durino666 Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Stalo sa vam uz ze vam rucicka paliva zle ukazovala,, minule som mal stvrt nadrze odstavil som auto,, a po 10 minutach som siel prec a piplo ze uz je rezerva natankoval som za 5 eur a bolo polovica ,, alebo ze dakedy aj 100km nepohne a potom nahle klesne,, co moze s nou byt ? Citovat
pubalik1 Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 Já mám někdy podobný problém, ručička se mi přetočí a ukazuje mimo vyznačenou oblast. Většinou druhý den ukazuje už v pořádku. Citovat
bittnerj Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 jo pažout-já jsem i zůstal stát bez benzínu Citovat
Fazol Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Ahoj Zrovna řeším ten samý problém. Nechal jsem si namontovat LPG a ručička palivoměru i počítač počítají , jako bych jezdil na benzín. Ale ve chvíli,když tam natankuji za 200 kč benzínu,tak mi ručička naskočí na aktuální stav paliva benzínu. No a potom,při jízdě na plyn zase odpočítáva kilometry a ručička zase klesá,až na nulu. Když, jsem ještě neměl LPG,tak se mi 4 krát stalo,že počítač ukazoval kolem 139 km do pumpy a došel mi benzín. Tož tak. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.