pizz Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 306 - mam taky maly problem ... ked vyhodim smerovku do prava . obcas sa my stane ze zacne rychlo blikat alebo neblika bovec,mal uz niekto takyto prob. alebo vedel by my niekto podarit co stim ? [upravil dne 14/11/10 22:32 pizz] [upravil dne 16/11/10 17:39 Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Rýchlo bliká keď nejde niektorá žiarovka. V tom prípade pomôže kontrola kontaktov na žiarovkách. Ak nebliká vôbec tak to už múže ísť o vážnejšiu poruchu prepínacej páčky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizz Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 no neviem lebo ziarovky idu ... ale mozna to bude predsa problem pacok ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Vtedy keď ti rýchlo bliká idú všetky smerovky? Určite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizz Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 no dam smerovku . niekedy ide pohodicke a niekedy proste nejde, mas recht nesvieti . a som si to pomylil.. ne nesviety ani na palubovke a ani svetlo . a vydava taky tukajuci zvuk . za sebou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misos Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 to: pizz Mam presne rovnaký problém na mojej 306. Iba ide o smer do ľava. Normálne dám páčku dole a občas sa stalo, že nič a po 2-3 sekundách začala smerovka rýchlo (veľmi krátky interval, rýchle opakovanie) blikať. Alebo začala rýchlo blikať hneď. Vypol som smerovku a po tom zase zapol a OK. Deje sa mi to náhodne, neviem to nasimulovať. Zároveň sa to pri opakovanom pustení smerovky vždy upravilo (zatiaľ). Deje sa to tak cca 1:20 použití smerovky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizz Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 mmm zahada mozna to vyriesi vymena blinkra uvidime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasl Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Může jít o špatný kontakt v páčce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misos Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Čo sa s tým dá urobiť ak ide o zlý kontakt v páčke? Postačí dáke čistenie? Prípadne, kde a ako ďalej hľadať závadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Pozri forum blizkeho pribuzneho 306-ky http://www.xsara.cz/phpbb3/viewtopic.php?f=61&t=2685 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Todle neni páčkou,mám to samý ale na levý straně,chystám se na to už asi půl roku,je to kontakt v blikači,už sem s tim párx hejbal a pak to zase šlo,proto sem to furt povzdaloval a ještě neopravil,ale musim už konečně před zimou na to vlítnout:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizz Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 nooo tak bez to urobit a fot das nam potom instruktaz:roker [upravil dne 16/11/10 19:25 pizz] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts