Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To ano ale ten smrad je hroznej:bojim vím že si každej stojí za svým ale já mám k naftě vrozenej odpor asi co jsem to v mládí přilil u fichtla do benzínu a zamořil půl vesnice:D

Odesláno

tak mě je jasný že to něni žádný závodák,mě jde hlavně o spotřebu najezdim tak 20tis. za rok....jinak na závodění mám golfa TDi 100kW:) a jak je na tom ta 1.5 se spolehlivostí???

Odesláno

když se budou porovnávat atmosféry, tak pořád bude mít nafta větší učinnost.

Ale co si budem povídat, ten limit vznícení nafty se za našeho života stejně asi neodstraní:D ( A až budem mrtvý, tak už stejně nebude ropa:D)

Odesláno
Já najezdil asi 200km ve 150hp tdi golfu a teda jako moc závoďák to nebyl :-)

tak jestli to srovnáváš s s16 tak to je jasny taky tam je uplně jiná váha,když srovnám spotřebu a výkon tak jsem max spokojenej..hlavně s tim občas taham vlek a na to je prostě nafta ideální....

Odesláno
ja bych šel do nafty ae jestli tak spiš TD

Jenže pro 106 byla 1,5 jediná možnost. Pokud by chtěl lepší motor, tak pak 206 s 1.9D(50kW) a 1,4HDI(50kW),1,6(80kW) a 2.0 HDI(66kW). Ale cena HDI bude jinde, srovnatelná cena bude max. ta 1,9 ale povinné bude vyšší.

no to jo ae jako třeba corsa 1.5td (49kw) to je taky dobry ae ja uvažuju že to taky dam do 106 to turbo

Odesláno

svody z hlavy do turba, svody z turba do výfuku. Určitě by se musela změnit komprese, přeprogramování jednotky + dalších hafo věcí

aha, teď jsem koukal, že mají obě auta podobnou kompresi

(corsa 22:1 a 106 23:1)

[upravil dne 27/11/10 10:10 Jeny]

Odesláno
svody z hlavy do turba, svody z turba do výfuku. Určitě by se musela změnit komprese, přeprogramování jednotky + dalších hafo věcí

hlava se muže nechat tak jse akorat o svody a to sely tam de s corsi 1.5td a programovnai tam žadny neni

Odesláno

Když necháš hlavu tak jak je, tak ti to asi moc dlouho nevydrží, protože k turbu musíš mít nižší kompresi. Nevím, jak to ta 1,5 má, ale když tam dáš turbo, musíš někde přidat naftu, možná to pude na čerpadle, jinak bys musel přegromavovat jednotku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...