Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pochlubte se s SPZ vašich Peugeotů

Recommended Posts

Odesláno

zajtra idem prihlasovat auto (KONECNE) a mal by som si vybavit znacku NM-406 ake budu pismena neviem a je mi to skoro fuk :) ale cierna 406tka s takou SPZ to sa urcite neda len tak preliadnut ^^ uz sa tesim jak male decko :) a co vy ? kOLKO ste museli davat do vacku panom zelenym ?

Odesláno

o takych veciach, na verejnosti netreba hovorit...urcite je to len zlomok toho co by stala zvlastna spz na prianie...

inak drzim palce nech ti to cislo vyjde, aj taka malickost potesi, ze :)

Odesláno

Preco by sa nemalo hovorit ? Je to vsade, a je to podla mna normalne, podlpacanie funguje vsade a je to podla mna svinstvo... Ale nebudem to tu rozoberat :) kazdopadne to bude vyzerat krasne :) potom sem hodim foto ;)

Odesláno

Na svete sa robia ine veci ...A nevidim nic zle v tomto len podplacanie vzdy bolo,je,aj bude ... a je na celom svete :)... Tak preco by sa o tom nemalo hovorit.

Za uplatky resp za peniaze sa robia ine zloby na tomto svete :) a to ci ja budem mat spz taku alebo taku to nikomu neublizi :).

Dnes to vybavujem, mozno dnes este postnem photo :X ...

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Já mám 4M3 6761 ... Paní byla příjemná jak prcina, když jsem se jí zeptal, jestli by mi nemohla ukázat další čísla, že bych si vybral :D

Pred 20 timi rokmi som pri prihlasovani auta tiez naznacil pri okienku ze ci by sa nenasla nejaka lepsia znacka a dostal som tuto odpoved: Ale áno našla,budete mat v predu aj v zadu rovnakú. :D:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...