Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

306 - mam taky maly problem ... ked vyhodim smerovku do prava . obcas sa my stane ze zacne rychlo blikat alebo neblika bovec,mal uz niekto takyto prob. alebo vedel by my niekto podarit co stim ?

[upravil dne 14/11/10 22:32 pizz]

[upravil dne 16/11/10 17:39 Ferry]

Odesláno

Rýchlo bliká keď nejde niektorá žiarovka. V tom prípade pomôže kontrola kontaktov na žiarovkách. Ak nebliká vôbec tak to už múže ísť o vážnejšiu poruchu prepínacej páčky.

Odesláno

no dam smerovku . niekedy ide pohodicke a niekedy proste nejde, mas recht nesvieti . a som si to pomylil.. ne nesviety ani na palubovke a ani svetlo . a vydava taky tukajuci zvuk . za sebou

Odesláno

to: pizz

Mam presne rovnaký problém na mojej 306. Iba ide o smer do ľava. Normálne dám páčku dole a občas sa stalo, že nič a po 2-3 sekundách začala smerovka rýchlo (veľmi krátky interval, rýchle opakovanie) blikať. Alebo začala rýchlo blikať hneď. Vypol som smerovku a po tom zase zapol a OK. Deje sa mi to náhodne, neviem to nasimulovať. Zároveň sa to pri opakovanom pustení smerovky vždy upravilo (zatiaľ). Deje sa to tak cca 1:20 použití smerovky.

Odesláno

Todle neni páčkou,mám to samý ale na levý straně,chystám se na to už asi půl roku,je to kontakt v blikači,už sem s tim párx hejbal a pak to zase šlo,proto sem to furt povzdaloval a ještě neopravil,ale musim už konečně před zimou na to vlítnout:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...