Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Brzdy - nebrzdia (vynechavaju) 2.0 Hdi

Vlado-77

Recommended Posts

Zdravim, tak vcera som si isiel do prace a pri 130km/h som zacal prudsie a dlhsie brzdit. Odrazu akoby brzdy vynechali. Sice brzdili ale slabucko. Keby nieco stalo predo mnou tak do toho na 100% drbnem. Brzdy zasmrdeli jak svina a smrdelo to este 5minut. Kotuce aj dosticky som menil asi pred 5 tis km. Nevie niekto co to moze byt? Uz par krat sa mi zdalo ze pri dlhsom brzdeni akoby na chvilu povolia a potom zas OK. Ale pri tom vcerajsom zazitku mi az stiahlo prdel. Prosim poradte. :papa

Zatial dik za rady.

Ferry, ked som menil brzdy naposledy tak mi menili aj kvapalinu. Kde a ako sa meria ten bod varu? Nemoze byt len ze sa nieco podrbalo pri vymene kvapaliny?

Premo, mam tomu rozumiet ze pri dalsej vymene si mam dat ine brzdy z vacsej motorizacie? To je aka? 2.2 ci 2.7? A mimochodom, znamena to ze to je ako normalne a ked chcem nechat origo rozmer tak sa mam zmierit s tym ze nebude brzdit? :myslim

Zatial dik za rady.

Ferry, ked som menil brzdy naposledy tak mi menili aj kvapalinu. Kde a ako sa meria ten bod varu? Nemoze byt len ze sa nieco podrbalo pri vymene kvapaliny?

Premo, mam tomu rozumiet ze pri dalsej vymene si mam dat ine brzdy z vacsej motorizacie? To je aka? 2.2 ci 2.7? A mimochodom, znamena to ze to je ako normalne a ked chcem nechat origo rozmer tak sa mam zmierit s tym ze nebude brzdit? :myslim

ANO , jestli chceš intenzivně brzdit tak ANO

Si je prostě spálil.......

to mi je jasne. ale neviem ci to mam brat ako \"OK tam som to prehnal a pripalil ich a treba dat nabusuce bacha a bude OK\" alebo je tam daco posranew a nabuduce mozem cakat ze si niekde rozbijem hubu. skratka ci sa to proste deje ked sa prezenie alebo to treba urgentne riesit. :myslim

• 2 weeks later...