Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna po vyčištění vstřikovačů HDI

Recommended Posts

Odesláno

GodzilaTO:

je to jednotka zapalovací cívka ke svíčkám. Vlevo je vidět, kde se zapojí konektor.

Nedávno jsem měnil svíčky a mám to nad nimi u své benzínové 1,6 16V. :) Pokud se pletu tak se rád poučím. :papa

[upravil dne 13/6/11 18:39 Lví-ček]

Odesláno
je to horsie ako som si myslel... cosik pri nizkej zatazi pustaju do spiatocky... nic mi to nehovori...

kompletny repas. cenu ani nechci vedet... sam technik mi potvrdil ze zivtonost cca 80t km je

uplne normalna... no neviem... takto si dnesne moderne motory nepredstavujem :myslim

som desne nas**ty...

[upravil dne 13/6/11 15:56 Marcel00]

S týmito elektronicky riadenými vstrekovačmi nemám skúsenosť. Nepýtal si sa toho technika kde je problém, či v eletronike vstrekovača alebo v samotnej tryske (rozprašovač). V SB sa uvádza len výmena kompletného vstrekovača, neviem prečo keď ten vstrekovač sa dá rozobrať a keď prepúšťa (čúra) tryska (rozprašovač) tak sa dá vymeniť len samotný rozprašovač čo by bolo podstatne lacnejšie. Na každom rozprašovači je číslo podľa ktorého by sa to niekde malo dať objednať., a nemalo by záležať od akej spoločnosti (Bosch, Delphi, MotorPal atď...) to bude, hlavne aby sedeli rozmery a parametre práve podľa toho čísla na rozprašovači. Moc som ti asi nepomohol no s týmito vstrekovačmi skúsenosti nemám a tých 80tis na vvtrekovače je veľmi málo však jazdia tu autá čo majú aj vyše 200tis a zo vstrekmi nemali ešte problém. V každom prípade ta cena je :blicismajlik

[upravil dne 13/6/11 22:23 Judes]

Odesláno

takze, situacia je uz pokojnejsia... volal som s technikom.

Vsetky vstrekovace presli testom, okrem jedneho u ktoreho je tryska

co testom nepresla. Stroj/stolica/tester ju vyhodnotil ako nevyhovujucu. oprava

jednej trysky (vymena) u toho vstreku 2500 aj s testom, celkovy

test + cistenie cca 2500, takze do hromady cca 5000CZK bez dph co je

cca 260€ +/- par eur s DPH hore dole. Ostatne vstrekovace kedze presli

testom su v poriadku a teda i ich trysky budu v norme ako udava vyrobca.

ked bude nahodene, dam info ako sa to prejavilo v reale... :P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak vstreky doma. Suma summarum 225€.

Ten s cislom na spicke je vymenena za novu... a bez cisla pre porovnanie vycistena. Vysledky testov ok. No a na potvoru sa strhla prava letna burka...

Len moja zena nechape co sa na ne stale kukam :D:D:D

ze ci budem s nimi aj spat :aut

P1060120.jpgP1060126.jpg

P1060127.jpgP1060128.jpg

P1060129.jpg

[upravil dne 2/1/12 20:44 od Marcel00]

Odesláno

Clapi máme v práci ultrazvukovou vanu s jarovou vodou.Vana je celkem velká cca 50cm na 50 cm i s ohřevem na 80 stupňů.Dají se v tom čistit vstřiky.V práci v tom čistíme přesné dílce.

Odesláno

Judes:Dá se tam nalejt cokoliv,ale když viděl vanu kamarád mechanik tak slintal.Je to profi ultrazvuk s ohřevem,plus časovač a ladění intenzity čištění.Mi v ní máme momentálně jar,ale dá se tam nalejt nějakej profi blivajz.Manželce v ní čistím echt gold a po 1 minutě jak nové.neznáte někdo v jakém roztoku se to čistí?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...