Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, tak vcera som si isiel do prace a pri 130km/h som zacal prudsie a dlhsie brzdit. Odrazu akoby brzdy vynechali. Sice brzdili ale slabucko. Keby nieco stalo predo mnou tak do toho na 100% drbnem. Brzdy zasmrdeli jak svina a smrdelo to este 5minut. Kotuce aj dosticky som menil asi pred 5 tis km. Nevie niekto co to moze byt? Uz par krat sa mi zdalo ze pri dlhsom brzdeni akoby na chvilu povolia a potom zas OK. Ale pri tom vcerajsom zazitku mi az stiahlo prdel. Prosim poradte. :papa

Odesláno

nech si zmerit bod varu brzdove kapaliny, jestli nahodou nenabrala moc vody a pri zahrati nezacne varit, jinak ma se menit asi po dvou letech, prave z duvodu absorbce vzdusne vlhkosti

Odesláno

Zatial dik za rady.

Ferry, ked som menil brzdy naposledy tak mi menili aj kvapalinu. Kde a ako sa meria ten bod varu? Nemoze byt len ze sa nieco podrbalo pri vymene kvapaliny?

Premo, mam tomu rozumiet ze pri dalsej vymene si mam dat ine brzdy z vacsej motorizacie? To je aka? 2.2 ci 2.7? A mimochodom, znamena to ze to je ako normalne a ked chcem nechat origo rozmer tak sa mam zmierit s tym ze nebude brzdit? :myslim

Odesláno
Zatial dik za rady.

Ferry, ked som menil brzdy naposledy tak mi menili aj kvapalinu. Kde a ako sa meria ten bod varu? Nemoze byt len ze sa nieco podrbalo pri vymene kvapaliny?

Premo, mam tomu rozumiet ze pri dalsej vymene si mam dat ine brzdy z vacsej motorizacie? To je aka? 2.2 ci 2.7? A mimochodom, znamena to ze to je ako normalne a ked chcem nechat origo rozmer tak sa mam zmierit s tym ze nebude brzdit? :myslim

ANO , jestli chceš intenzivně brzdit tak ANO

Odesláno

Zkoušel sem vše.....i origo kotouče a desky nové a stejně nepomohlo.............i když ze 130km/h mi to nedělalo......to až od vyšších rychlostí ( např. z 200 na 70 to byl i někdy docela problém) Ted už ne.....

Odesláno

Ze 130 při intenzivním brždění by neměl být problém. Něco nebude v pořádku. Buď hydraulika, posilovač, anebo jde o to jaká kombinace kotoučů a destiček je použita.

Odesláno
Si je prostě spálil.......

to mi je jasne. ale neviem ci to mam brat ako \"OK tam som to prehnal a pripalil ich a treba dat nabusuce bacha a bude OK\" alebo je tam daco posranew a nabuduce mozem cakat ze si niekde rozbijem hubu. skratka ci sa to proste deje ked sa prezenie alebo to treba urgentne riesit. :myslim

Odesláno
Ne........18\" ALU a 17\" plechy.........to bys musel sehnat nějaké spešl 17alu aby tam vešli

tak dikes. radsej budem brzdit slusne ako kupovat 8 novych kolies s gumami.

post-21542-14109613621716_thumb.gif

• O 2 týdny později...
Odesláno

Od včera sa mi nepáči ako brzdia brzdy. Zošliapol som pedal a zdal sa mi tuhý a strašne pomaly brzdi a tým sa predlžuje brzdná dráha. Prišlo to akosi naraz. Poradite?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...