Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tady zoufalec bez předního nárazníku:( . Snad se mi podaří sehnat místo původ. orig. ten faceliftovaný . Akorát se nemůžu dopídit, jaký do něj nandat mlhovky . ?

Ještě k tomu sousedkou \"vytuněnýmu\":blicismajlik nárazníku . Napadlo mě vyplnit chybějící střepy laminátem, ale mám strach, že si materiály nebudou rozumět a začne to praskat . Tak jestli s tím máte nějaký zkušenosti, budu rád za každou radu .

Díky a ať to šlape :super

Odesláno

Foto mám nic moc z mobilu, ale zkusím to sem dostat . Jen trochu trpělivosti prosím, ještě jsem to nezkoušel:)

[upravil dne 20/11/10 20:50 joda27]

post-32570-14109613623349_thumb.jpg

Odesláno

Hele nic ve zlým, ale dyť tomu skoro nic není :D, Nevím kolik by tě stál novej nárazník z vraku, ale tohle se dá opravit podle mě velmi slušně. Svěř to odborníkovi podle mě to bude za pár peněz.

Pokud by to bylo moje postupoval bych takhle:

1) všechno dokladně očistit + ofrézovat okolo spár lak

2) navrtat díry do konců všech prasklin aby se to nerozšiřovalo.

3) menší praskliny svařit případně s mírným doplněním materiálu

4) větší praskliny svařit a do plastu zavařit měděnou nebo alu síťku

5) chybějící materiál bych doplnil ze stejného typu materiálu ( zbytky nárazníků z vrakáčů ... ) místa kde jsou držáky nebo jsou namáhaná opět armovat kovovou síťkou

6) pokud jsou někde utrhané držáky které úplně chybí tak naohýbat z Alu plechu, do plastu zatavit trhací nýty a přinýtova. Hlavy nýtů musí být utopené a zase je shora zavařit ( tmel by měl snahu prasknout ) - to samozřejmě jen na místech, která nejsou po sestavení viditelná.

Ale musel bych to vidět pořádně, to foto je fakt mizérie.

[upravil dne 20/11/10 21:54 koblih69]

Odesláno

No, je to popraskaný na více místech už z dřívějška + hezká díra od nějakého umělce s koulí . Každopádně dík za radu a kdybys o nějakým šikulovi věděl, eventuálně bych se ti ozval . Jěště budu chvíli schánět a uvidim .

Dík :D

Odesláno

Člověče v ČB nevím ( teda předpokládám, že jsi od ČB ) já si tyhle věci dělám sám. Kdyby byl čas tak bych se ti do toho i pustil, ale to by bylo asi na dlouho tak to nechic ani slibovat. Zkoušel jsi toho chlápka v Písku na Americe, mám pocit, že tam měl i nárazník na Coupe?

Odesláno

Tohle bych u nás dovezl maníkovy co to spravuje a jeho práce by se podle mne vešla do 300,- + lak cca 2-3 tis.,-. Za nárazník NM s mlhovkama se na 5000,- nezastaví a to ještě počítat lak pokud nebudeš mít supr štěstí na stejnej.

Odesláno

Je to 603 575 248 - pokud nemá zeptej se ho jestli neumí sehnat většinou umí... pokud tam pojedeš tak na začátku písku sjedeš k Hypernově a pojedeš dál po hlavní. Až vprevo vedle silnice uvidíš štrůdl nárazníků kterej se nedá přehlídnout jsi na místě.

Jinak rozhodně vyzkoušej i Soběslav - co nemají dovezou většinou do 3 dnů http://www.autodilysobeslav.cz/peugeot.html

Dál Čížka na Kameňáku: http://www.firmy.cz/detail/488626-auto-cizek-kamenny-ujezd-kosov.html

Případně toho Kluka v Kalech - z Dobrou Vodou, ale tam jsem Coupe neviděl - 607 953 587, případně v Drhovicích je kluk, který je taky šikovnej - 603 740 847 a když neměl dával mi kontak na člověka, který jezdí každý týden pro 1/4 aut do Francie a mohl by pomoct - tak se ho kdyžtak zeptej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...