Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem myslel že by bylo fajn udělat srazík v Ostravě nebo okolí ale tak aby z toho byl pravidelný pokec. Mám na mysli ,že bychom se mohli pravidelně scházet a debatovat co vylepšit a jak upravit.

Rád poskytnu zkušenosti a rady těm co o to stojí.

Posledně jsme něco organizovali ve Vratimově ale já právě kupoval Imprezu.

Jestli by byl o toto zájem tak udělejme z toho něco. Nemusí to být jen peugeoty.

Odesláno

Zdravim taky bych dorazil posledně sem byl i ve vratimově byl bych pro nějaky zlaty střed mezi ov a opavou sem z F-M . (ale pristi vikend nemužu bude zabijačka :aut )

Odesláno

Konečně něco blíž než Praha :mrk určitě bych se taky chtěla konečně na nějaký i minisrazík kouknout :)

Odesláno
Konečně něco blíž než Praha :mrk určitě bych se taky chtěla konečně na nějaký i minisrazík kouknout :)

tohle tu nepiš , pořadal jsem sraz v jeseníku(zlatych horách) a nejvíc lidí bylo z Prahy,Plzně a Brna , od Ostravy jen jeden z F-M:aut:)

Odesláno

jejda omlouvám se za mé neuvážené vyjádření :( V tomhle počasí jsem ráda, že s mojí 106kou dojedu do práce a zpátky proto ta radost, že by mohl být srazík blíž :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...