Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám dotázek známí byl dneska na výměně oleje a říkali mu že v nádobce na fridex je žlutá emulze a tak mu řekli že by prej prosakoval olej do vody tak se chci zeptat jestli je to možný nebo ne? Tu nádobku už má přes rok špinavou a olej se tak nestrácí měnil olej po 2 letech a tak před měsícem dolíval 0,5l oleje. S autem najede tak 30km deně a jezdí tak 3-4 za tejden víc ne. nevíte co by to mohlo bejt?? těsnění pod hlavou jsi nemyslím že by to bylo nevím když tak poradtě je to Renault Megan II 1.5 DCi. Díky za rady

Odesláno

No začnu odjinud - pokud najezdí 30 km denně a jen 3-4 dny v týdnu tak by měl měnit olej po roce, po 2 je to dost an pováženou.

Co se týká toho jak se tam ten olej dostane tak to už bylo napsáno, ale neopravoval to třeba někdo? Kdy byla ta chladící kapalina měněná? Je nějaká emulze i na měrce oleje?

[upravil dne 22/11/10 20:52 koblih69]

Odesláno

v oleji emulze není. To neví jestli to bylo někdy dělaná ta hlava to by musel do autor. servisu aby se mu koukli do historie jestli byla někdy dělaná. A to je jasný že olej by se měl měnit každej rok i když najedeš 1000km. Myslel jsem kdyby bylo fouklé těsnění nebo hlava tak by se to mělo zjistit na tlakách ve válcích nebo ne?

A na tu vodu se zeptám jestli se strácí nebo ne ještě dneska dám vědět když to stihnu. zatím díky

Odesláno

****** hosting na ic.cz :grr :grr Odkaz je dobrej, ale teď jim to nefunguje. Poslední dobou se mi celkem často otevírá kudla v kapse... Přemejšlím, že přejdu na placenej hosting, jenže na to není keš, když potřebuju PHP :(

Za hvězdičky si dosaďte libovolný sprostý slovo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...