Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale jestli ti jde jen o prehravani mp3 prehravace tak si kup tu vec co se dava do zasuvky zapalovace,na to napojis mp3 prehravac a ono to vysila frekvenci kterou naladis na radiu a hraje to,je to taky super vec ;) jo a nebo prodavaj jakoby kazetu ale kouka z ni jack a to das do cehokoliv a prehraje ti to taky :)

[upravil dne 25/11/10 23:04 Dadadavid]

Odesláno

FM transmiter je celkem o ničem.Já používám kazetový adaptér s připojeným MP3 přehrávačem,ale teď jsem objevil že už dělají ten adaptér na SD karty,(on je to v podstatě MP3 player ve tvaru MC kazety)takže odpadá kabel trčící z kazetové mechaniky,akorát ta cena není nic moc

http://www.vysilacky-navigace.cz/sd-usb-adapter-produkt-229.html

http://www.tohlechci.cz/Totalni-vychytavky/Kazetovy-MP3-prehravac

Odesláno

Fm transmiter ne, tu kazetu taky ne. Neni problém připojit to k rádiu, vstup se tam vytvoří snadno. Ale jde o to v čem ty mp3 přehrávat. Normlní mp3 přehrávač tam nechci dávat, má moc male display a tlačítka, proto se mi líbí právě ten modul, na kterej jsem tal odkaz. Mohl bych to namontovat třeba přímo do rádia pod dvířka kazety (display a k němu dodělat i tlačítka). Taky si představuju, že by se ten přehrávač zapnul při přepnutí z radia na MC, to by šlo udělat snadno připojením na napájení moturku mechaniky (spínat třeba tranzistorem).

Díky za odkazy.

Odesláno

Jeste jsem nasel cosi jako xarlink pro aftermarket radia ne OEM, ma to svuj ovladac (vajcko s trema tlacitkama), je to pripojeny pres antenni vstup (takze fm modulator) a dokonce to zobrazuje id3tagy pomoci rds na display radia. Muzu to mit pouzity za litr, bezna cena novyho je cca 5krat vyssi. Akorat ovladani mi nepride moc pohodlny, mozna bude prece jenom vhodnejsi bezny mp3 prehravac.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...