Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Ještě ti chybí sněžnej skůtr:D Citovat
paric Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Tak presne s tymto suhlasim, odkedy mam nejake volne peniaze idu do auta. Marne spominam na casy ked som nemal vodicak kolko penazi mi zostavalo. Já jsem taky mladej, študent a od tý doby co mám auto, nemám peníze. Teda, už vlastně ani nevím jak vypadají, možná tak kovová dvacetikoruna na ranní kafe.... [upravil dne 25/11/10 17:13 PetrCoupe] Citovat
Dadadavid Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 sorry ale ty nevymýšlíš pi..... jako někdo , No tak to dekuju. Staci kdyz se nekdo zajima o to co jde a co ne s autem udelat a uz vymyslim pič*** podle tebe.. taks e ti omlouvam a snad uz je priste vymyslet nebudu Citovat
Guest servisman Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 adresoval jsem to konkrétně na tebe ?? NE tak klídek ,pokud prolezeš forum tak těch pí.. čili blbostí je tu požehnaně Citovat
Dadadavid Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 adresoval jsem to konkrétně na tebe ?? NE tak klídek ,pokud prolezeš forum tak těch pí.. čili blbostí je tu požehnaně Tak urcite ti bylo jasne,ze si to domyslim,ale jestli mas ultra ciste svedomi ze to nebylo konkretne na me,tak se opravdu omlouvam a beru zpet a jinak ja jsem v klidu nijak se nehadam ci podobne veci Citovat
Dadadavid Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Woow, tady to jede... :D Jinak tu 406ku zavidim v coupe to musi byt nadherny svezeni,kolik ti to zere a jak casto s tim jsou problemy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.