Hauke Ivo Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Prosím, mohl by sem někdo hodit kompletní elekto schémata na výbavy s elektryckejma sedačkama s pamětí, sklápěcíma zrcátkama, monochromatickým zrcátkem... prostě full výbavu na pravostranný a levostranný řízení? nebo alespoň odkay kde je najdu... NOVÝ MODEL BEZ MUX!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Tak dej VIN a uvidí se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hauke Ivo Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 VIN nemám, potřebuju ty schémata, pač mám kompletní elektriku z Anglie se stupněm výbavy 4, i se sedačkama a potřebuju to předělat do svojí, která má stupeň výbavy 2 a nemá nataženou polovinu elektriky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Čemu říkáš stupeň výbavy? Potřebuju aspoň VIN tvého auta, aby bylo čeho se chytit. Ono těch schémat je mraky a liší se podle data výroby. Pokud to nebudu mít, tak je mi líto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hauke Ivo Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Tupen výbavy je podle Serviceboxu, je to tam napsaný... tj. okna v elektrice, digiklima, zrcátka v el. vyhřejvaný... VF38BRHZF81267681 Nemám tam přípravu na vyhřejvaný sedačky v elektrice s pamětí, elektrochromatický zrcátko, ani světýlka ve dveřích... Takže budu potřebovat všechny schémata na rok 2001... auto s plnou výbavou, evropský a anglický... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Tak už to mám vytisknuté. Domluvíme se přes SZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts