Duffusss Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Zdravim Vas Neviete mi niekto poradit co to moze byt napichol som to na diagnostiku a vyhodilo mi chybu na motore. Pozrel som ze co to je a tam bolo : Trvala zavada so systemom start stop pri zhaveni a privodom na zhavenie. Vsimol som si ze mi nesvieti kontrolka na zhavenie ale auto startuje bez problemov mam Peugeot 607 2.7 HDI. Ked som dal ostestovat rele tak cvakalo tak teraz neviem o co ide? Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 1.)Spalene zhavice-vymena 2.)Nespina rele zhaveni. Kontrola:Odpojit z rele zhaveni silov kabel a zmerit jestli je tam odpor cca 3 ohm.¨ Kdyz jo tak kontrola pres diag relaka zhaveni estli cvaka a privadi napeti na zhavice-vymena [upravil dne 17/11/10 14:29 straki007] Citovat
Duffusss Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 No asi to bude nejaky zhavic lebo som dal testovat rele a to cvaka. Ale jak je to mozne ze odide zhavic ked mam len 111 000 km original. A musim asi vsetky vymenit nie? Existuje aj nejaka nahrada? Mam presne tu istu diagnostiku co ty ide to super. Citovat
straki007 Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Urcite nemas presne tu co mam ja :D:D:D Ale musis zkusit jestli ti jde napeti k zhavicum.Ne jenom jestli cvaka. Citovat
Duffusss Odesláno 17. listopad 2010 Autor Odesláno 17. listopad 2010 Este sa chcem opytat ze ked dam test na relatko tak cvaka a nema nahodou ukazovat aj na pristrojovej doske tu cievku ze blika. No mas pravdu cvakat moze ale prud nejde na zhavice. Tak bude asi chyba v tej skrinke. Citovat
jofo Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Ak nie je velka zima vonku tak ti tu kontrolku neukaze. Ja mam tiez trvalu zavadu zhavenia rele -tu istu, a ked som sa pytal nato v servise tak ze to je na kazdych 607 mach. Ze to je len nejaka fantomova hlaska ktora v skutocnosti nejestvuje. Poradim ti jednu vec. |U 607 my nikdy neries problem ak ti nevyhodi nejaku hlasku na dyspleji, alebo pristrojovke. Ak ti auto startuje a nevypisuje nic a nesvieti kontrolka motora tak do toho ani nepichaj. Vies ako sa hovori. Ked do hovna pichas tak potom smrdi. 607ma je na taketo veci hakliva jak svina. Tie senzory tie pories v servise, a na to zhavenie sa vykasli. Citovat
shark734 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 to s tou hlaskou z dia- rele zhavenia sa mi stalo na dvoch autach 1.6HDi 55kw a 80kw....na zhavice napatie ide a zhavice zhavia Citovat
Duffusss Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 No asi nieco na tom bude ked to tu viacery pisete tak kaslem na to. Uz som tu skrinku chcel vybrat len tam je blby pristup je to pri riadiacej. Kaslem na to. Citovat
Duffusss Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 Auto bolo v Peugeote a zistili mi popri vymene dielu 1920HS ze je problem so zhavenim. Jeden z havicov je odpaleny musia vymenit vsetky.Moze to mat dopad na FAP filter zle emisie pri startovani. A zhavice sa zapaluju aj pocas jazdy takze bolo ich nutne vymenit. Citovat
pistinko Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 ten isty problem riesim aj ja , mam 2,2 HDI, ale dnes mi hodilo hlasku ze \"rele zhaveni zablokovane\" doteraz bola ta predchadzajuca, problem je len v tom ze rano ked je motor studeny dost to dymy na bielo, voda mi nechyba a ani olej, FAP nemam Citovat
pistinko Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 a este jedna vec, kde su tie zhavice ????? no som ich hladal a neviem najst, kde ich ma motor 4HX 2,2 HDI ???? alebo je to riesene nejako inac ???? Citovat
peugeot607 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 no zavice su v predu nevidno ich jedine ich mozes nahmatat...aj ja som kontroloval zavice ....pristup k nim je na p.... Citovat
pistinko Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 tak a chyba sa nasla, zablokovane rele v zopnutoom stave, akurat riadica jednotka to hned odpojila, takze nezhavim, len zohnat nove rele je dost problem, priamo v peugeote s dvojtyzdnovým cakanim, a u nahradných vyrobcov az po sviatkoch, nic ine len vrakovisko mi asi neostava, brrr Citovat
Rychtar84 Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 pokud mám P1351 a startuje to bez problémů, tak to nemám řešit? Kontrolka na palubce vůbec nesvítí. Mám 407 1.6HDi, snad to nevadí, že píšu sem. Citovat
ferinko2 Odesláno 3. říjen 2013 Odesláno 3. říjen 2013 pokud mám P1351 a startuje to bez problémů, tak to nemám řešit? Kontrolka na palubce vůbec nesvítí. Mám 407 1.6HDi, snad to nevadí, že píšu sem. Môžeš to riešiť až bude -20 stupňov:D Citovat
Prophet Odesláno 25. duben 2018 Odesláno 25. duben 2018 Zdravím přátelé, mám stejný problém. Ale mám k tomu i trošku další problém, auto mi za jízdy lehce cuká a lehce mi to dýmí .. může to být těmi žhavičky? Mám 407 1.6HDI 80kW. Diagnostika mi ukázala ohřev/přehřev relé žhaven (P1351). Poradil by mi někdo? Děkuji :) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.