majty Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Jo taky sem byl domluvenej (telefonicky) na vymenu rozvodu... a nakonec sem si je nechal udelat u Vasendy.... Ted bude potreba delat rozvody na novem aute, tak uvidim jak dopadnu Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 :( hmmmm co mám na to říct.......asi má moc práce a neztíhá....... Citovat
majty Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Sak jasny ja proti PPcku nic nemam... naopak si myslim ze to je jeden z mala \"servisaku\" co dela svoji praci poctive a kvalitne... Citovat
Mišak 306 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Já taky nemám proti němu něco právě jsme taky chtěli jet k němu a máme to fakt daleko... ti nemyslím 50 km jsme z Rychnova nad Kněžnou.. ale třikrát překládal termín tak pak se už nechce no..:-( Citovat
Mišak 306 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Právě já si teda dělám kupu věcí sám ale taky někdy musím do servisu a vyčistit vstřiky to taky u nás nikdo nedělá a někam auto dát se bojím... tak proto by jsme neváhali jet k pp205 Citovat
vochy Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Před chvilkou jsem volal pp205 a mají toho tolik,že mi ani neřekl přibližnej termín vyčištění vstřiků!prej si mám zavolat až za měsíc:(To je mazec Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 Bohužel.......ne že by nechtěl ale nemá čas...... Citovat
Brizan Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Tady nepomůže ani Tequila co? Škoda taky sem k němu plánoval v nejbližší době návštěvu na vstřiky... Citovat
ace11 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Ja nereju do neceho co funguje.... neni duvod:) Citovat
Přema Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 to funguje i když je to špatné....ani nevíš a můžeš je mít zanesené...... Citovat
Judes Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Rozprával som sa s jedným známym opravuje autá a má tak isto dízlak, používa na trysky nejaký prípravok názov si nespomenul ale na obale by malo biť veľkými písmenami \"PN\" ak sa nemýlim. Dáva to do nádrže pri každom 3-4 tom tankovaní. Na základných otáčkach mu občas trochu kolísali otáčky (jedná sa o Ford Focus) vyskúšal už viacero značiek a prípravkou na vyčistenie vstrekovačov a tak posielal vstrekovače na vyčistenie až raz mu odporučili práve ten spomínaný prípravok (PN) odvtedy nemá zo vstrekovačmi a otáčkami na základe žiaden problém. Ako opravárovi mu to nedalo, bol zvedavý a po nejakom čase vybral vstrekovače a boli jemne špinavé čo šlo bez problému utrieť handrou ale žiadny náznak po spálenom a pripečenom karbóne. Kupuje to niekde v Nitre, keď sním budem skúsim zistiť presnejšie čo to je za prípravok. Citovat
pp205 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Před chvilkou jsem volal pp205 a mají toho tolik,že mi ani neřekl přibližnej termín vyčištění vstřiků!prej si mám zavolat až za měsíc:(To je mazec Je toho ted moc, abych stihal delam cca od 9 do 24 nekdy i do 3 rano. Ale i tak bohuzel nemuzu vsem vyhovet. V tomhle blazinci se absolutne nedaj delat veci na pockani, snazim se vyjit vstric, ale timhle tempem se to dlouho vydrzet neda .... Citovat
vochy Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Před chvilkou jsem volal pp205 a mají toho tolik,že mi ani neřekl přibližnej termín vyčištění vstřiků!prej si mám zavolat až za měsíc:(To je mazec Je toho ted moc, abych stihal delam cca od 9 do 24 nekdy i do 3 rano. Ale i tak bohuzel nemuzu vsem vyhovet. V tomhle blazinci se absolutne nedaj delat veci na pockani, snazim se vyjit vstric, ale timhle tempem se to dlouho vydrzet neda .... Nemyslel jsem to vůbec zle!Jen mě to mrzí,protože vím o jednom vstřiku že mi davá míň než ostatní!Mám rád když je auto v pořádku ale to asi každej:) Citovat
Judes Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Čaute, tak ten prípravok na čistenie vstrekov čo som spomínal vyššie je PM Petromark Diesel Injector Cleaner 250ml balenie sa naleje do nádrže max 60l nafty a odporúča sa po každých 10 000km. http://www.autodily-vackov.cz/pm-10106.html http://www.a1racing.cz/autochemie-naradi/cistic-vstrikovacich-dieselovych-trysek-250-ml/ Citovat
Marcel00 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 kludne aj kazdych 1000km... hlavne nech sa predava upozornenie pre rypalov: dodrzujte navod udavany vyrobcom [upravil dne 15/3/11 20:20 Marcel00] Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 HK a okolí jsou dobrý kamarád tam měl vstřiky a je spokojenej,jede to líp.... http://www.jetservis.cz/servis [upravil dne 15/3/11 19:59 Charlie 1] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 No zní to všechno hezky, ale z Citroenu C8 ty vstřiky asi půjdou těžko ven po najetých 200 tisících. To bych za vyndání zaplatil mnohem víc než za vyčištění Ale určitě bych to nechal rád udělat. Ví někdo na kolik by to mohlo přijít v mém případě? Citovat
Judes Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Marcel00 máš s tým prípravkom nejaké osobné skúsenosti? Ja som si ho objednal u kolegu, zatiaľ nemám zo vstrekmi žiaden problém (prevencia). Kolega čo mi ho donesie má doma servis a ponúkali mu už rôzne prípravky a prísady z ktorých mal možnosť aj väčšinu osobne vyskúšať. Jeho osobná skúsenosť na vlastnom aute bola pozitívna a tak už nejaký ten rok používa prípravky jedine od tejto firmy. Citovat
MINI Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 ziadne zazracne vodicky co vam spravia go motora nie su,je to llen vas pocit a marketingovy tah Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.