nsbojovnik Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Mate ho? odporucate ho? kde ste ho kupovali a za kolko? montaz je zlozita? na zimu by to nebola zla vec a do poriadnych horucav takisto. ... Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Pro mě pokud dálkový start tak jedině magicar Mám ho v 206ce a do 406tý půjde taky. Pager na tři kilometry, info o vozidle, různý možnosti nastavení, prostě pro mě asi to nej co může být. Odkaz na detaily http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/autoalarm-magicar-m-870-as.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlin99 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 ja by som to riesil cez Webasto, kedze tam myslim neni problem s defendom (opratve ma niekto ak sa mylim!). inak by som to za lacnejsie tiez riesil ako vyssie napisane cez alarm (vie to asi kazdy s pagerom), ale tam musis mat zaradeny volnobeh samozrejme:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Já ho mám......a super věcička..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 A když mám autí v mírňoučkém kopečku a v zimě nechci zatahovat ručku. Kdybych to nainstaloval, nestane se, že mi přimrznou díky ručce destičky na kotouč? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Tohle se snad stávalo na starých autech , a pokud to nebude zatáhlé několik dní až týdnů tak bych se zatáhlé ručky nebál......mě to bez zatáhlé ručky nejde dálkově nakopnout...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zazimir Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Jasně, že zataženou ručku musím mít, ale dosud jsem kotouče neměl a u starého auta mi buben po 4 dnech při -10 zamrzl. Tak se ptám, co a jak, protože by se mi alarm i s dálkovým startem ohromě hodil. Díkec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 by ma zaujimalo kolko je potrebne nechat bezat motor aby sa rucicka vobec zdvihla... ak mas moznost predohrevu aspon na elektrinu tak radsej by som volil predohrev. ak nemas tak potom je jasne ze musi volit iny variant... ja mam el.l predohrev motora, dnes rano -3 po 40 minutach zapnutia mala voda v okruhu 28 st. (merane diag.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strick Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 cooo???!! po 40 minutach??? dufam ze preklep....bo mne pišulka rozmrazi setky skla do 3 minut na volnobehu....a za studeneho startu a naslednej j azdy je do 5 min. trenkova teplota oops, sorac...prehliadol som ten ...EL.OHREV... [upravil dne 26/11/10 20:38 strick] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 do 3 minut rozmrazi aj mne... lebo mas/mame elektricke pred-kurenie ako skoro vsetky dieslaky... urcite sa ti nerozmrazi vdaka zohriatemu vodnemu okruhu no a co sa tyka trenkovej teploty do 5 min pri -3 tak to sotva... ak beriem ze trenkova teplota je klasicky zohriaty motor...povedal by som tak 10 minut jazdy s prikrytym resp. poloprikrytym chladicom... mimochodom pisal som o elektrickom predohreve motora... nie o zohrievani motora na volnobeh. edit: teraz kukam ze mas 1,6HDI tak tam si mozno pri jazde zohriaty rychlejsie. nic viac. [upravil dne 26/11/10 20:42 Marcel00] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel00 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 vidim ze editujeme obaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Jasně, že zataženou ručku musím mít, ale dosud jsem kotouče neměl a u starého auta mi buben po 4 dnech při -10 zamrzl. Tak se ptám, co a jak, protože by se mi alarm i s dálkovým startem ohromě hodil. Díkec Samozrejme že i kotúčové môžu primrznúť ale býva to menší problém ako pri bubnových už z dôvodu menšej styčnej plochy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsbojovnik Posted November 26, 2010 Author Share Posted November 26, 2010 Pro mě pokud dálkový start tak jedině magicar Mám ho v 206ce a do 406tý půjde taky. Pager na tři kilometry, info o vozidle, různý možnosti nastavení, prostě pro mě asi to nej co může být. Odkaz na detaily http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/autoalarm-magicar-m-870-as.html ten vyzeraok ale bude fungovat bez problemov aj na can bus 407 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodito Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Na ten Magicar jsem se ptal u nás v Peugeote a prý jich už několik do 407 montovali a funguje i ten dálkový start. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortis Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Ten magicar je super ale nebylo by něco obyčejnějsího (hlavně levnějsího) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haryk Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 tak tohle se řeší i tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 magicar s dialkovym startom mame doma na mazde.funguje to bez problemov.informoval som sa na peugeot a stalo by to s montazou okolo 300 euro.zalezi od typu magicaru. sam si neviem predstavit bez predoslych skusenosti ze to niekto namontuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts