durino666 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Stalo sa vam uz ze vam rucicka paliva zle ukazovala,, minule som mal stvrt nadrze odstavil som auto,, a po 10 minutach som siel prec a piplo ze uz je rezerva natankoval som za 5 eur a bolo polovica ,, alebo ze dakedy aj 100km nepohne a potom nahle klesne,, co moze s nou byt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pubalik1 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Já mám někdy podobný problém, ručička se mi přetočí a ukazuje mimo vyznačenou oblast. Většinou druhý den ukazuje už v pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka307 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 taky občas blbne:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bittnerj Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 jo pažout-já jsem i zůstal stát bez benzínu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fazol Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Ahoj Zrovna řeším ten samý problém. Nechal jsem si namontovat LPG a ručička palivoměru i počítač počítají , jako bych jezdil na benzín. Ale ve chvíli,když tam natankuji za 200 kč benzínu,tak mi ručička naskočí na aktuální stav paliva benzínu. No a potom,při jízdě na plyn zase odpočítáva kilometry a ručička zase klesá,až na nulu. Když, jsem ještě neměl LPG,tak se mi 4 krát stalo,že počítač ukazoval kolem 139 km do pumpy a došel mi benzín. Tož tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts