Vlado-77 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zdravim, tak vcera som si isiel do prace a pri 130km/h som zacal prudsie a dlhsie brzdit. Odrazu akoby brzdy vynechali. Sice brzdili ale slabucko. Keby nieco stalo predo mnou tak do toho na 100% drbnem. Brzdy zasmrdeli jak svina a smrdelo to este 5minut. Kotuce aj dosticky som menil asi pred 5 tis km. Nevie niekto co to moze byt? Uz par krat sa mi zdalo ze pri dlhsom brzdeni akoby na chvilu povolia a potom zas OK. Ale pri tom vcerajsom zazitku mi az stiahlo prdel. Prosim poradte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 nech si zmerit bod varu brzdove kapaliny, jestli nahodou nenabrala moc vody a pri zahrati nezacne varit, jinak ma se menit asi po dvou letech, prave z duvodu absorbce vzdusne vlhkosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 A proč si myslíš že mám na svém větší brzdy z jiné motorizace - dvoupístek s průmerem kotouče 330mm..........asi proto že to dělalo to samé i mě...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Zatial dik za rady. Ferry, ked som menil brzdy naposledy tak mi menili aj kvapalinu. Kde a ako sa meria ten bod varu? Nemoze byt len ze sa nieco podrbalo pri vymene kvapaliny? Premo, mam tomu rozumiet ze pri dalsej vymene si mam dat ine brzdy z vacsej motorizacie? To je aka? 2.2 ci 2.7? A mimochodom, znamena to ze to je ako normalne a ked chcem nechat origo rozmer tak sa mam zmierit s tym ze nebude brzdit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodito Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 na větší kotouče, ale potřebuješ i 18\" ráfky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 No a co si myslíš že mám.........ale plechy tam na zimu vlezou 17\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zatial dik za rady. Ferry, ked som menil brzdy naposledy tak mi menili aj kvapalinu. Kde a ako sa meria ten bod varu? Nemoze byt len ze sa nieco podrbalo pri vymene kvapaliny? Premo, mam tomu rozumiet ze pri dalsej vymene si mam dat ine brzdy z vacsej motorizacie? To je aka? 2.2 ci 2.7? A mimochodom, znamena to ze to je ako normalne a ked chcem nechat origo rozmer tak sa mam zmierit s tym ze nebude brzdit? ANO , jestli chceš intenzivně brzdit tak ANO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigacecesky.cz Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 intenzivně se brzdí i se 17\" a s klasickýma kotoučema a to úplně bez problémů, osobně bych viděl problém někde v okruhu s brzdovou kapalinou nebo posilovačem brzd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Zkoušel sem vše.....i origo kotouče a desky nové a stejně nepomohlo.............i když ze 130km/h mi to nedělalo......to až od vyšších rychlostí ( např. z 200 na 70 to byl i někdy docela problém) Ted už ne..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HonzaZ Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ze 130 při intenzivním brždění by neměl být problém. Něco nebude v pořádku. Buď hydraulika, posilovač, anebo jde o to jaká kombinace kotoučů a destiček je použita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 kotuce aj dosky som daval TRW Lucas. tak som to nasiel aj v serviceboxe podla VIN. Pokial by ozaj bolo daco z okruhom apod, ukaze to dia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 NE......a vážná chyba by ti rožla STOP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 NE......a vážná chyba by ti rožla STOP tak ako to skontrolovat?? nic nesignalizovalo len brzdy akoby vysadili a zasmrdelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Si je prostě spálil....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Si je prostě spálil....... to mi je jasne. ale neviem ci to mam brat ako \"OK tam som to prehnal a pripalil ich a treba dat nabusuce bacha a bude OK\" alebo je tam daco posranew a nabuduce mozem cakat ze si niekde rozbijem hubu. skratka ci sa to proste deje ked sa prezenie alebo to treba urgentne riesit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Já to urgentně řešil......viz. psáno výše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Já to urgentně řešil......viz. psáno výše na tie vacsie kotuce co si pisal, vojdu 17\" elektrony a 16\" plechy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ne........18\" ALU a 17\" plechy.........to bys musel sehnat nějaké spešl 17alu aby tam vešli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado-77 Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 Ne........18\" ALU a 17\" plechy.........to bys musel sehnat nějaké spešl 17alu aby tam vešli tak dikes. radsej budem brzdit slusne ako kupovat 8 novych kolies s gumami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozef48 Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Od včera sa mi nepáči ako brzdia brzdy. Zošliapol som pedal a zdal sa mi tuhý a strašne pomaly brzdi a tým sa predlžuje brzdná dráha. Prišlo to akosi naraz. Poradite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts