Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak presne s tymto suhlasim, odkedy mam nejake volne peniaze idu do auta. Marne spominam na casy ked som nemal vodicak kolko penazi mi zostavalo.

Já jsem taky mladej, študent a od tý doby co mám auto, nemám peníze. Teda, už vlastně ani nevím jak vypadají, možná tak kovová dvacetikoruna na ranní kafe....

[upravil dne 25/11/10 17:13 PetrCoupe]

Odesláno
sorry ale ty nevymýšlíš pi..... jako někdo ,:aut

No tak to dekuju. ;) Staci kdyz se nekdo zajima o to co jde a co ne s autem udelat a uz vymyslim pič*** podle tebe.. taks e ti omlouvam a snad uz je priste vymyslet nebudu ;)

Guest servisman
Odesláno

adresoval jsem to konkrétně na tebe ?? NE tak klídek ,pokud prolezeš forum tak těch pí.. čili blbostí je tu požehnaně :aut

Odesláno
adresoval jsem to konkrétně na tebe ?? NE tak klídek ,pokud prolezeš forum tak těch pí.. čili blbostí je tu požehnaně :aut

Tak urcite ti bylo jasne,ze si to domyslim,ale jestli mas ultra ciste svedomi ze to nebylo konkretne na me,tak se opravdu omlouvam a beru zpet ;) a jinak ja jsem v klidu nijak se nehadam ci podobne veci :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...