Bejk13 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Abych upřesnil,pokud je za 300-400m sjezd,tak to auta podjíždět nechávám,ale pokud je benzinka,tak to ne,protože 90 procent aut si to chtěj jen zkrátit a to mně fakt dokáže naštvat,protože pak se to jen zdržuje dál a dál. Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Seš první člověk, kterej pozná, jestli si to chce někdo lišácky zkrátit nebo má průjem. Citovat
Chepp Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Tak tak... v zivote sem nikoho neblokoval.... par krat si v aute zanadavam.. .a tim to skonci bud jedu taky nebo stojim dal... podle toho kam jedu... obcas si taky sfouknu na benzinku co je kousek.... dam si coffe a pockam jestli se to aspon trochu rozhejbe.... Jako sorry... uz sem takhle videl jednoho frajera co sem ho malem napral.... schvalne bez blinkru mi tam vzel... a to sem najel do odbocovaciho 10m pred nim..... V tu chvily bych asi taky vytahnul tyc.... protoze tam najel.. a zas hodil blinkr zpatky ze se vraci ale stal.... Jako sorry... ale skoro sem ho napral.... a uprimne..... mnel sem sto chuti slapnou na plyn ne brzdu..... popr. mu na krk.... ale zustavam u toho nadavani v kabine.... Hold lidi jsou ku*vy.... protoze zavist je hrozna vec.... Neni to nic jineho... kdyz chcou muzou taky...a kdyby si to obcas nekdo uvedomil.... tka tim zrychluji provoz... ale to ne... jsou to jenom debylci co chteji predjet.... Citovat
Bejk13 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Seš snad na mně naštvanej proto,že si to taky vždycky zkracuješ kudy to jen jde na úkor ostatních?S průjmem si může odskočit mimo dálnici. Pokud bych to bral že jedu normálně osobákem svojí cestu někam,je mi to jedno,ale když jedu na čas s kamionem,tak mně takovýhle zbytečný zdržování prostě štve a proto před pumpou prostě nikoho nepustim. [upravil dne 1/12/10 21:47 Bejk13] Citovat
punkac Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 hmmm.... jsi prostě bezohlednej, to je proste fakt Citovat
Bejk13 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Ano ano,jak říkáš.Jděte tedy se stádem a předbíhejte a nebo všechny pouštějte a jen nadávejte proč to pořád stojí,proč se to ani nehne.Až mně dojete,stačí bliknout a já uhnu,jinak nee. A kromě těch benzínek za tu krajnici jezdim fakt kůli těm majákům,protože si myslim že třeba záchrance jde o každou minutu. [upravil dne 1/12/10 21:58 Bejk13] Citovat
punkac Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 ano, ano kamionisti jsou velice pozorní mohu na ně blikat, troubit jak chci - dokonce jsem si namontoval kvuli nim pořádnou trumpetu jako mají oni, aby si mysleli, že za nima jede jim podobnej (váhová kategorie), když se předjíždějí do kopce klidně i deset kilometrů a na nás normální řidiče serou. Tomu já říkám NEOHLEDUPLNOST k silničnímu provozu, ne to, že když někdo zná místní infrastrukturu a umí toho využít ve svůj prospěch. Nevím proč čekat ve frontě, když znám zkratku Citovat
Bejk13 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 U sjezdu to beru,to už jsem napsal.Jinak to předjíždění nebudu rozebírat,to je věčný téma na milion stránek,co člověk to názor a kdo to nezkusil tak nemůže porovnávat.Nebo taky dnes na D1,kdy všichni jeli cca 60 ale pár nadšenců s kamionem z HU a SK si to dávali 90 jako by nic a pak nás většina lidí hází do jednoho koše.Já se do předjíždění nepouštim pokud vidím v zrcátku auto. Citovat
Fusion Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Po tomto to klátili dneska 90. Zajímavý sledovat jak návěs jde trochu bokem. [upravil dne 1/12/2010 23:29 Fusion] Citovat
marko306 Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 s tým návesom je to podľa mňa optický klam. Nie vždy je predok návesu na ťahači v rovnakej rovine ako zadok návesu. Citovat
Fusion Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 No, kdyby potřeboval v těch ~90 rychle zpomalit, bylo by to zajímavý. Citovat
Bejk13 Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 To sou fakt blázni,kdyby jim to uklouzlo tak bohužel nesmetou jen sebe,to je to nejhorší.Dneska kolem sedmý na D1 Brno Jihlava jel 40-50 protože to byl fakt led a pár jedinců to mastilo 90 jakoby nic,magoři. Citovat
foxo Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 foxo: tak hlavni je, ze jsi na sebe hrdej hrdy-nehrdy... ale nikdo po mne nebude blekat jak po malem decku, zvlast, kdyz sem v pravu, a nic zleho sem neudelal. To se vim fakt vytocit do nepricetnosti, ale jinak sem klidas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.