Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna po vyčištění vstřikovačů HDI

Recommended Posts

Odesláno

Jo taky sem byl domluvenej (telefonicky) na vymenu rozvodu... a nakonec sem si je nechal udelat u Vasendy.... Ted bude potreba delat rozvody na novem aute, tak uvidim jak dopadnu :)

Odesláno

Sak jasny ja proti PPcku nic nemam... naopak si myslim ze to je jeden z mala \"servisaku\" co dela svoji praci poctive a kvalitne... ;)

Odesláno

Já taky nemám proti němu něco právě jsme taky chtěli jet k němu a máme to fakt daleko... ti nemyslím 50 km jsme z Rychnova nad Kněžnou.. ale třikrát překládal termín tak pak se už nechce no..:-(

Odesláno

Právě já si teda dělám kupu věcí sám ale taky někdy musím do servisu a vyčistit vstřiky to taky u nás nikdo nedělá a někam auto dát se bojím... tak proto by jsme neváhali jet k pp205

Odesláno

Před chvilkou jsem volal pp205 a mají toho tolik,že mi ani neřekl přibližnej termín vyčištění vstřiků!prej si mám zavolat až za měsíc:(To je mazec

Odesláno

Rozprával som sa s jedným známym opravuje autá a má tak isto dízlak, používa na trysky nejaký prípravok názov si nespomenul ale na obale by malo biť veľkými písmenami \"PN\" ak sa nemýlim. Dáva to do nádrže pri každom 3-4 tom tankovaní. Na základných otáčkach mu občas trochu kolísali otáčky (jedná sa o Ford Focus) vyskúšal už viacero značiek a prípravkou na vyčistenie vstrekovačov a tak posielal vstrekovače na vyčistenie až raz mu odporučili práve ten spomínaný prípravok (PN) odvtedy nemá zo vstrekovačmi a otáčkami na základe žiaden problém. Ako opravárovi mu to nedalo, bol zvedavý a po nejakom čase vybral vstrekovače a boli jemne špinavé čo šlo bez problému utrieť handrou ale žiadny náznak po spálenom a pripečenom karbóne. Kupuje to niekde v Nitre, keď sním budem skúsim zistiť presnejšie čo to je za prípravok.

Odesláno
Před chvilkou jsem volal pp205 a mají toho tolik,že mi ani neřekl přibližnej termín vyčištění vstřiků!prej si mám zavolat až za měsíc:(To je mazec

Je toho ted moc, abych stihal delam cca od 9 do 24 nekdy i do 3 rano. Ale i tak bohuzel nemuzu vsem vyhovet. V tomhle blazinci se absolutne nedaj delat veci na pockani, snazim se vyjit vstric, ale timhle tempem se to dlouho vydrzet neda ....

Odesláno

Je toho ted moc, abych stihal delam cca od 9 do 24 nekdy i do 3 rano. Ale i tak bohuzel nemuzu vsem vyhovet. V tomhle blazinci se absolutne nedaj delat veci na pockani, snazim se vyjit vstric, ale timhle tempem se to dlouho vydrzet neda ....

Nemyslel jsem to vůbec zle!Jen mě to mrzí,protože vím o jednom vstřiku že mi davá míň než ostatní!Mám rád když je auto v pořádku ale to asi každej:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No zní to všechno hezky, ale z Citroenu C8 ty vstřiky asi půjdou těžko ven po najetých 200 tisících. To bych za vyndání zaplatil mnohem víc než za vyčištění :( Ale určitě bych to nechal rád udělat. Ví někdo na kolik by to mohlo přijít v mém případě?

Odesláno

Marcel00 máš s tým prípravkom nejaké osobné skúsenosti?

Ja som si ho objednal u kolegu, zatiaľ nemám zo vstrekmi žiaden problém (prevencia). Kolega čo mi ho donesie má doma servis a ponúkali mu už rôzne prípravky a prísady z ktorých mal možnosť aj väčšinu osobne vyskúšať. Jeho osobná skúsenosť na vlastnom aute bola pozitívna a tak už nejaký ten rok používa prípravky jedine od tejto firmy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...