Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba na diagnostike - P1351 - Problem so zhavenim

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas

Neviete mi niekto poradit co to moze byt napichol som to na diagnostiku a vyhodilo mi chybu na motore. Pozrel som ze co to je a tam bolo : Trvala zavada so systemom start stop pri zhaveni a privodom na zhavenie. Vsimol som si ze mi nesvieti kontrolka na zhavenie ale auto startuje bez problemov mam Peugeot 607 2.7 HDI. Ked som dal ostestovat rele tak cvakalo tak teraz neviem o co ide?

Odesláno

1.)Spalene zhavice-vymena

2.)Nespina rele zhaveni.

Kontrola:Odpojit z rele zhaveni silov kabel a zmerit jestli je tam odpor cca 3 ohm.¨

Kdyz jo tak kontrola pres diag relaka zhaveni estli cvaka a privadi napeti na zhavice-vymena

[upravil dne 17/11/10 14:29 straki007]

Odesláno

No asi to bude nejaky zhavic lebo som dal testovat rele a to cvaka. Ale jak je to mozne ze odide zhavic ked mam len 111 000 km original. A musim asi vsetky vymenit nie? Existuje aj nejaka nahrada?

Mam presne tu istu diagnostiku co ty ide to super.

Odesláno

Este sa chcem opytat ze ked dam test na relatko tak cvaka a nema nahodou ukazovat aj na pristrojovej doske tu cievku ze blika. No mas pravdu cvakat moze ale prud nejde na zhavice. Tak bude asi chyba v tej skrinke.

Odesláno

Ak nie je velka zima vonku tak ti tu kontrolku neukaze.

Ja mam tiez trvalu zavadu zhavenia rele -tu istu, a ked som sa pytal nato v servise tak ze to je na kazdych 607 mach. Ze to je len nejaka fantomova hlaska ktora v skutocnosti nejestvuje.

Poradim ti jednu vec. |U 607 my nikdy neries problem ak ti nevyhodi nejaku hlasku na dyspleji, alebo pristrojovke. Ak ti auto startuje a nevypisuje nic a nesvieti kontrolka motora tak do toho ani nepichaj. Vies ako sa hovori. Ked do hovna pichas tak potom smrdi. 607ma je na taketo veci hakliva jak svina.

Tie senzory tie pories v servise, a na to zhavenie sa vykasli.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Auto bolo v Peugeote a zistili mi popri vymene dielu 1920HS ze je problem so zhavenim. Jeden z havicov je odpaleny musia vymenit vsetky.Moze to mat dopad na FAP filter zle emisie pri startovani. A zhavice sa zapaluju aj pocas jazdy takze bolo ich nutne vymenit.:mrk

Odesláno

ten isty problem riesim aj ja , mam 2,2 HDI, ale dnes mi hodilo hlasku ze \"rele zhaveni zablokovane\" doteraz bola ta predchadzajuca,

problem je len v tom ze rano ked je motor studeny dost to dymy na bielo, voda mi nechyba a ani olej, FAP nemam

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak a chyba sa nasla, zablokovane rele v zopnutoom stave, akurat riadica jednotka to hned odpojila, takze nezhavim, len zohnat nove rele je dost problem, priamo v peugeote s dvojtyzdnovým cakanim, a u nahradných vyrobcov az po sviatkoch, nic ine len vrakovisko mi asi neostava, brrr

• O 2 roky později...
Odesláno
pokud mám P1351 a startuje to bez problémů, tak to nemám řešit? Kontrolka na palubce vůbec nesvítí. Mám 407 1.6HDi, snad to nevadí, že píšu sem.

Môžeš to riešiť až bude -20 stupňov:D

• O 4 roky později...
Odesláno

Zdravím přátelé, 

mám stejný problém. Ale mám k tomu i trošku další problém, auto mi za jízdy lehce cuká a lehce mi to dýmí .. může to být těmi žhavičky?  Mám 407 1.6HDI 80kW. Diagnostika mi ukázala ohřev/přehřev relé žhaven (P1351). Poradil by mi někdo? 
Děkuji :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...