Jump to content
  • Aktuální cíle darů

xenón- nenastavuje sa

fifi

Recommended Posts

CHlapi, vie niekdo poradiť, ako demontujem čo najskôr ľavý svetlomet-xenón, čo k tomu potrebujem, okrem špec kľúčov koľko nervov, koľko skrutiek to je, a v neposlednom rade ak niekto máte s touto poruchou skúsenosť-po naštartovaní pravé svetlo sa nastaví, ľavé sa ani nepohne, ostáva dole- motorček v ňom počuť že ide

Ale počuť ho normálne fičí, a hovorím, na jar som mal to isté a keď to prehnali počítačom cez dia, neviem, či to počítač preženie do krajných polôh, tak to naskočilo, a fičalo trištvrte roka, dnes zas sa to po...myslel som že poradíš viac, asi sa vo svetlách vyznáž, tak si to vieš predstaviť, čo sa tam mohlo stať....nechcem tvoje know how na bi-xenóny, len či nevieš, ako sa k tomu dostanem, a či si vieš predstaviť, čo sa tam mohlo stať...motorček zabzučí presne naraz a s pravým, ale svetlo stojí

No v také niečo dúfam...ale neviem, či to nejakým zrkadielkom zistím, keď dám krytky dole kde sa menia žiarovky, a ak tak prečo to vyskakuje, a či sa to dá nejako spevniť dajme tomu epoxidom ako keď staviaš model lode vo fľaši

Tak na dálku jak mám poradit........jak píše straki mrkni jestli není něco vyskočené......ale světlo vyndej at máš k tomu lepší přístup.....jak říkám není to vyměnitelný díl a musiš to zvládnout nějak přes otvor pro D2S xenon žárovku.......trafo od xenonu je pod světlem....stačí když odpojíš hlavní konektor od světla.........

To že sa to nedá objednať, to mi je už jasné pol roka, len si to vo vnútri neviem predstaviť, či je to tam možné pozrieť, ....odmont nárazníka, treba torxy? koľko je to roboty? a prečo, sú nejaké skrutky dole na svetle, kvôli ktorým musí ísť dole?

Ser na to........chceš radu a stejně si chceš dělat co uznáš za vhodné........jestli něco vyskočilo tak to ničemu nevadí a jezdí to naprázdno, otevři kapotu , vem baterku a svit do světla bez krytky a at ti někdo nakopne auto at vidíš co to dělá

Vykonám, poviem, len hovorím neviem kedy, lebo garáž nemám, a moc sa mi do toho nechce, vieš, potrebujem jazdiť a nemám moc čas niečo rozobrať a stáť dva dni preto som sa pýtal aj na to náradie, či torxy a pod.

[upravil dne 19/11/10 21:10 fifi]