fifi Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 No ja ich nemám, aneviem či ich skôr kúpiť, alebo tú krásavicu 407 spustiť niekde do rieky Citovat
fifi Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 A to som bol na ňu 407 spočiatku hrdý...proud Citovat
Brizan Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Jestli si to dobře pamatuji když jsem asi před rokem přehazoval elektroniku z jednoho xenonu do druhého tak malý konektor na moturku je. Kluci samozřejmě mají pravdu v tom že světlo je připojeno jedním konektorem, ale uvnitř světla jsou další rozvody za tímto konektorem a za trafem umístěným pod světlem. Zkus přes servisní otvor pro výměnu D2S nahmatat moturek a poté kabely měl by jsi se dostat ke zmiňovanému konektoru, bohužel si už nepamatuji jestli je přímo na moturku nebo někde volně na kabelech. Jediné co vím určitě že tam je. Teď jen doufat že až to odpojíš nebude BSI nic hlásit, pravděpodobně toto ale hlídané nebude..... Citovat
Brizan Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Já na ni nedám dopustit....... Nápodobně Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 TIEŽ NIE........ Láska moja..... Pardon:xvul Citovat
Přema Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Takhle podrobně sem to nezkoumal.....neměl sem důvod ale jednotka chce vědět kde se motorek nachází.....na displeji to asi hlásit nebude ale v PP2000 jo...ale to je jedno Citovat
Brizan Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Já bohužel musel, po bouračce sem koupil na aukru světlo které mělo vypálenou elektroniku a plasty v pohodě, kdežto já měl ulámané plasty a utržený úchyt od naklápěcího moturku, takže tam světlo jen tak plandalo. Přehodil jsem mojí elektroniku do nového světla včetně všech konektorů, natáhl i kabely a světlo pěkně fungovalo. Vzledem k tomu že motůrek se ze světla nedá vyndat tak sem ho musel konektorem odpojit, ale jak jsem už psal nepamatuji si kde ten konektor je. Citovat
fifi Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Díky moc Brizane...uvidím či sa k tomu v tom počasí dostanem ale aj tak sa mi páči že si tu ľudia vedia pomáhať...ešte raz dík Citovat
fifi Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Môj problém je ako vybrať svetlo, čo k tomu potrebujem...keď ho už budem mať doma, tak keď ho aj celé rozrežem, potom zlepím epoxidom, len ho vybrať Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 ¨Tak si pis. 30 torx 10 mala racna plus stranak Opet 30 torx zezhora Pak mozna 20 torx na lizatko narazniku A ted prekerka tycku s prumerem cca 3 mm poradne tvrdy material a dlouhou cca 30 cm na konci zahnuti cca 1cm do tvaru L na odhaknuti pojistky narazniku pod svetlem. Pak jenom tahat a opatrne sundat. Citovat
Přema Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak to je to nejlehčí........sundat světlo, jen dej bacha na zelenou hadici k ostřikovačům světel ...na pravé straně je spojka a na levé straně je spojka na obě mlhovky [upravil dne 19-11-10 23:21 Přema] Citovat
straki007 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Tak to je to nejlehčí........sundat světlo, jen dej bacha na zelenou hadici k ostřikovačům světel ...na pravé straně je spojka a na levé straně je spojka na obě mlhovky :super:super Citovat
fifi Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 zajtra to skúsim cez zrkadlá len nahliadnúť potom ak som pochopil torxy 10,20,30 a potom uvidím Citovat
Přema Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Když sada L zahnutých torxů bude stát tak 300 kč určo se bude hodit i jindy Citovat
fifi Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 Takže dnes som to bol kuknúť, a podarilo sa mi to rozchodiť. Z motorčeka sa vysúva tyčka, asi je vo vnútri nejaký šnekový prevod, a asi aj nejaká klzná spojka, lebo motorček hučal, a tyčka stála. tak mi syn v aute vypínal a zapínal zapaľovanie (viem je to diesel ), a ja som palcami sa snažil s tým hýbať, hore dole, až sa to rozbehalo. Ale neviem, prečo sa to zasekáva v koncovej polohe. Aj som rozmýšľal, či na tú tyčku nekvapnem trochu siliko-oleja, ale bojím sa, aby to nemalo opačný efekt, a neprešmykovalo to ešte viac Citovat
Přema Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Snad se ti to podařilo opravit ale nevěřím bohužel že na dlouho...tam bude asi jiný problém pokud motorek vrčí a tyčka stojí......... Citovat
fifi Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 To mi je jasné, ak to urobí znova, tak to opäť rozchodím nejako, a keď bude v normálnej polohe asi odpojím od toho motorčeka konektor....aspoň do leta, kým sa mi bude chcieť stým babrať Plexisklo je k zadnej plastovej čiernej časti aj prilepené, či to držia dokopy len tie plechové svorky po obvode? [upravil dne 20/11/10 14:12 fifi] Citovat
merlin99 Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 To mi je jasné, ak to urobí znova, tak to opäť rozchodím nejako, a keď bude v normálnej polohe asi odpojím od toho motorčeka konektor....aspoň do leta, kým sa mi bude chcieť stým babrať Plexisklo je k zadnej plastovej čiernej časti aj prilepené, či to držia dokopy len tie plechové svorky po obvode? [upravil dne 20/11/10 14:12 fifi] trosku to ale to nebudes do leta nakladat do kufra nic tazsie, ani nakup? lebo potom budes plestit ostatnym do oci... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.