, čo všetko by mi na Peugote 207 kontrolovali/menili v autorizovanom servise? Ide o servisnú prehliadku po 60 000km. V servisnej knižke nie je presný popis čo všetko sa má skontrolovať. Volal som do peugeotu, ale tam mi len povedali približnú sumu za servis, cca. 280€ a viac. Vďaka za pomoc! ,-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretekar Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Zaleži aky maš motor, aka doba je od poslednej prehliadky, čo sa na nej robilo,.... Je toho veľa čo sa da skontrolovať - zakladne veci ako olej, filtre,... a možno aj brzdovka, chladiaca kvapalina, ... Ja viem že keď sme dávali na servis firemnú 206-ku pri 30000km tak to stalo 220,- eur a menili olej, olejovy filter a pozreli auto ako take či je ok. Od tej doby to robim iba ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 ale ked uz ti povedia pribliznu cenu tak ti mozu povedat aj pracu ktora sa za tu cenu vykona. ci? pri 60t km asi uz brzdovku bude treba menit a podobne. a teraz neviem ci si dobre spominam pri 60t km sa menia aj sviecky ale to som si neni isty. treba sa ich popytat a hotovo. a pretekar ty uz toho robis viac sa mi zda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mischko11 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 alebo staci kuk do serviceboxu :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 a kde to je v serviceboxe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 a kde to je v serviceboxe? myslim si ze je to len v platenej verzii srviceboxu, pre servisakov... Je to pod Dokumentaciou - Technicka dokumentacia (ta nova) - potom Udrzba - Plan udrzby -> zvolis podmienku pouzivania (Europa normalni), kolko rokov mas najazdenych a kolko km a cak napr pre motor 1.6l 150konove THP, Europa normalni, 3roky a 60.000km [upravil dne 30.11.2010 09:30 buga] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Dobrý deň, Veľmi pekne vás chcem požiadať, ak by mi vedel niekto fundovane napísať, čo všetko by mi na Peugote 207 kontrolovali/menili v autorizovanom servise? Ide o servisnú prehliadku po 60 000km. V servisnej knižke nie je presný popis čo všetko sa má skontrolovať. Volal som do peugeotu, ale tam mi len povedali približnú sumu za servis, cca. 280€ a viac. Vďaka za pomoc! ,-) keby sme vedeli aky mas motor tak ti aj posepkame co ta caka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 a gabo ty mas platenu verziu hm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 a gabo ty mas platenu verziu hm? nie, ja mam servicebox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 sak to mam aj ja. len tie servisne ukony su v platenej verzii. ci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretekar Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Gabo je taky priatel na email-y, ked nieco potrebujes napises mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 no zatial vecsinou pise on mne ze nieco potrebuje ze gabriel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_182 Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 Dobrý deň, Veľmi pekne vás chcem požiadať, ak by mi vedel niekto fundovane napísať, čo všetko by mi na Peugote 207 kontrolovali/menili v autorizovanom servise? Ide o servisnú prehliadku po 60 000km. V servisnej knižke nie je presný popis čo všetko sa má skontrolovať. Volal som do peugeotu, ale tam mi len povedali približnú sumu za servis, cca. 280€ a viac. Vďaka za pomoc! ,-) keby sme vedeli aky mas motor tak ti aj posepkame co ta caka Ahoj, ďakujem za tvoju reakciu. Motor mám: identifikačné číslo motora (typ) KFV zdvihový objem valcov: 1360.0 cm3 katalyzátor: RKAT najväčší výkon motora/otáčky: 54.0 kW druh paliva: benzín 95 Veľmi budem povďačný za odpoveď! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antal Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 olej,filtre,sviečky a tuším aj brzdova kapalina.A ak budeš mat k.o. kotuče tak aj tie ak budeš chciet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mischko11 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Gabo je King ,ael ehm nezabuudaj na nieco ,a kto by uz dneska nemal pristup k takym veciam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Gabo je King ,ael ehm nezabuudaj na nieco ,a kto by uz dneska nemal pristup k takym veciam a kedy bol korunovany za kinga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mischko11 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 pockaj zamedzim mu pristup do sb a bude plaču Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipistrel Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 jaj taaaak uz vieme odkial vietor fuka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 no zatial vecsinou pise on mne ze nieco potrebuje ze gabriel no vsak ano, lenze to zlyhava niekde na polceste bo ziadna odozva :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 jaj taaaak uz vieme odkial vietor fuka nefuka aj on to len ma :ticho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts