Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tátův Passat nebrzdí,až napodruhé

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,prosim vas,muj otec ma passata a ma na nem problem,kdyz chce aby to normalne zabrzdilo,tak musi 2x za sebou seslapnout pedal,na odvzdusneni to bylo a nepomohlo to,nevite,co to je za problem??

Odesláno

asi tak před půl rokem sem taky řešil,známej v servisu mi zjistil,že mi propouští gumička v jednom prasátku,vyčistil,zkoušel znova a nic,tak dal nový a už to brzdí docela dobře,dělalo to prej vzduchovou bublinu,ještě že tomu nerozumim:D

používám auto na ježdění,na opravy jezdim za nim do servisu:D

[upravil dne 17.11.2010 17:09 vendi.stejskal]

Odesláno
asi tak před půl rokem sem taky řešil,známej v servisu mi zjistil,že mi propouští gumička v jednom prasátku,vyčistil,zkoušel znova a nic,tak dal nový a už to brzdí docela dobře,dělalo to prej vzduchovou bublinu,ještě že tomu nerozumim:D

u nas jsou v predu i v zadu kotoucovky :)

Odesláno

Než bych začal něco většího tak bych to odvzdušnil když to pomůže, ale pak se to zase zhorší bude to netěsné a pak bych ty brzdy udělal pořádně.

Teď jsem dělal komplet VW Polo, kotouče, desky na předku, vzadu pakny, ložisko, opravná sada na bubnovky, prasátka, trubky, brzdovka ... Všechno rozhýbat, očistit, promazat... Kompletně jsem se dostal do 3000,- + den klidnější práce ( tedy + ještě 1300 náboj s ložiskem ) a brzdí to fantasticky. A hlavně je klid na dalších 50 tis. km

[upravil dne 17/11/10 19:38 koblih69]

Odesláno
Než bych začal něco většího tak bych to odvzdušnil když to pomůže, ale pak se to zase zhorší bude to netěsné a pak bych ty brzdy udělal pořádně.

Teď jsem dělal komplet VW Polo, kotouče, desky na předku, vzadu pakny, ložisko, opravná sada na bubnovky, prasátka, trubky, brzdovka ... Všechno rozhýbat, očistit, promazat... Kompletně jsem se dostal do 3000,- + den klidnější práce ( tedy + ještě 1300 náboj s ložiskem ) a brzdí to fantasticky. A hlavně je klid na dalších 50 tis. km

Na odvzdusneni to bylo uz 2x a nic..takze opravnou sadu na HBV a kdyz nic tak jeste opravny sady na vsechny trmeny. :roll

[upravil dne 17/11/10 19:38 koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...